- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
karikusz
üzenetére
nem szeretsz mókolgatni és nem kell a GPS-t hangolgatni, erre a "GPS-fix" romot ajánlod ami pont, hogy mókolgatott rom...
A 3 betűs nem mérvadó, mert tudomásom szerint saját gps motorja van és ráadásul full warez.
Amit leírtam az nekem működik az ingyenes programokkal (ráadásul waze kb 1000x jobb mint az igo
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.