Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Primo 1.1-be nem tudom a speedcam helyeket felolvastatni Eszter TTS-el, mi lehet a hiba?
A speedcam fájl az alábbi oldalról szabadon letölthető:
http://www.freeweb.hu/riks/files/SpeedCam.rarPrimohoz van kialakítva, mégsem jó!
Illetve jó lenne ha tudnátok mondani egy oldalt, aki a speedcam-okkal foglalkozik, s mindig frissít, mert a www.speedcams.hu fizetős lett! Köszi! -
kisspista
senior tag
Mikorra várható a Primo 1.2???
Nekem Primo 1.1-el az a bajom, hogy nem jelzi ki az aktuális akku állapotát navi közben, így csak találomra lehet tudni a töltöttséget, esetlege kikapcsol idő előtt, s ez kissé zavaró! -
kisspista
senior tag
Letöltöttem a GJA_v2.15.rar fájlt, kitömörítettem (GJA_v2.15D és GJA_v2.15N), és bemásoltam .zip fájlokat a Primo 1.1-nek a content\skin mappájába, majd a programot elindítva az egyebek\beállítások\kijelző menüpont alatt szerettem volna behívni a programba, de valami miatt nem jelent meg.... Mi lehet a baj? Lehet, hogy ez nem is Primohoz készült?
Másik problémám: nekem 800X480-as felbontással fut a Primo (HTC Touch HD-n), de azt olvastam itt fórumon, hogy ezek nem tudják ezt a felbontást... akkor hogy tudom összehozni a dolgot?
Válaszokat előre is köszi! -
kisspista
senior tag
Nem kell a Primo alaphelyzetéhez nyúlni, mert egy esetleges "újratöltésnél" már a szkinezett - s egyben lehet hibás - verzió kerül vissza. Elegendő a megfelelő felbontású Gurjon szkin beállítása az Egyebek\Beállítások\Kijelző menüpont alatt! A szkin csak akkor jelenik meg, ha megfelelő magyar nyelvi fájl is frissítésre kerül, mert fordítás hiányában a gyári Primo bőr jelenik meg!
-
kisspista
senior tag
Mivel fizetőssé tették a www.speedcams.hu oldal - eddig ingyenes - adatbázisának letöltését, így aki tag, megoszthatná a legfrissebb adatbázist!
Sajnos a speedcamok, ami eddig iGO8-al tökéletesen ment, most Primoval nem működik zavartalanul: valamit lehet konvertálni kéne, mert teljesen más a .tx fájl szerkezete! A felolvasás is csak a külső hangokkal működik - nálam - eddig, TTS miért nem mondja be a kamerák helyét?
-
kisspista
senior tag
Az a baj, hogy az adatbázis elavult! Már azóta van újabb is, de én sajna nem tudok hozzáférni, ezért is kértem segítséget a letöltéséhez!
Nekem a Primoban a TTS hang továbbra sem olvassa be a sebességmérő kamerák alatt való elhaladást, még csak nem is figyelmeztet. A sys.txt rendben van, látom is a térképen őket, de nem figyelmeztet, mi lehet a hiba? -
kisspista
senior tag
Az "ingyenesség" teljes szakaszában, legalább 2 hetente mindig letöltöttem a friss adatbázist, s frissítettem a készüléken. Az oldaladon fent lévő az 2010.07.28.-i, ami azt jelenti, hogy azóta már min. 2 újabbat is kiadtak.
Primoba egészen máshogy van a speedcam, mivel iGO8-ban sokkal több volt a traffi mérőhelyek, most iGO9-ben (Primo) lecsökkent ennek száma, s azt is eléggé tévesen tárolja a rendszer. Ez nem a Te hibád hangsúlyozom, ez egy észrevétel, lehet valami gáz van vele!Sajna Eszterke még a leírás ellenére sem akarja kimondani a trafikat! Tovább kell keresgélnem, mit ronthattam el. Köszi a segítséget!
-
kisspista
senior tag
válasz Hexenking #1558 üzenetére
Az a helyzet, hogy a PoiPlaza az jobban a külföldi POI-ra orientálódott, ezért sok hülyeség van benne, mivel Magyarországon olyan üzletláncokat is megjelenít, ami nincs is. Másrészt pl. az ingyenes parkoló jelölés.... na ez az... szintén "csak" a nagyobb helyeken mutat 1-2-öt!
A POI-k itt Magyarországon is elég szegényes, és nincs jól kidolgozva; van mit még fejlődni.
A speedcamról: hiányzik a hivatalos oldal, mivel ott szabadon, bárki letölthette a mindig friss adatbázist, most pedig csak akkor, ha havonta fizetsz 2.000 Ft-ot! -
kisspista
senior tag
iGO Primo v1.1 (8.5.11.155811) -t teszteltem! Az az észrevételem, hogy a TMC jelet nem akarja engedélyezni!
A korábbi verziónál bevált Hungary-TrafficNav.tmc fájl nem dolgozik együtt a szoftverrel, és kiírja, hogy Fizetős, s Nem elérhető! Helyette egy bizonyos CLEAR... amerikai csatornán keresi a jelet, de ugyebár zen pedig nem fog a license miatt találni.
Hogy lehetne megoldani, összehozni a dolgot, hogy jó legyen? Valakinek ötlete esetleg? -
kisspista
senior tag
Plajos!
Tényleg nagyot tévedtem, mikor azt mondtam, hogy alig van kamera a te általad kiadott adatbázisban. Én is tüzetesen átnéztem, és valóban (!) ezen a fix trafik, amik ma is működnek, úgyhogy bocsi még egyszer bocsi a korábbiakért!
A PoiPlaza valóban pontatlan, én is tapasztaltam már többször is!Nem tudsz nekem segíteni az 1 poszttal fentebb lévő problémámra?
-
kisspista
senior tag
Speedcams.hu volt egy igen jó adatbázis letölthetőségi oldal. De ott nagyon sok "lehetséges mérőhely" is fel volt tüntetve, kellett neki egy szűrés, hogy használható legyen!
Az M1 vonalon elég sok a kamera, de a mivel fix trafik, ezért ki is kell táblázni őket! Ezek ki is vannak! De ezt sem tudják sokan... -
-
-
kisspista
senior tag
Érdemes gurjon skinjeit eltenni, menteni, amíg még nem késő ... Sokat köszönhetünk nekik!
-
kisspista
senior tag
Meg fogja kérdezni, hogy figyelembe vegye-e a tervezett útra eső, aktuális adatokat. Automatikusan szerintem megy, ha már engedélyezted a korábbi útvonalnál, és nem távolítottad el a TMC vevőt!
Melyik verzióját használod a Primo v1.1-nek? Mikori kiadás?
Csak azért kérdezem mert látom a Traf_Nav van kijelölve neked, de nekem ezen nem talál adást, mivel ez nem Magyarországhoz tartozik. De ez csak az újabb, (8.5.11.155811)-as verziónál van így! -
kisspista
senior tag
Feltettem a legújabb 800x480-as GJA 2.17-es skint. Vannak változtatások, pl. a legfontosabb, hogy meg kell adni az autó üzemanyag tartálya hány literes, s ebből kiszámítja, hogy egy hosszabb út esetén kell-e és ha kell, akkor hol tankolni! Ezt beletervezi az útba....
Szópár fordítással már ez is magyar!
-
kisspista
senior tag
válasz axelbox #1996 üzenetére
Meleg vagy hideg indítással indítod a Primo-t?
Minden A-GPS-el felszerelt készüléknek kell egy külső segítség, általában a QuickGPS nevű program, amivel előzőleg az internetről letöltheted a legfrissebb satelite adatokat, műholdak állását!
A készülék ilyenkor 7-8 mp-en belül bepozicionál, ellenkező esetben akár 9 percet is igénybe vehet a hely meghatározásánál (hideg indításban). -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
Kipróbáltam a GJA 2.18-as 800x480-as skint!
Pro:
- szebb, könnyített kereszteződés nézet vezető képernyőn
- dinamikusabb pozicionálás
- SpeedCam adatbázis mentése / áthelyezése / törlése egy gombnyomásra
- Save mappa kezelése program bezárásakor / nyitásakorKontra:
- A tankolási emlékeztetőben a távolság alaphelyzetbe állításának kipipálási lehetősége (idegesítő, valamint 2x beírt érték összeadódik)
- a nyelvi fájl még mindig nem jó, kis és nagy betűk eltérnek, s emiatt nem fordítja le a program a Tankolási emlékeztető szöveget (ez ugyebár írási hiba, nem programbeli)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest