- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzoli2
tag
válasz
axelbox #9555 üzenetére
Az útvonal menűpontban.
Útvonal létrehozása-->jelenlegi GPS pozíció (a keretben a zászlót érintsd meg)
itt tudsz tetszőleges kiindulási pontot megadni.
Érdemes az egyebek fület próbálgatni mert az útvonal létrehozása közben mindig változik a tartalma...
(tudsz koordináta vagy akár kép alapján is útvonalat kreálni)
Javaslom próbálgasd mert gyorsabb és jobb is ha magadtól tapasztalod meg... -
snowdog
veterán
válasz
axelbox #9555 üzenetére
Kezdőpont lehet az a pont, ahol utoljára volt GPS fix, a program ezt veszi alap értéknek. Ha más kezdőpontot szeretnél, akkor ráböksz a térképre, és a menüben azt mondod ez a kezdőpont. A végcélt ugyan így rábökéssel, ismert címként esetleg POI-ként adhatod meg.
Összefoglalva, mind a kezdőpont mind a végpont lehet az aktuális GPS pozíció, egy ismert POI, címkereséssel megadott hely, kedvenc hely, illetve a térképen kijelölt pont.
-
axelbox
tag
válasz
axelbox #9051 üzenetére
egész pontosan arra gondolok amiket xxxxxxx jelöltem.
Az xxxxxxx helyére mit kell írni a 11 May 2011 exe esetén?
Honnan lehet ezt megtudni?[primo]
exe_compatibles="8154648,8155672,8178712,8593920,xxxxxxx"[8178712]
version="8.5.11.168090"
date="17 Nov 2010"[8155672]
Version="8.5.11.161797"
date="13 Oct 2010"[8154648]
version="8.5.11.154123 ou 8.5.11.155811"
date="01 Aug 2010 ou 13 Aug 2010"[8593920]
version="9.2.1.178658"
date="09 Feb 2011"[xxxxxxx]
version="9.2.0.191493"
date="11 May 2011" -
kisspista
senior tag
válasz
axelbox #9049 üzenetére
Azért kell beírni az új verziószámot, mert lehetséges, hogy nem kompatibilis az új Primo.exe-vel a témacserélő és hibaüzenetét ezért dobja fel. Ha beírod, akkor lehet jó lesz: egy próbát megér!
Szerk.:
Primo\utility\version.ini fájlt megnyitod szerkesztésre, és az ott található formátumban, beírod az új verziószámát és pontos típusát. Nincs előttem a navi, nem tudom mi a formátum! -
kisspista
senior tag
válasz
axelbox #9008 üzenetére
Letöltöttem, itt van előttem, de nem nagyon nyúltam még hozzá, de most felteszem pár perc múlva, s megnézem mit produkál!
Egyelőre a korábban szóban forgó betűtípussal szenvedek, de továbbra is vannak olvashatatlan részek, pedig csak a betű méretét kéne kicsinyíteni, eddig sikertelenül...Te próbáltad a skint? Úgy hallottam, hogy nem kell kalibrálni a képernyőt, így anélkül fogom megpróbálni!
-
-
kisspista
senior tag
-
Szanyo74
tag
válasz
axelbox #8418 üzenetére
Nem kell save mappa törlés.
Leírást azért nem adtam hozzá mert fent van a honlapomon!!!
Aki meg eddig is használta a témacserélőt az tudja mit hová kell másolni.
De a teljesség kedvéért a gfxtc-t a gyökérkönyvtárba illetve felülírni a régit, a ZoZo mappát pedig a themechanger-be.
Ezek után már csak ki kell választani az új sémát.(Témacserérő 2. menüpont) -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
axelbox #8312 üzenetére
Nem, elég csak a poi_visibli...txt-t!
(Legfrissebb Primo 1.2-höz: global_cfg_194608)(#8310) jsefi: A Primo-t készülékre beállítottan, jól működő (azaz már futó) állapotban van jelen a megvásárolt készüléken! A futtatásban való segítség warez eredetűnek tűnik, csak többször kell elolvasni, figyelmesen a kérdést!
De természetesen ha felteszi, és nem jogsértő, akkor megkapja rá a választ! -
kisspista
senior tag
válasz
axelbox #8186 üzenetére
Látom sikerült megoldani a problémád, ez jó!
Elég sűrűn lévő épületeknél, nagyon zavaró a navigálás, mivel árnyékként jelennek meg. Az épületek beazonosítása akkor lehet fontos, ha valaki nagyon eltéved. Én ezt a funkciót nem használom, mert nem látom értelmét. Ez csak grafikai és esztétikai szempontból fontos, mint ahogy DEM fájl is. De egy jó séma mellett az ember nem is akar plusz dolgokra szert tenni! -
m.jeno
senior tag
-
m.jeno
senior tag
válasz
axelbox #8127 üzenetére
Azt hiszem nem az vot kérdés, hogy látszódjanak-é vagy nem, hanem, hogy mennyi szürküljön ki a térképről, nos azt a sheme beállításai tartalmazzák, csak részben vagy sehogy nem lehez szabályozni, ugynis a tervezett útvonal eltakarásailetve kitakarása miatt van a kiszürkítés.
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
axelbox #8021 üzenetére
Pontosan. Ha hazaérek, ki fogom próbálni a témacserélő, már használtam, csak az a célom, hogy minél stabilabb és gyorsabb legyen a Primo, ezért minden felesleget kiszórtam belőle. Viszont Jenő-Day scheme-t használok, ami az égboltra felhőket tesz és szép a domborzati színvilága.
Szerk.:
Linkelsz egy képet?
Mekkora a készüléked teljesítménye és adatai? -
kisspista
senior tag
válasz
axelbox #8014 üzenetére
Csak erre meg már használni kell a támacserélőt..... ezt kijátszva lenne jó egy amolyan sémát használni, mint Jeno-Day, neki is szépek a színei, és összekovácsolni ezzel a tetszetőssel
(#8016) paroczi: DEM fájllal kéne összehozni, és akkor annak függvényébe rakná be a tájképet. Mindenesetre profi munka, tetszik!
-
kisspista
senior tag
válasz
axelbox #7994 üzenetére
Nekem olyan van, hogy automatikus időbeállítás GPS adatok alapján. A műhold órája - az időzónának megfelelően - kijelez egy pontos időt, de valójában nálunk nem annyi van. Ennek ellenére, pontosan állítja be a készülékemet.
+1 PMSzerk.: Készülékbeállítás, nem Primoban!
-
-
kockazatos
tag
válasz
axelbox #7556 üzenetére
Ha úgy csináltad ahogy írtam akkor az nem lehet amit írtál!
Akkor töröld a loading bmp-t
exiting bmp-t
és a progressbárt mindből a régit!
Aztán tedd be az újat! nappali és ejszakai skinbe is!Törölj egy save mappát! De biztonsági mentést csinálj!
Ha kártyáról fut a dolog akkor soha ne a kártyán csinálj módodításokat hanem a gépen és a kész módosításokat tedd vissza a kártyára! -
kockazatos
tag
válasz
axelbox #7552 üzenetére
A brandingot megnyitod----ui_igo9----majd a fölbontásod-----és ide beteszed a loadingot-exitinget-progressbárt! ha van akkor fölülírod!
De a méretnek a megfelekőnek kell lenni a fölbontásodhoz!
Ha a fölbontásod 480x272 akkor olyan képet kell betenni! Egyszerű képátméretezővel csinálsz ilyen méretet!
Aztán bmp formátumot convertálsz belőlle!
Itt megtudod csinálni:http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.coolutils.com/online/image-converter/&ei=DtZbTe7SBMSBOtK1qaEL&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDMQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dpng%2Bto%2Bbmp%2Bonline%26hl%3Dhu%26biw%3D1442%26bih%3D814%26prmd%3Divns
Vagy tehetsz be jpeg képet is de akkor a sys-ben kell az elérési utat beírni!
[loading]
show_progressbar=1
progressbar_x=17
progressbar_y=245
loading_bmp="loading.jpg"Nekem az első megoldás egyszerűbb!
De kinek hogy! -
Mawerik
tag
válasz
axelbox #7522 üzenetére
Szia!
Egy kis segítség:
Vimre kollega írta volt:
A utility mappában lévő esc.nfrun fájlt nyisd meg egy egyszerű szövegszerkesztővel (pl. notepad), és az első sorban lévő SLEEP= sorban az értéket növeld meg. A géptől függ, melyik érték a jó (akár 1000 is kellhet).
Akkor jó, ha indításkor egy pillanatra felvillan a kalibrációs kép, majd rögtön el is tűnik, és folytatódik a betöltés.Erre a válaszom:
Megpróbáltam és nálam a Mio P350-en az 500-as beállítással már elviselhető.
Tovább is finomítható, ha valakinek több ideje van.Próbáld ki Te is!!
-
axelbox
tag
válasz
axelbox #6735 üzenetére
A mapchanger.ini-ben az alábbi bejegyzés van de nem cseréli le a poikat csak a térképet.
Elérési utak is jók mégsem csinálja meg.Mi lehet a probléma?
[mapchanger]
swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirContent=\Storage Card\Primo\content
DirSave=\Storage Card\Primo\save
ExeName=iGO.exe
Sound=set.wav -
-
rolmillion
csendes tag
válasz
axelbox #5433 üzenetére
Ezeket a bmp-ket a skin ui_igo9\480_272\ mappában találod, a nyilak a diricion_000-tól a diricionbig_050-ig vannak, a körforgalom pedig roundabout_dir_big_left.bmp és right.bmp.
De itt nekem van egy kis MODpackom, piros, kék és zöld nyilakkal, csak az a baj, hogy nem teljesek, némelyik irány hiányzik belőlük.:
http://data.hu/get/3540603/iGO_Primo_Mod_Pack_SiD78_2.15.rar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest