- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
karikusz
üzenetére
nem szeretsz mókolgatni és nem kell a GPS-t hangolgatni, erre a "GPS-fix" romot ajánlod ami pont, hogy mókolgatott rom...
A 3 betűs nem mérvadó, mert tudomásom szerint saját gps motorja van és ráadásul full warez.
Amit leírtam az nekem működik az ingyenes programokkal (ráadásul waze kb 1000x jobb mint az igo
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Witcher topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- World of Warships
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.