- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
karikusz
üzenetére
nem szeretsz mókolgatni és nem kell a GPS-t hangolgatni, erre a "GPS-fix" romot ajánlod ami pont, hogy mókolgatott rom...
A 3 betűs nem mérvadó, mert tudomásom szerint saját gps motorja van és ráadásul full warez.
Amit leírtam az nekem működik az ingyenes programokkal (ráadásul waze kb 1000x jobb mint az igo
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Micro Four Thirds
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.