Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
hmm
2 problémával küzdök és nem tudok rájönni mi a baj
T400-as a gépecske és visszatérő probléma és már boszant
ujratelepitem a gépet, rácsatlakozom az otthoni routerre és szépen megy az internet, meg ugye elérem a hálozati meghajtokat, másolgatok, stb stb. tehát minden ok
egy idő után ha rácsatlakozom az otthoni hálora, szakadozik az internet, megállogat, nem tölt rendesen, de ...
ha pl hálozaton másolok mondjuk egy 4 gigás file-t akkor megy az internet mint az atom, azaz minden ok. ahogy vége a másolásnak ujra elkezd ugymond lassulni
csak ugy tudok nettezni ha a háttérbe folyamatosan másolok valamit. pl a lenovo update is megáll, aztán másolok valamit akkor meg megy tovább, ha vége a másolásnak megint megáll , de ugyanez igaz a nettel isEgyszerüen unom már hogy ujra kell telepiteni az egész gépet
Már leszedtem minden lenovo cuccot és drivert ujratelepitettem, de ua. a helyzett
A másik
akarom használni a gps-t ericcson ugye a lelkem és egyszerüen nem találja a sim kártyát, egyik naprol a másikra nem müködik a gps, aztán egyszer elindul , de most már napok ota nem tudok életett lehelni bele
ugyanez igaz a mobil nettel
Hiába irom jol a pin kodott kiirja hogy a pin kod nem megfelelő, a pin kártyát beteszem a telefonba ott meg jo a kodboszanto hibák, mert amire akarom használni a gépet nem tudom
valakinek ötlete nincsen?? természetesen a drivert a lenovo programjával már ujratelepitettem, de nem tudom mi a baj
heteket használtam a Gps-t most meg .....nem tud meggyözni a t400-as hogy jo vétel volt, kicsit szenvedös pár dolog mostanába
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Honor 200 pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest