- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Letöltöttem a Vocalizer progit!
Sajna azt sem tudom, hogy a TTS-s fájlokat honnan tudnám leszedni, illetve mit kell velük csinálni. Kicsit láma vagyok ehhez, de nagyon jó lenne.
Priviben tudna valaki segiteni, egy részletesebb leirással esetleg linkekkel, hogy honnan tudnám leszedni a hangokat vagy ha megvan neki elküldené nekem:?
Meg hogy mit hova kell másolni, telepiteniKöszönöm
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Az IGO Primo-hoz keresek olyan hangot, ami mond utcaneveket is!
Tudtok ilyet::?
Honnan tudnám letölteni?
Illetve van-e esetleg valamilyen pakk, hamgokból?Van valami komolyabb odafigyelés telepitéskor?
Köszi
-
Kolty
aktív tag
Kikapcsoltam az online infókat ígya az az ikon eltünt és lett beállítások ikon álló kijrlzőnél is.
Más. Miért nem tudom beállítani, hogy pl. fix trafihoz közeledve is jelezzen, ne csak mikor odaérek a kamerához?
Az állítható, hogy hang kép, illetve közlekedéskor vagy gyorshajtáskor. -
BlacKSouL
addikt
válasz
wihar123 #20090 üzenetére
Én jobbat tudok: létezik bárki a földön, vagy az nng-nél, aki tudja, hogy hányféle néven, hányféle platformra, hányféle verzió hányféle alverziója létezik ennek a programnak? Erősen kétlem. Persze nem érdekük ezen adatok nyilvánosságra hozatala sem. Hiszen honnan tudhatná egy Asus PNA-s az ő AsusGojával , hogy létezik a világon Primo vagy egyáltalán iGo? Vagy aki azt látja MyWay, az honnan tudhatná legálisan, hogy létezik olyan hogy Primo vagy bármi más?
És létezik-e olyan, hogy bármelyik legális térképverzió működik bármelyik programverzióval? Vagy hogy a kiadott térképcsomagok verziói valaha kompatibilisek voltak-e bármi mással önmagukon kívül?
Esetleg hogy létezett-e bármikor két egymás utáni frissítés, térképfrissítés bármelyik programverzió bármelyik alverziójának akármelyik verziójára való térkép valamelyik verziójának frissítésére?Tulajdonképp ez egész működőképes stratégia, mert senki nem tud biztosra semmi, mindig lesz aki bepróbálkozik valaminek a megvásárlásával, aminek vagy lesz legális támogatása vagy sohatöbbé, és aztán jönnek az ilyenolyan megoldások, amik közül az összes mindegyik illegális, tehát az egyetlen legális megoldás, ha a többé már nem működő valamid helyet veszel egy újat, ami éppen akkor megint legális, de frissítve vagy támogatva többé valószínűleg már soha nem lesz.
A kritikus hangokat egy szülinappal vagy egy névnappal átmenetileg elhallgattatják, és aztán minden megy a maga útján tovább ahogy addig.
Én az elmúlt 9-10 év tapasztalatai alapján ezt látom.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Van egy programom ami mappájában primo, feltelepítve may way, ez nem is lenne gond bár jobban szeretném a primot.
Ami gond számomra, hogy álló képernyőnél nincs meg a beállítások ikon.
Ezt lehet valahogy állítani? Vagy ha tudnátok komplett friss primo csomagot azt is megköszönném.
[link] -
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Én is így gondolom, hiszen így helyes...Imp0st0r pont úgy oldott meg ahogy írjátok, csak a sys-ben felejtett egy felesleges sort a folders-ben és az kavart neki, kiszedte és tökéletes lett!
-
Poiro7
senior tag
válasz
wihar123 #20085 üzenetére
Valóban a "content" mappa kimarad, és a következő tartalom kerül az SD/addons/content/ könyvtárba:
-building
-dem
-map
-poi
-skin
-scheme
-car
-phonemeViszont a belső memória content könyvtárban a következőknek kell maradnia:
– Global_cfg
– Lang
– speedcam
– TMC
– userdata
– Voice -
válasz
wihar123 #20085 üzenetére
Teljesen jó a linken lévő leírás, csak annyit érdemes hozzáfűzni, hogy annyiban változott azóta a helyzet, hogy a 6.x verziójú androidokon a
android_secondary_root_path=”/storage/external_sd/addons”
sor helyett a
android_secondary_root_path=”/storage/ABCD-EFGH/addons”
sort kell beírni, ahol a "ABCD-EFGH" a memóriakártya neve a rendszerben.
Ennek így menni kell
-
wihar123
aktív tag
válasz
Imp0st0r #20084 üzenetére
A baj szerintem ott lesz, hogy az addons mappában nincs content mappa! Tehát az addons/content tartalmazza mindazt, amelynek a külső SD-n kell lennie.
A leírások szerint úgy szokták tesztelni a dolgokat, hogy először 1db. térképpel feltolják a cuccost a vasra, ha minden működik a tesztelés során, akkor készítik fel a külső SD-t a térképek és egyéb adatfájlok befogadására. Ezt itt írják pontosan, hogy a készülékben és az addons-ban minek kell lennie.
https://itcafe.hu/tema/igo_primo/hsz_17175-17175.htmlKüld át privátba a sys-t, belenézek.
-
-
Imp0st0r
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi, sajnos nem boldogulok. Primo Nextgen térképeit adatait szeretném áttenni az SD kártyára android alatt (6.x)
egy file kezelőben megnéztem az elérési utat, és az sd kártyára valahogy így hivatkozik: /storage/FC5F-12FC/
a sys-t átírtam így:
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/FC5F-12FC/addons"
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"
;tts_nuance_runtime_root=/sdcard/iGO_Israel/tts_nua_ve1Az addons-on belülre tettem a map könyvtárat. Sajnos nem látja. Hol hibázok?
Előre is köszi!
-
Noxy
veterán
válasz
makaveli666 #20078 üzenetére
Nem.
Ha uaz Apple ID amivel megvetted, akkor a MEGVÁSÁROLTAKNÁL keresd az iPhone-n az AppStore app-ban. -
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Még sok sok évvel ezelőtt iphonra megvettem az igo Hungary&Romania appot, majd lecseréltem a telefonomat valami androidra, most lett megint iphone és appstoreba nincs fennt, csak síma igo, in app meg lehet vásárolni a térképeket, ahol csak teljes eu t találtam. Akkor ők most úgy gondolták, hogy amit megvettem azt elfelejthetem?
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F (480 x 800) Telefonhoz keresek offline Igo Primo programot.
Régen volt nekem és eltűnt sajnos.
Létezik olyan,amit bír ? Régebbit bírta. -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Ma beszereltuk az androidos fejegységet az autóba. Egész jó lett
Akkor itthonra még mindig az NNG a legjobb? Mert úgy tudom részletes, csak nem frissül. Vagy inkább TomTom? Most HERE van, a legújabb, de balra akart bevezetni megyeszekhelyen egy olyan utcába, ami mar vagy 5 éve tilos.
Horvátországra és Szerbiára, illetve Németországra melyik?
KöszönömSzerk: jut eszembe, Primo vs Nextgen, hmm?
-
snowdog
veterán
válasz
kőbaltazár #20067 üzenetére
Kapcsold ki a POI-kat.
-
kőbaltazár
tag
Sziasztok segítség kellene!
Mos tkezdek ismerkedni az IGO-val.
IGI Nextgen
9.18.27.702324Jun 1 2017
(C) 2004-2017 NNG Kft. All rights reseved.
Hogy tudnám eltüntetni belőle az üzleteket, ( CBA; LIDL SHELL),
valamint az előzőleg beállított helyeket.
Üdv: -
prannk
őstag
Hali. Valaki linkelje be a legfrisebb speedcam eket
-
gerner1
nagyúr
Nálam ugyan ez. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kérdéses Vocalizer/VocalizerEX (Nuance) hangmotor is(!) rosszúl mondja a hosszú magánhangzókat android 5.0 -tól felfelé. Andorid 4.4.4 -ig teljesen hibátlan. Több készüléken próbáltam azonos IGO csomagot, és 5.0 -tól nem jól mondja ezeket. Én eddig, nem találtam erre megoldást ...
-
LacBp
tag
sziasztok!
igo world 9 -est próbálgatom... Eszter vagy Mariska tts -sel. utcanevet mond verziókkal..
Szegénykéim össze- vissza beszélnek!
Mintha gondja lenne a dupla mássalhangzókkal, és az "utca" szó helyett tsu vagy dsu -t mond!
Nuance fent van , régebbi igo verziókkal szépen működött..Köszi!
-
snowdog
veterán
válasz
belaba1979 #20062 üzenetére
Így elsőre bele a közepébe, nem semmi!
Komolyra fordítva a szót, ehhez itt nem kaphatsz segítséget, tiltja a fórum szabályzat. Ráadásul Wayteq gépekhez nem létezik legális iGO verzió.
-
belaba1979
újonc
Sziasztok!
Wayteq x985BT hez szeretnék egy megbízható Igo Primo programot 99%ban kamionon szeretném használni,Németországon belül.
Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm! -
plajos
aktív tag
Szia!
Ahhoz hogy a NextGen alvóba tegye a készüléket módosítani kell a device.zip ux-et, mert gyárilag nem tudja ezt a funkciót.Ha 10 km/h alatti a sebességed, és a tápfesz. megszűnik, akkor teszi alvóba, nagyobb sebességnél csak jelzi hogy megszünt a tápellátás, de tovább navigál. Gyújtás ráadásakor nem a navigáció. hanem maga a WinCE készülék indul, már amelyik fel van készítve erre a funkcióra (pl. WayteQ x985 bt) Ha kéred keress meg magánba, van ilyen ux-em. -
G-Guts
aktív tag
válasz
Walter_White #17917 üzenetére
.
-
an0ny
tag
üdv!
nem találtam neki topikot ezért megkérdezem itt, hátha:
1. wince igo nextgen tápfesz. levételekor nem teszi alvóba a készüléket, erre van megoldás? amigo, igo8 simán tudta és gyújtás ráadáskor (tápfesz. visszakapcsoláskor) fel is ébresztette. sys.txt-et már próbáltam.
2. poiplaza .kmz vagy .kml -> .txt-be konvertálásra van valami gyors módszer? az online konverterek és igo poi explorer nem ismeri fel. .txt-be csak h-all-speedcam-t lehet leszedni és abban egy csomó szemét is van.
1000 köszi! -
Poiro7
senior tag
A "Hungary_Flexiton_Standard" épületekből melyik legutolsó verzió?
Létezik , hogy 2011 óta nem adtak ki frissítést? (ez mutatja az összes épületet a térképen) -
nrbi001
senior tag
Sziasztok , adott egy alap Navman F35 navigáció. Magyartérképet rá lehet varázsolni? Sajnos hivatalos weboldalon még magyar nyelvet sem találtam, nem feltétlen warez a cél de aki tud bármi féle megoldást ne tartsa magában.
Köszi
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek belföldi használatra melyik térkép a jobb?
TomTom 2017 q1
NNG 2017 q2 -
forma69
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérésem:
Keresés a térképen funkció alatt a városok, települések neveit nagyon kicsi betűkkel írja ki, ezt szeretném megnagyobbítani, amennyiben van rá lehetőség. Utcanevek nagysága rendben.
Köszi. -
hzx0
aktív tag
Nextgennél a sebesség határokat melyik file tartalmazza? Nekem nagyon rosszul mutatja
-
zsiga68
őstag
válasz
ha5aws #20045 üzenetére
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<kml xmlns="http://earth.google.com/kml/2.1">
<Document>
<metadata>
<igoicon><filename>folder.bmp</filename></igoicon>
</metadata>
<name>INT - magassॠkorl಼/name>
<Folder>
<name>INT - Low Clearance Alert (Height Limit)</name>
<metadata><igoicon><filename>INT - Low Clearance Alert (Height Limit).bmp</filename></igoicon></metadata>
<Placemark>
<name> INT-Low Clearance Alert</name>
<Point>
<coordinates>0.48882, 51.29011,0</coordinates> -
ha5aws
tag
Sziasztok!
Poi explorerben létrehoztam egy saját adatbázist. Nagyon jól működik egy dolog kivételével. A POI ikont nem tudtam beletenni. Az eredeti program a pdamillre utal. Nem tudom hogyan tegyem bele a saját ikonomat.
Egy POI így néz ki:<Placemark>
<name>Rákospalota má.</name>
<description><![CDATA[OMSZ Őrjárat utca 1-5]]></description>
<Point>
<coordinates>19.1224200000,47.5394080000,130</coordinates>
</Point>
<Style>
<IconStyle>
<Icon>
<h>30</h>
<w>30</w>
<y>1230</y>
<href>http://my.pdamill.com/~fable/igopoi.bmp</href>
</Icon>
</IconStyle>
</Style>
</Placemark>
Az ikon megvan a kártyán az elérési utat hogy tudom beállítani.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Üdv: Gábor -
Arver
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni megjelent most egy piros kör az Igo-ban jelenlegi pozíciót mutató nyilacska körül ezt hogyan lehetne eltüntetni? -
Pale72
újonc
válasz
wihar123 #20021 üzenetére
Köszönöm! Ez megoldotta a problémát.
Régebben két különböző módon is mutatta az igo, hogy melyik sávba kell besorolnom: A képernyő alján kis szürke téglalapokban és/vagy felül nagy kék "táblákban".
Meg tudná mondani valaki, hogy ezt hol kell bekapcsolni vagy milyen fileokat kellene beszereznem, hogy működjön?
Most navteq térképem van FBL, FDA, FDS, FJW, FPA, FSP, FTR. -
galaxys80
veterán
Van nálam egy ősrégi WinCe-s (5.0) GPS amin IGO 8.3 van. De képtelen pozíciót találni. Lát 8-9 műholdat is, de maximum 1-2 amihez csatlakozik időnként, de inkább egyhez se. Próbáltam több porton is, próbáltam több IGO programmal is, de semmi. Van erre valami megoldás? Vagy kuka a vevőegysége?
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Az egyéves előfizetésem keretében ma frissült az NNG (TopMap) magyarországi térképe a 2017.06. verzióra. A változásokat nem tudom, erről eddig még sosem adtak tájékoztatást.
Kiegészítés: a térkép hibabejelentőn jeleztem három javítási igényt a 2016.12. verzióra. Úgy tűnik, hogy ezeket javították, és akkor lehet hogy más bejelentésekre is reagáltak.
-
Sir Pocok
őstag
Sziasztok!
Megvettem a fizetős IGO-t. Azt benyeltem, hogy 2 éves térképet adnak hozzá, de azt már nehezemre esik elfogadni, hogy random kilépeget a program. 6.0 android van a telón.
Van ötletetek, hogy ezt miért csinálhatja?
Köszi:
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
Igo Szülinapp-ot lehet-e valahogy frissíteni?
2016 májusi verzió, 2015.12 NNG térkép van benne.
Van ettől újabb?
-
wihar123
aktív tag
válasz
Pale72 #20022 üzenetére
DM43 javaslata a 950-en is tökéletesen működik a szabályok betartása mellett.
Általános szabály, a készülék max. töltöttséggel legyen ellátva, a kártya lehetőleg kiskapacitású (512MB.-1-2-4 GB.) FAT32 fájlrendszerű és ismerje, kezelje a vas.
Ha bekapcsolásra nem reagál, indítsd RESET-el. -
wihar123
aktív tag
válasz
Pale72 #20019 üzenetére
Sziasztok!
Hibás döntés volt az aut indítást bekapcsolni!
Az intelem!
A megoldás! WayteQ x980-ig lehetséges, az újabb típus esetében egy kicsit komplikáltabb, de megoldható. -
Pale72
újonc
(Nem biztos, hogy teljesen ide tartozik, de sajnos nemigen lehet már működő fórumot találni ebben a témában.)
Wayteq PNA-m van A menüjében kipipáltam azt a lehetőséget,hogy az eszköz bekapcsolásával együtt a beállított navi program elinduljon. Szépen működik is a dolog, indul az igo, de az a probléma, hogy minden kikapcsoláskor újraindul a rendszer, aztán persze a navigáció. Csak a bekapcsoló gomb hosszú nyomása és kikapcsolással tudom leállítani.
Az igazi problém, hogy az újrabootolások miatt egyszerűen nem férek hozzá a PNA menühöz és a win ce-hez sem. Van valakinek valami ötlete, hogyan lehetne hozzáférni a menühöz (vagy legalább PC-n keresztül a fájlokhoz, mert akkor átnevezném a navi mappát, akkor nem tudna elindulni gondolom)?
Előre is köszönöm, ha valaki legalább elolvassa!
-
Joshi
titán
válasz
BlacKSouL #20013 üzenetére
Én is próbáltam számtalan navigációs programot, de kezelhetőség szempontjából nekem is az iGO tetszik a legjobban. A térkép frissessége soha nem lesz tökéletes, egyszerűen képtelenség 1:1-ben követni az élet változásait. Mindig lesz olyan ember akit bevisz a program a rekettyésbe.
Szerintem ezt az NNG is tudja. Ha szerinted van jobb navigációs program, akkor használd azt.
ui.: pont ezért kell több programot használni. iGO -> Sygic -> Google stb.
-
dzson1
tag
senki nem tud segíteni !!
Sziasztok !!!
Hátha valaki tud segiteni ,tudom ez primo de én az igo 8 kérnék egy kis segítséget
első kérdésem hogyan lehet megváltoztatni az igo 8 bejelentkező fotót ,mert csak szürke fotó jönn be
második kérdés a primóban mentett kedvenceket át lehet e tenni igo 8-ba
harmadik kérdésem skint hogylehet betenni az igo 8-ba
Reménykedek hátha van olyan veterán aki még használt annó Igo 8-at és emlékszikVálaszotokat előre is köszönöm !!!
-
BlacKSouL
addikt
Nem látok a dolgok mögé, de az én véleményem az, hogy az a módszer, amit a here csinál, hogy akár egyes országokat is letölthetsz, az jó, ahogy látom ezt át is vették. Csakhogy. Ha egész európát rám akarják sózni hogy fizessem ki 10-ért, azt nem teszem, mert nem kell. Nekem elég mondjuk 2 ország. Számolják ki területi vagy mittudomén alapokból hogy mondjuk 93ezer négyzetkilométer az kerül a 10000-ből 527 Ft-ba, és akkor tegye elérhetővé Magyarországot 627 Ft-ért. Mondjuk 1 évre. De akkor az frissüljön is legalább évente egyszer. Vagy valakinek kell 2 ország. Akkor kifizetne szerintem sok ember 1100 Ft-ot 2 országért, ha tudja, hogy ezért 1 évig legalább 2x kap frissítést, és nem a 2-3-5 évvel ezelőtti állapotot kapja. Nem tudom mekkora óriási terhelést jelent 1-1 útvonal befrissítése, ezt nem is akarom tudni, de mások meg tudják oldani...
Én személy szerint azt mondanám, hogy Ok, én ennyit kifizetek ezért. Szerintem többen is lennének. És az már több bevétel, mintha mindenki töröget, meg "szerez", és 0 bevétel, vagy néha nagy ritkán megveszik a fullt 10ezerért.
A megyei autópálya matricával is úgy voltam mikor bevezették, hogy kapják be, de végül mégis azt mondtam, hogy megveszem az évest Pest megyére, mert szerencsére tőlünk az első felhajtóra már érvényes, és mivel az év jelentős részén ha megyek akkor Pest környékére, ezért megérte. De se 1 hónapra, se 1 évre nem venném meg az évest teljes országra, mert nem használom ki. Az NNG most mintha ezt csinálná, hogy fizess ki 40 ezret a teljes országra egy évre, de nem muszáj ám használnod az egész országban, ha akarsz akkor használhatod csak Pest megyében. mod: Ja, és nem használhatod a jelenlegi autópályákat, hanem a 3-5 évvel ezelőtti utakon közlekedhetsz csak, mert nincs más. Céges autókon kívül nem sokan vesznek évest, alkalomszerűen marad a 10 napos heti, és aki hasonlóképp van, az vesz 1 db ötezres megyeit. Térképeknél is működhetne így.
De nyilván nem érdekük, nem csnálják. Tiszta sor.
De ismétlem, működés szempontjából nekem az igo jön be a legjobban. -
zsiga68
őstag
Ezért kell az NNG-nek friss térképeket és programfrissítéseket közzétenni. Valamint a programba új funkciókat építeni. Az üres készülék vásáráskor pedig elérhetővé tenni a navigációs programot választható kiegészítőkkel és friss térképekkel. Elérhető áron. Akkor majd nem gondolkodik senki az "alternatív" megoldásokon, mert nem lesz oka rá. Lehetne csomagokat létrehozni mondjuk személygépkocsihoz és kamionosoknak. Bel vagy külföldi választható tartalommal. A lényeg hogy csináljanak valamit és ne igérjék a semmit.
Köszönet az eddígi munkájukért. -
Joshi
titán
válasz
BlacKSouL #20010 üzenetére
Szerintem az Igo elsődlegesen nem Androidos program. Nagyon sokára jelent meg hivatalosan Androidra, szerintem nem véletlenül. Ha veszel egy egyedi dedikált Igo-s navit, akkor mindent megkapsz amit csak akarsz. Persze az Android kell mindenkinek, de valószínűleg azért mumus az NNG-nek, mert könnyen törhető.
-
BlacKSouL
addikt
Pontosan tudom hogy soha nem fog frissulni. Eppen ahogy anno 2011ben is ugy adtak el a terkepfrissitest, hogy majd ingyen frissul mindig, csak hat eppen azota nem frissult tobbe. Egyaltalan.
Azt gondolom ebben ez az uzlet. Jon egy uj program amiben evekkel korabbi terkep van, aztan 2-3 evvel kesobb tudsz ra venni egyszer egy mar akkor is ujra nagyon elavult terkepet es utana az soha tobbe nem frissul. De.. jon egy ujabb program egy harom evvel korabi terkeppel, amit ujabb 2 evvel kesobb 1 evvel kesobbi trkepre frissithetsz. Es aceg jol megel, plane hogy mar reg nem celcsoport az egyedi navigacio, mikor autoiparra fejlesztenek. Igaz, ott is jelentos lemaradassal ahogy hallom. A vevok meg tovabbra is vasarolnak hatha majd most frisul valami maximum 1 ev lemaradassal, de nem. Igerik, de nem. Mar nagyon igerik, de nem.
En hosszu hosszu evekig igos voltam, de sajnos ez a hozzaallas nem szimpatikus. Pedig tarolhatnanak, mert a tobbihez kepest nekem a program mukodese klasszisokkal jobb, jol beallithato, koztespont, valaszthato utvonalak, stb. De igy sajnos akkor nem fog menni. -
hzx0
aktív tag
válasz
wihar123 #20006 üzenetére
Multhéten szétszedtem. Kapott hütöbordát a proci és a ram is. Majd kiderül a következö hosszabb úton. Kétlem hogy navigálás közbe Pesten bármeik navi sw. energiatakarékos vagy készenléti üzemmódba kapcsolná a kijelzöt. Ezt azelött se telefonon se tableten nem tapasztaltam.
-
wihar123
aktív tag
Én pozitívabban gondolom a dolgot, remélve igazamat...
Nem csak a készüléknek van beállítási központja, hanem a navigációs szoftvernek is, mindkettőt tüzetesen meg kell nézni. Megmerem kockáztatni, hogy arra is beállíthatóság, hogy pl. Autóúton, Autópályán futó útvonalnál szintén lekapcsolja a képet, hiszen nincs mit mondania, haladni kell..., majd elágazás előtt feléled és melózik ameddig kell. -
hzx0
aktív tag
válasz
wihar123 #20002 üzenetére
Hát én már minden beállitást végig néztem. Még a rejtett menübe is. Se energiatakarékos se készenléti üzemmód beállitást nem talaltam. Abból gondolom hogy tulmelegszik hogy pl rádiónál több orán keresztül is megy gond nélkül. Navigácionál kb 2 ora után kikapcsol a kijelzö a rádió és a navi hang megy tovább. Ha ujra inditom és tovább használom a navit akkor 10-20perc mulva ujra lekapcsol a kijelző. De ha ilyenkor csak a rádiot kapcsolom vissza akkor nem kapcsol le a kijelző több orán keresztül sem.
-
GlassTel
újonc
Sziasztok !
Egy Primo 2.4-es progival hogy tudnám azt megcsinálni hogy a telefonom automatikusan csatlakozzon bluetooth-on keresztül a navihoz ?
A másik kérdés, hogy tudnám kitenni a zenelejátszó ikonját az igo főmenüjébe ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
-
dzson1
tag
Sziasztok !!!
Hátha valaki tud segiteni ,tudom ez primo de én az igo 8 kérnék egy kis segítséget
első kérdésem hogyan lehet megváltoztatni az igo 8 bejelentkező fotót ,mert csak szürke fotó jönn be
második kérdés a primóban mentett kedvenceket át lehet e tenni igo 8-ba
harmadik kérdésem skint hogylehet betenni az igo 8-ba
Reménykedek hátha van olyan veterán aki még használt annó Igo 8-at és emlékszikVálaszotokat előre is köszönöm !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest