Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi61
tag
Azt szeretném kérdezni hogy a rendört hogy lehet beépíteni a meglévö skinbe?(480-800)
-
atesss
addikt
A házszámos képfájlok okozta hibát még nem tudtam megoldani, mondjuk nem is sokat foglalkoztam vele.
De bízva benne, hogy nemsokára sikerül, lenne még egy kérdésem:
Törökországban - azon belül is Isztanbul és környéke - melyik a jelenleg jobbnak mondható térkép ?
Illetve az arrafelé vezető út is érdekes lenne, vagyis Szerbia, Bulgária, stb. Bár itt igazából csak az autópályák és főutak, az meg ha elég friss a térkép gondolom benne vannak. -
flash-
veterán
magukat a térkép gyártók poi fájlait lehet szerkeszteni?
tehát a topmap poiba bele lehet tenni saját poikat valami progival? -
flash-
veterán
sziasztok
Telepített speedcamekról szeretnék kérdezni:
van a riks féle:
és van a poiplázás
szerintetek melyik a pontosabb?
nekem ez a poiplazas nem tünik valósnak,nem vettem még észre hogy csömörnél az m0 on,illetve budapesten a petőfi hid budai oldalán,és a Bajcsy-Andrássy kereszteződésénél lenne fix telepített traffipax.
vagy télleg vannak az általam említett helyeken??
[link] -
M1Bali
tag
Természetesen fent van a gépemen mind 3 térkép csomag, és általában a navteqet használom. Ez csak egy észrevétel volt hogy teleatlasz nem ismeri a határt.
Azt be kell vallanom, hogy ezt a pulzáló nyíl dolgot még nem fedeztem fel, de elég sok dolgot ismerek a primoban. Persze lehet hogy töredékét sem ismerem a képességinek, nem tudom.
Mikor kicsinyítem a nézetet, tele van a térkép kis zászlókkal, azok látszanak, a kedvencek nem.
Pedig van elmentve abból is pár oldalnyi.
Akkor ez a pulzáló nyíl hogy is működik? -
stancy
tag
úgy látszik ma csak a Te hozzászólásaidra reagálok..
szóval.. primoban is van jelölő. mindig is volt, igaz nem kis zászlócska, hanem egy pulzáló nyíl, de azonnal lehet poi-nak jelölni , akár ehhez hozzá rendelni egyedi poi ikont, vagy kedvencnek jelölöd, itt is lehet 3 csoport is.. vagy kamerának. Igaz ehez ajánlatos dimka, vagy gurjon skint használni, de megéri.
Az ilyen hozzászólások láttán abszolút úgy érzem sosem fogtál a kezedben 10 percnál tovább primot. Nincs olyan amiben ne verné a primo, bármelyik elődjét. ja de egy, az automatikus gps vevő keresése. ez valóban hiányzik... már akinek hiányzik. Ugyan is semmi szükség rá, a használatot nem befolyásolja.
üdv
-
dalattt
csendes tag
Megtudnátok mondani hogy hogy lehet a következő gondomat megoldani? Tervezek a primo 1.2-vel egy útvonalat amit használok és elmentek, az útvonal pl "gyors" út. Majd tervezek egy másik utat máshova pl "zöld" módban, ezt nem mentem. A gond az hogy amikor betöltöm az előző útvonalat amit mint "gyors" mentettem el akkor nem az jön be hanem asszerinti mint amit utoljára terveztettem vagyis itt pl "zöld". Tehát hogy lehet azt megoldani hogy az elmentett út minden paramétere maradjon és ne az utolsó útv. tervezés alapján módosuljon. (legujabb topmap térkép). Köszönöm.
-
Szanyo74
tag
válasz
gyurmagyuri
üzenetére
Na és ott van a pozíciómentés!
-
ttibike
csendes tag
Sziasztok !
Még 1x szeretnék segítséget kérni. Primo 1,2- ben hogy lehet beállítani a hardveres gombok használatát?
A data.zip ben a confignál van egy keybind.txt amiben bele van írva. Igo 8 nál ez tökéletes volt primoban nem csinál semmit.Máshol nem találtam olyan bejegyzést ami arra utalna hogy kezelje a gombokat. Fontos lenne.
Köszi
-
M1Bali
tag
Sajnos erre a primoban még nem láttam megoldást. Az igo8-ban volt egy skin amiben csak ráböktél a bal felső sarokban egy fogó ikonra és máris újra tervezett. Ha jól tudom PLajos munkája volt. (riks38_modPL_da_ge)
Sok egyéb jó dolog is volt benne ami sajnos a primoba már nem került bele.
Én nagyon hiányolom a jelölőket vagy más néven rajszögeket, melyeket sokan oly szeretettel használtunk a már meglátogatott helyek megjelölésére. Mikor legközelebb arra jársz, esetleg évek múlva, nem kell ismét keresgetni a helyet csak látod a jelzésed és már tudod hogy oda kell menned. Mert ugye a címek amit megadnak lerakóhelynek, az néha teljesen más mint a valóság.
Van több ismerősöm aki azért nem tért még át a primora mert nem lehet jelölőt tenni bele.
Pedig kezeli a primo is mert a save mappából a pin_v4.sav fájt átmásolva gyönyörűen látszanak.
Nem tudná ezt valaki beépíteni a skinjébe????? Sokan hálásak lennénk érte! -
gyurmagyuri
csendes tag
Szerintem ez: Royaltek RTA-3000
-
gyurmagyuri
csendes tag
Igen sajna ez a probléma mindig is megmarad.

Ha viszont országonként vegyesen használod a térképeket, (Navteq, Topmap, Teleatlas,) akkor meg nem talál útvonalat a határoknál, ugyanis a különböző gyártótól származó térképek esetében a határoknál némi "elcsúszás" van, és ezért nincs meg az út folytonossága. Akkor meg kiírja, hogy nem található út a kiindulási pont körül.
-
M1Bali
tag
válasz
gyurmagyuri
üzenetére
Én épp Németország felé jártam a héten. Gépemen 1.2 megy TeleAtlas térképekkel.
Hegyeshalom felé nem akart átvinni a határon, csak is Pozsonynak, pedig a magyar és az osztrák térkép is TeleAtlas.
Ha Hegyeshalomnál megyek át nekem is elveszti az utat, és lehet ismét beírni neki az úti célt.Németből Olaszország volt a cél. Kapásból olyan úton vitt át a határon ahonnan a teherautó ki van tiltva, hivatkozzak a GPS-re a rendőr megkérdezi mit keresek erre ahol kamion még véletlenül se jár.
Remek játékszer.

-
Misi61
tag
Segítséget kérnék! Milyen TMC-vevö jó a 950 hd.-hoz?(hogy müködjön)
-
A701 CsL
csendes tag
diMkaWA P132 CsL 480 skin
Rendszer: WinCE | Méret: 5 MB | Kompatibilitás: Primo 1.2 480x272
Letöltés: [link]
Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
A701 CsL
-
babony
csendes tag
Sziasztok!
Primo 1.2 Skin diMka WA P.1.3.1 (320x240).
A szkin tökéletesen működik, Eszter mindent mond, kivéve az útjelző táblákat. (Balra, jobbra kanyarodni tilos, előzni tilos, vadveszély, stb.!
Ez szkinfüggő vagy beállítási hiányosságok vannak?Köszi!
-
A701 CsL
csendes tag
diMkaWA P132 CsL 800 skin Primo 1.2 800x480 programokhoz.

Letöltés: [link]
A letöltött diMkaWA_P132_CsL_800.rar fájlt ki kell csomagolni.
A szükséges fájlokat és mappákat szükség szerint a Primo könytárstruktúrájának megelelően kell a helyükre másolni!
A sys.txt-ben save mappában a user_program_list.txt-ben az elérési utak BP Jade és CNS Globe HD PNA-hoz vannak beállítva.
Akinek ez nem jó ott átírhatja az elérési utakat.
Az általam behelyezett kijelzések és ikonok az Extra menü és a Beállítások - Képi navigáció beállításai végén be- és
kikapcsolhatók.
A start képernyőre kihelyezett zenelejátszó ikon rövid nyomásra a Primo belső, hosszú nyomvatartásra a sys.txt-ben megadott zenelejátszót indítja.
A start menüben a jobb alsó sarokban lévő ikon rövid nyomva tartására a JADE vagy CNS Globe HD fényerőszabályzó panelja, hosszú nyomva tartásra a hangerő szabályzó panelja nyílik meg.
Az eredeti diMka skin vezetési képernyőjánek jobb alsó sarkában lévő "puzzle" gomb funkcióját megcseréltem. Rövid klikkre kilép a start menübe, hosszú nyomva tartásra előjön a másodlagos ikonsor.
A nagy manőver kijelzés manőver előtti be- és kikapcsolását be lehet állítani. A cél navigációs képernyőn történő kijelzése
mellett található kijelzésnél be lehet állítani, hogy a várható érkezési időpontot, a hátralévő távolságot vagy a pontos
időt jelezze ke. Sajnos ezen kijelzések színesése még nem megoldott, ezért a program által adott színben jelennek meg.Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
A701 CsL
-
dopeman1
csendes tag
válasz
gyurmagyuri
üzenetére
Akkor is tervez útvonalat ha oda a kresz szerint nem hajthatsz be, vagy olyan helyen vagy ahol nem lehetnél. Pontosabban van egy 3,5t felett behajtani tilos-ezt tudja a progi de alatta ott a kiegészítés "kivéve célforgalom, áruszállítás stb) ezt már nem.
Ezért oda vagy onnan nem tervez a SYS bejegyzés nélkül. -
válasz
Karelke
üzenetére
A cégünk előtt lévő főúton kb. havonta módosítják a kamionosoknak a táblákat, esélytelen, hogy ezt bármilyen térképgyártó vagy navigációs szoftver lekövesse. Amúgy sem hiszem, hogy ezt térképszinten kellene megoldani, sokkal inkább "közlekedési" szinten (TMC, online útinfo, stb.).
-
axelbox
tag
most így csináltam ahogyan leírtad,de így sem jó a dolog....

-
Karelke
csendes tag
válasz
gyurmagyuri
üzenetére
Faterom is kamionnal jár, egy hétre kipróbálta ezeket az új térképeket, és a hozzájuk tartozó kamionos adatbázissal együtt. Szinte tökéletesen ugyan ezeket a hibákat sorolta fel, mint te. Semmitérő vacak ez a kamionos része, mindig nyavajog, hogy nem tervezi meg ezekkel a paraméterekkel az utat, ha van egy 7,5-es tábla, de ott a cég és a célforgalom miatt bemehetne az ember, erről sincs fogalma a programnak. Ki is szedtem egyből a kamionos fájlokat, mert egy szutyok. A pláne, h egy 90km-es utat 240-nek tervez, mert elkerül minden szart, ami neki nem tetszik. Romániában meg mégúgy esélytelenebb a kamionos része, mint tőlünk nyugatra

-
-
axelbox
tag
válasz
kockazatos
üzenetére
most a következő a helyzet.A skinek-ből (nappali és éjszakai ) töröltem a saját felbontásomból a loading.bmp , exiting.bmp illetve a loading_progressbar.bmp fileok-at.A data-ban pedig felülírtam a loading.bmp , exiting.bmp illetve a loading_progressbar.bmp fileok-at a cserélendő képekkel ( a skint_night ) könyvtárban is.
Az eredmény...Betöltő kép kicserélődött.Progressbar kicserélődött,de az eredeti is látszik amikor indul a program.Kilépő képet lecserélte ugyan,de a betöltő képet tette be.Először azt hittem az exiting.bmp megegyezik a loading.bmp-vel és ezért van ez a hiba,de különbözőek... Hol lehet még probléma? -
atesss
addikt
válasz
kockazatos
üzenetére
El tudnád küldeni (inkább priviben) ennek a fórumnak a linkjét ?
-
Badboys
őstag
válasz
gyurmagyuri
üzenetére
Kelet Európában TM térképet kell használni.Ott az a legjobb.Románia meg egy külön kategória mert ott sosem az van amit látsz.
-
ttibike
csendes tag
Sziasztok !
Igo primo-t használok, egy Tibo nevezetű csodán, motoron. Amit nagyon szeretek benne hogy van egy + és egy - gombja amivel zoomolni tudok menet közben.
Az Igo 8-ban csont nélkül beállítottam a keybind.txt-ben. a Primoban nem tudom beállítani. MVajon mit kell még tennem? -
kockazatos
tag
Egy másik fórumon kaptam ezt a választ mert én nem tudtam rá a választ! Ezt mondták:
Az a helyzet, hogy 320x240-es felbontásban jelentkezik szinte kizárólag ez a hiba. Pontosan nem tudom, de valószínűleg valamilyen bmp-fájl(ok) hiányoznak neki. Hogy pontosan melyik fájl(ok) arra is kapsz majd választ, de most én ezt nem tudom.
Remélem hasznos volt a válasz!
-
kockazatos
tag
válasz
axelbox
üzenetére
Ha úgy csináltad ahogy írtam akkor az nem lehet amit írtál!
Akkor töröld a loading bmp-t
exiting bmp-t
és a progressbárt mindből a régit!
Aztán tedd be az újat! nappali és ejszakai skinbe is!Törölj egy save mappát! De biztonsági mentést csinálj!
Ha kártyáról fut a dolog akkor soha ne a kártyán csinálj módodításokat hanem a gépen és a kész módosításokat tedd vissza a kártyára! -
axelbox
tag
válasz
kockazatos
üzenetére
megpróbáltam,de ismét csak részben sikerült a dolog.A betöltőképet kicserélte ez rendben,a progressbart is de a betöltéskor az új és régi progressbar is látszik.A kilépő képet pedignem cserélte le.
-
axelbox
tag
válasz
kockazatos
üzenetére
megpróbálom,kíváncsi vagyok így jó lesz-e?köszi a segítséget!
-
atesss
addikt
válasz
kockazatos
üzenetére
Erre - az ahogy olvastam azért másoknak is előforduló - hibára mi lehet a megoldás ?
Failed to open file:
map_housenumber_bg@1
30x28.bmp
exiting application.Most már egy kis SYS.TXT állítgatás után elindul a program a megfelelő felbontásban (mondjuk csak fekvőben, de ez már nem olyan nagy gond), de elég hamar elszáll ezzel a hibával.
MOD: Bocsánat, nem válasz akart lenni.
-
kockazatos
tag
válasz
axelbox
üzenetére
A brandingot megnyitod----ui_igo9----majd a fölbontásod-----és ide beteszed a loadingot-exitinget-progressbárt! ha van akkor fölülírod!
De a méretnek a megfelekőnek kell lenni a fölbontásodhoz!
Ha a fölbontásod 480x272 akkor olyan képet kell betenni! Egyszerű képátméretezővel csinálsz ilyen méretet!
Aztán bmp formátumot convertálsz belőlle!
Itt megtudod csinálni:http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.coolutils.com/online/image-converter/&ei=DtZbTe7SBMSBOtK1qaEL&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CDMQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dpng%2Bto%2Bbmp%2Bonline%26hl%3Dhu%26biw%3D1442%26bih%3D814%26prmd%3Divns
Vagy tehetsz be jpeg képet is de akkor a sys-ben kell az elérési utat beírni!
[loading]
show_progressbar=1
progressbar_x=17
progressbar_y=245
loading_bmp="loading.jpg"Nekem az első megoldás egyszerűbb!
De kinek hogy! -
axelbox
tag
Sziasztok.
Ha valaki leírná nekem részletesen,hogyan kell primo 1.2-nél a betöltő és kilépő képet és progressbart lecserélni,nagyon megköszönném.GJ_AK_v3.7.1a_zz2a_silver.zip skint és Stancy féle brandingot használok.Az eddigi leírásokkal nem igazán boldogultam,pontosabban csak részben sikerült.A betöltő kép egy autó amiben betöltéskor beíródik egy rendszám.Primo 1.1-nél sikerült megcsinálni,de az 1.2-nél nem akar összejönni.
Előre is köszönöm a segítséget!
üdv. -
gyurmagyuri
csendes tag
A minap Romániába
vitt az utam...
A kütyümön 1.2 megy Navteq térképekkel poikkal meg mindennel, melyek most sajnos nem értek semmit.
Nemhogy még a magyar oldalon a Szeged melletti pályát (M43) Nagylakig nem ismerte, de Nagyszebennél az elkerülőt sem. Továbbá Bukarestben sem ott volt a megadott hely ahol Ő tudta!
Kamionos módban használom, (mivel ez a munkám,) és ennélfogva a legdurvább fenyegetésem ellenére sem akart Nagylakon kiléptetni az országból.
Hm...
Azonkívül 50-szer kiírta, hogy: "Veszély! Az aktuális profilbeállítások mellett a jármű méretei meghaladják...."
(Pedig nem! Jó helyen jártam, és nem voltam semmilyen korlátozásban.) Ráadásul ha erre ráokézok akkor törlődik az egész útvonal, és gépelhetem be újra az egészet!

Lehet ez ellen tenni vmit?
-
xitron
csendes tag
Hali
Navon n750-es gépem van, decemberben vettem, IGO Primo 1.0 volt (van) rajta. A Naviextras Toolbox-szal rendesen jönnek a térképfrissítések, de a szovtver nem frissül, pedig Bog azt írta egy januári keltezésü tesztben itt a Prohardveren, hogy ő 1.2-sel teszteli éppen. Ha már azzal van forgalomban, miért nem jön a frissítés. Persze nem hivatalosan letölthetném, de az elcseszné a TMC-t.
Tud-e valaki arról, hogy (a térképfrissítéssel együtt jár-e a szoftverfrissítés is a Navonnál?Üdv
Xitron
-
törölt tag
-
mulika
csendes tag
P.Lajos GJ 226-t használók, térképcserénél látszólag cseréli a térképet ( gyártót ) de a tartalomba mindig a Neuteq van. Valaki találkozott ilyennel?
-
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos
üzenetére
Köszönöm!

-
kockazatos
tag
válasz
kisspista
üzenetére
Hiába a lakott terület kezdete akkor is csak a központon figyelmeztet hogy lakott területen vagy! Vagy legalább nálam! Ott meg fölöslegesen mert úgyis látod hogy nem sivatagban vagy hanem településen vagy városban stb! Nem lehet azt megcsinálni úgy hogy a lakott terület kezdetén figyelmeztessen ne a centrumban?
Gondolom meglehet mert ha lakott területre érsz és száguldasz akkor szól hogy csak 50 az ok érték! Tehát tudja hogy hol vagyok!
De biztos sok munka lenne vele mert egy településnek is van vagy 10 bejárata minimum!
De ha az elején figyelmeztet akkor engem is érdekelne! -
Tomasek
csendes tag
Navigációnál mennyire számít a 800x480-as felbontás? Jelenleg nekem egy 480*272-es felbontású gps-em van. A gps-t csak navigációra hsználom! Csak ezért szerintetek érdemes cserélni?
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
X950BT- HD-m van, és itt sajna nem minden ugyanúgy megy, mint a BT nélküliben. Nem tudom primo-nál állítani a fényerőt, nincsen BT gombom a főképernyőn, és az FM sem megy, se a külső se a belső hivatkozással. Ennek ellenére egy 920BT-n minden gomb a helyén, csodás is lett.. Van valakinek ilyenje, és tudna is segíteni? -
Gyureee23
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, csak sajnos nem sok időm van olvasni mert kedden már utazom.Samsung Omniára raktam fel az IGO PRIMO 1.2-es verzióját el is indul de műholdat nem talál és hang hibát ír ki a főképernyőn és Eszter nem beszél.
Mi lehet a gond? Ha lenne valakinek egy használható sys.txt-je azt nagyon megköszönném,nagyon remélem hogy keddre sikerül megoldani a problémám
Előre is köszönöm
-
dalattt
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem hogy hogy lehet beállítani (primi 1.2) hogy mennyit fogyaszt az autó. Amikor a zöld útnál kiszámolja a szükséges üzemanyag mennyiséget akkor 7.1 literrel számol ezt szeretném átállítani az én autóm fogyasztására.
-
Misi61
tag
Tudnátok segíteni?950hd-ra rátettem a szoft.frissítést,és azota nem indul a navigácó.Más minden mükszik.
-
DM43
Topikgazda
válasz
Badboys
üzenetére
Volt egy hivatalos közlemény (sajnos most nem találom), amiben kerek-perec kijelentették, hogy androidra nem lesz. Pedig ami jelenleg elérhető erre az NNG-től, az szerintem csak nyomdafestéket nem tűrően minősíthető.
Potkem! A lehetséges sebességmérés szöveget általában a mobil kamerákhoz szokták betenni.
-
Mawerik
tag
válasz
axelbox
üzenetére
Szia!
Egy kis segítség:
Vimre kollega írta volt:
A utility mappában lévő esc.nfrun fájlt nyisd meg egy egyszerű szövegszerkesztővel (pl. notepad), és az első sorban lévő SLEEP= sorban az értéket növeld meg. A géptől függ, melyik érték a jó (akár 1000 is kellhet).
Akkor jó, ha indításkor egy pillanatra felvillan a kalibrációs kép, majd rögtön el is tűnik, és folytatódik a betöltés.Erre a válaszom:
Megpróbáltam és nálam a Mio P350-en az 500-as beállítással már elviselhető.
Tovább is finomítható, ha valakinek több ideje van.Próbáld ki Te is!!
-
kisferi
tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a stdict szótárt bemásolom a kártyára elindítom, de nagyon lassú és nagyon apró betűk vannak benne.A billentyűzet kilépéskor nem tűnik el. csak a gép kikapcsolásával.(CNS GLOBE HD,Gipsztigris TTS pro féle nagyképű progi)Lehetne, hogy nagyobb feliratú legyen a szótár, gyorsabb ( a belső memóriára kéne másolni? )és a billentyű is eltűnjön kilépéskor? Köszönöm.
-
TRob1
veterán
-
Pannika88
csendes tag
Sziasztok!LG optimus one(p500) ra tettem igo-t ,elinditja de nem jelenik meg rendesen "lelóg" a képernyőről.
A letöltött cucc ezt irja: WVGA 480x800 felbontást: Google Nexus One, HTC Desire, HTC Desire HD, HTC Desire Z, Samsung Galaxy S, HTC HD2 (android SO), LG GW620, LG Optimus One, Motorola Milestone
A telefon adataiban pedig: Felbontás, színmélység: 320x480
ilyenkor mi a teendő?
Telefont kell vhogy átállitani,vagy rossz cuccot töltöttem le?Segitsetek,nem nagyon értek hozzá,viszont ma estére kell egy gps...utazok..köszi
lemaradt: ezzel a 320x480 as igot is probáltam feltenni azt nem is engedte.. -
srudi
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy Panasonic CN-GP50- es gépem. Szinte minden tökéletesen működik, csak az a baj, hogy nem kapcsol ki a kikapcsolás gomb megnyomásával. Valószínű ezért nem indít újra a térképcserélő váltásnál. Ötleteteket előre is köszönöm.
-
Szanyo74
tag
Sys-be:
[debug]
speedcam_enabled=1[warning]
speedcam_warning=1
is_spoken=1+ kell a kategóriák beállításai pl.
[speedcam_category:0]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Figyelem, fix sebességmérö kamera az útvonalon"
activated_min_speech_repeat_delay=-1approach_beep_spoken_type=none
section_start_spoken_type=none
overspeed_spoken_type=1
section_beep_spoken_type=none
section_end_spoken_type=nonemin_frc=-1
approach_beep_sound="!proxi""Bluetooth, -FM-transmitter, -Zenelejátszó
ne csak választhatóan Primo belső vagy külső, hanem kikapcsolható is legyen?"
Bele lehet rakni bár mindegyik funkciót gyorsgombon éred el, tehát ha nem állítod be nem tudod előhívni. -
M1Bali
tag
Szanyo74
A GJ-AK v3.9.1 zz2 silver (800×480) skint használom CNS Globe HD készüléken.
A kamerákat nem mondja be. A sys-be kell valamilyen bejegyzés ehhez hogy működjön?A másik kérdésem az lenne hogy a Skinbe bele lehetne tenni hogy a
- Bluetooth, -FM-transmitter, -Zenelejátszó
ne csak választhatóan Primo belső vagy külső, hanem kikapcsolható is legyen? -
Bucy
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy 1.2 dimka 1.30-as skinnel ugrál az óra 1 órát?
Fixre állított és automatikus időzónával is. Arról vettem észre, hogy váltogatja sötétedéskor váltogatja a nappali, éjszakai színeket. Tervezett útvonalnál jöttem rá, hogy az idő okozza, mert az érkezési idő is ugrál 1 órát. -
axelbox
tag
Akik PDA-n használják a primo 1.2-t és a GPS jelet eldobálja,találtam rá egy megoldást ami nálam bevált,ezért megosztom veletek.A data.zip\ui_igo9\common\ui\customized.lua fájlt kell cserélni.
Innen letölthető :http://rapidshare.com/files/456599527/PDA_gps_fix.zip
Az esc.rar file-ban található. -
atesss
addikt
Tényleg nincs rendben valami a Nav N Go támogatási oldalával, nem találom a WinMobilos Primo támogatását.

Egy ilyet találtam: [link]iGO My way Windows Mobile-ra
Elérhetőség
Szeretnénk tájékoztatni, hogy pillanatnyilag nem lehetséges az iGO My way alkalmazás letöltése Windows Mobile platformra.
Az iGO My way navigációs megoldás ezeken a platformon üzleti partnereink számára érhető el. Partnereink ezen az oldalon találhatnak bővebb információt a termékről.
Az iGO My way alkalmazás iPhone-ra továbbra is az iTunes-on keresztül tölthető le az App Store-ból. Az elérhető csomagokról és más részletekről az iGO My way iPhone-ra oldalunkon tájékozódhat.Ez mi ??
MOD:
Megtaláltam a Primo termékoldalát, bár angolul: [link]
De itt is sincs semmi a hardverkövetelményekről, még a támogatott készülékek sem. -
-
atesss
addikt
Köszi, mindj. kipróbálom.
A branding.zip-be csak ez az egyetlen branding.ini legyen ?
Mert az eredeti majdnem 7MB-os, benne egy ui_igo9 mappával, amiben viszont benne van több felbontás mappája is, de a 320_240 nem ! Akkor talán ez lehetett a hiba fő oka ?
A SYS.TXT-ben minek kellene lennie ? Mert az sem erre a készülékre van ugye, a készülék alapján nem is erre a felbontásra :
[device]
type="wayteq_950btHD"
De a [debug], [dynamiccompressor], [interface] és más részek is fontosak lehetnének.
Nem tudtok valami részletesebb leírást a SYS.TXT összes beállításáról ? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mert hna egyszer rákezd, be nem áll a szája.

vitt az utam...
Hm...
(Pedig nem! Jó helyen jártam, és nem voltam semmilyen korlátozásban.) Ráadásul ha erre ráokézok akkor törlődik az egész útvonal, és gépelhetem be újra az egészet!