Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockazatos
tag
Én most tettem föl Plajos V2.26 carbonját ami tökéletes!
Brandingot cseréld meg én törlöm mindig a save mappát vagy a poi visitet.Ez a skin a legtutibb! Személyre szabtam a nevemen köszönö búcsúzik a nevemre mondja a táblát kanyarodást minden ....t!
Ettől már csak az 1.2 skinje lessz majd jobb "számomra"
Remélem Plajos alkot rá egyet!
-
Hipermang
csendes tag
Sziasztok! Ezen a forumon is megkérdezem, hátha tud valaki segíteni. CNS ZEN-nel az a probléma, hogy egyszer sikerült letöltenem online infokat, aztán soha többé.
-
srudi
tag
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Panasonic CN-GP50- es GPS- em. IGO primot használok. Tökéletesen működik a GJmpp skinekkel. Most ki szeretném próbálni a GJA_223 v. GJA_226- os skint. Lecseréltem a brandong- ot. Elindítottam a programot, és a betöltésnél egy kis ablakban a következő üzenet jelenik meg.
Failed to open file:
ui_igo9\480_270\ui\green_480
272.ui
exiting application.
Az ablak fejlécében a bal sarokban NAVI írás van. a jobb oldalon az ok gomb aktív. Ezt megnyomva nem történik semmi. Már kiszedtem az előző skineket és a poikat, hátha ez zavar be. -
A701 CsL
csendes tag
válasz
A701 CsL
üzenetére
JAVÍTVA!!!!!!!
Primo12_GJ_CsL_1.1a branding skin WayteQ X820BT és X920BT PNA-khoz 480x272-es felbontásban Primo 1.2-es programhoz.
A config és a project_config mappában lévő fájlokban és a sys.txt-ben az elérési utak átírásával más PNA-kon is használható.
Letöltés: http://data.hu/get/3575045/Primo12_GJ_CsL_1.1a.rar
-
A701 CsL
csendes tag
Primo12_GJ_CsL_1.1 branding skin WayteQ X820BT és X920BT PNA-khoz 480x272-es felbontásban Primo 1.2-es programhoz.
A config és a project_config mappában lévő fájlokban és a sys.txt-ben az elérési utak átírásával más PNA-kon is használható.Letöltés: http://data.hu/get/3574928/Primo12_GJ_CsL_1.1.rar
A letöltött Primo12_GJ_CsL_1.1.rar fájtl ki kell csomagolni.
A fájlokat és mappát a Primo mappába kell bemásolni.
Az általam készített módosításokat az Extra menüben, a GJ beállításokat az Egyebek - Beállítások - Térképbeállítások menüpont és az Egyebek - Beállítások - GJ Settings menüpont alatt lehet beállítani.Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
A701 CsL
-
axelbox
tag
Sziasztok.Primo 1.2 indítás után befagy a betöltő képernyőnél.Miért lehet ez,tudja valaki esetleg?
-
drotifuti
aktív tag
válasz
Badboys
üzenetére
ahol azt mutatja menyi az aktuális km/h azt nyomd fojamatosan , akkor kilép..a dupla ikon azért van mert dupla poi bejegyzés van a poi mappában..
Tompie
nekem van tökéletes tts prom Szanyo 74 jóvoltából, nagyon nem zavar az 1.2..a 'kritikám nem ennek szólt, de tényleg hagyuk már.. -
Badboys
őstag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Igen onnan a Magyar-Angol szópárok,de most már ott tartok,hogy egyből a térkép jön be útvonallal és sehogy sem tudom a kezdő képet elő csalni,de ki sem tudok lépni csak ha a PDA t kikapcsolom nyomhatok bármit csak csak egy alsó ikonsor jön be azon meg nincs kilépési lehetőség.
-
Badboys
őstag
Sziasztok!
Kérdezném,hogy mit szúrtam el az 1.1-ben mert fölraktam a módosított GJ2.24zz5 ös skint minden hozzávalóval és nem jelenik meg a beállításokban a használati lehetőség nem magyarít mindent így fele Angol fele Magyar ez 800x480 HTC HD én mindezt ZOZO 74 oldaláról ja és a benzinkutak logói duplán jelennek meg.A megjelenés az megváltozott a betöltő kép is nagyon szép igényes munka amelyet köszönök a mestereknek.Esetleg ha valakinek lenne egy normális SYS TXT je mert az enyém borzalmasan nagy 5 kb. -
snowdog
veterán
válasz
drotifuti
üzenetére
Nem kell elferdíteni a dolgokat. Azt mondtad semmi másra nem jó: "nincs még kidoldozva aTTS...csak jobra-balra, enyit tud egyenlőre..."
Erre írtam, nekem a Primo 1.2 nem csak ennyit tud. Most ezt a témát rágod egy ideje. Miért is?
Senki sem mondta, hogy többet tud, mint a Primo 1.1 TTS, de annyit meg tud. Ezt mondtuk, és semmi többet.
-
A701 CsL
csendes tag
Primo12_GJ_CsL_1.0 branding skin WayteQ X820BT és X920BT PNA-khoz 480x272-es felbontásban Primo 1.2-es programhoz.
A config és a project_config mappában lévő fájlokban és a sys.txt-ben az elérési utak átírásával más PNA-kon is használható.Letöltés: http://data.hu/get/3574394/Primo12_GJ_CsL_1.0.rar
A letöltött Primo12_GJ_CsL_1.0.rar fájtl ki kell csomagolni.
A fájlokat és mappát a Primo mappába kell bemásolni.
Az általam készített módosításokat az Extra menüben, a GJ beállításokat az Egyebek - Beállítások - Térképbeállítások menüpont alatt lehet beállítani.Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
A701 CsL
-
drotifuti
aktív tag
válasz
denver6772
üzenetére
Lehet itt mindent mondani, de messze nem a teljes TTS pro működik, az 1.2-nek meg egyik lényeges pontja ez..akkor miért álitjátok h jó?!
-
danih
veterán
Magyar lang és voice zip van az új Primo-hoz vagy 1:1-ben jó az előző verzióban található?
-
szaszapi
őstag
r
-
malvin1
tag
válasz
snowdog
üzenetére
Ha meg a készüléked is regisztrálva van, akkor mi a kérdésed? De tudod mit, ne is válaszolj, már nem érdekel.
Eddig sem nagyon érdekelt.
Csak megláttál valamit, és írtál rá valamit.Ha nem hiszed, akkor nézd meg a #5810-et. Ez a kérdés.
Hogy utánna milyen "libák" voltak, és én arra mit válaszoltam, az egy másik ügy.Mellesleg, nem kell mindenre reagálni, ha nem is tudod, hogy mit kérdeztek.
-
drotifuti
aktív tag
-
KZ_3D
tag
Azért halkan megsúgnám a "rajongóknak", hogy kijött
Plajos GJA_2.26_PL_mod3 skin v1.1-hez.
-
-
A701 CsL
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
malvin1
üzenetére
Jóember olvasol is, vagy csak írsz?

Azt mondtam lépjél be, ami feltételezi, hogy már van regisztrációd. Akkor most ki nem érti a magyar nyelvet? Segíteni próbáltam, erre nekem esel.

Ha meg a készüléked is regisztrálva van, akkor mi a kérdésed? De tudod mit, ne is válaszolj, már nem érdekel.
-
malvin1
tag
válasz
kisspista
üzenetére
Lehet, hogy egészen másról van szó - ezért bocs, ha hűlyeségeket beszélek.
Szóval, nekem először simán ment minden a Naviextrassal.
Aztán belepiszkáltam a rendszerbe, és már nem ismerte fel a Navont.
Gondoltam, az nem látszódhat, hogy mi van az USB végén, ezért az eredeti backup-ot visszaállítottam egy Pen-drive-ra. Rögtön felismerte mint Navon.És éppen ma - csak úgy kívácsiságból - betettem a Pen-drive-ot, és azt mondtam, frissítse.
És frissítette! -
zkoos71
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy r700-am, és nem áll szóba velem (nem navigál hanggal). Most egy primo van rajta, de próbáltam már igo8-al is. esetleg tudtok valami beállítást, ami kellhet. pl.: a sys.txt-be. Most nincs sys.txt-m, és a p.lajos féle skin-t használom.
Köszönettel: Zoli -
kisspista
senior tag
NEM LEHETSÉGES PDA-VAL VALÓ FRISSÍTÉS!
Erről beszélek már egy ideje, így a korábbi kártyaolvasós ötlet elbukva......Szerk:
(#5845) Luissimo: Szerintem hagyjuk! Én tudom, mi a helyzet, és amit mondasz, azt nem lehet megvalósítani. ToolBox és naviextras támogatottsága.... gyér! -
drotifuti
aktív tag
estét...olyan kérdésem lenne, ha berakom plajos angol-magyar szópár( GJA2.26), a langue fájlba , abban benne van a gja menü magyaritása is? mert megcsináltam a módosítást, és a gja menü angol lett,skin váltáskor meg a főmenüben is egy két dolog angol..nem értem..
-
Gyurmaboci
csendes tag
Na hát ez az online tmc nagyon jó dolog,egy pillanat alatt leszedett 127 eseményt most!
Köszi a beállításokat! (nem vagyok regisztrálva sehol,egyszerűen beléptem a tmc-be és szedte le is ezerrel az eseményeket)Amúgy meg szerintem nagyon jó ez az 1.2 primo,legalábbis sokkal gyorsabb tervezésbe,navigálásba,és a menübe nyomkodásnál is és szebb is jóval(wayteq950 hd)
-
kisspista
senior tag
válasz
snowdog
üzenetére
Az a baj a naviextras által felajánlott ToolBox-al, hogy nagyon sok készüléket, többek között az újabbakat nem ismeri. SP3-mat sem tudja, így aki ilyen Service Pack-al rendelkezik WinXP oprendszerrel ellátott gépén, az megszívta sajnos. Eléggé elavult a ToolBox támogatott készüléklistája, nem ártana frissíteni!
Árváltozás: 85 - 95 - diesel - Lpg
[Holtankoljak_2011.03.03] -
snowdog
veterán
-
KZ_3D
tag
-
csepige44
csendes tag
ASR – automatic speech recognition
Az iGO primo® 1.2 kiegészítő funkciója, az automatikus beszédfelismerés (ASR – automatic speech recognition) segítségével a szoftver képes értelmezni a szóban adott utasításokat. A célállomás pontos neve akár egyben is megadható, az iGO primo® pedig értelmezi azt, és néhány másodperc után pontos eredményt ad.Tudtok valamit erről?
-
malvin1
tag
Licensz az van: Hungary-TrafficNav.tmc. (Legális! - mármint a Primo 1.1-hez)
Kedves m.jeno
angolul ennyire még én is tudok!Viszont, amit fentebb (nem alant!) írtál, miszerint
elmész a fenti weblapok valamelyikére, beszerzed az adatbázist, ...az éppen ennek az ellenkezőjét sugalja.
-
m.jeno
senior tag
válasz
malvin1
üzenetére
Önnek nincs jogosultsága a / NNG igo-TMC-/ 0 / ezen a szerveren.
amit alant leírtam, abból ez nem derült ki számodra

csak a primo és gondolom amelyik be van regisztrálva a naviextrason az fér hozzá.
az NNG felvette a kesztyűt ezek szerint
Én még csak probálgattam szárazon, élesben nem néztem, mert a GJA skin-hez szokott szememnek valahogy nagyon nem jön be, még a skin kezdeményekkel sem.
-
m.jeno
senior tag
Csak megismétlem: by Plajos #5689
Ez tévedés. TMC-nél az adatszolgáltató a Naviextras.com, és csak a primó fér hozzá a weblaphoz, mezei böngészővel nem lehet hozzáférni. Elég fura webcímen szolgáltat:
http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc/0/ vagy
http://tmchttp1.naviextras.com/nng-igo-tmc/0/ vagy
http://tmchttp2.naviextras.com/nng-igo-tmc/0/Tehát az én értelmezésemben, felmész a fenti weblapok valamelyikére, beszerzed az adatbázist, áttöltöd, másolod, bármilyen módszerrel a primo alá buherálod és már mutatja is a letöltött eseményeket, ha később akarsz frissíteni az előbbi feladatokat ismétlen, az on-line nem állandó kapcsolatatot tételez fel, csak annyi, hogy bármikor magadévá teheted a frissített adatbázist, amit, ha nem frissítesz akár évek is mutat neked mindenféle eseményt

-
-
KZ_3D
tag
válasz
drotifuti
üzenetére
Nem kell TMC vevő.
sys.txt-be
[network]
available=1[tmc-http]
enabled=1Content/tmc mappában kell egy Hungary-TrafficNav.tmc állomány, illetve a készülékben át kell állítani az usb résznél, hogy activesync legyen, az asztali pc-n
- WinXp nél Microsoft ActiveSync
- Vista/Win7-nél meg Microsoft Mobile Device Center-t kell használni! -
malvin1
tag
Hogyan lehet tesztelni a [tmc-http]-t?
Terveztem egy utat végig Európán, egészen Spanyol országig.
Azt mondja: nincsenek az utat érintő események.
Na ez teljesen kizárt.
(esetleg vki ajánlana egy jó teszt-utat)Más:
nagyon "szórakoztató" így AS-en keresztül, de a valóságban ugye akkor ér valamit, ha van a készülékben wifi. Na de milyen készülékekben van, amelyeken a Primo legálisan fut.
Mert a Navonokban pl. - ahogy elnézem - egyikben sincs. -
drotifuti
aktív tag
Kicsit talán láma kérdésem van.(1.2).az online tmc info-hoz kell tmc vevő is?
-
NetEeyore
csendes tag
sziasztok! ha valakinél jól működik a Blue Panther Jadé-n a Primo vagy a 8 akkor kérem, ossza meg velem a tapasztalatait, nekem a Primo állandóan befagy, a 8 ugyan jól fut, de szükségem van olyan skinre amivel tudom használni a navi működése közben a zenelejátszót is (a hosszabb utakon jól jön), és egyik 800x480 skin sem hajlandó elindulni, illetve azokkal hibaüzenettel megáll.
pü rulez!
köszi! -
zsamiatt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- VR topik
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest