- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
Chaser #84063 üzenetére
Tudom, hogy jok a HP-k, en is keresek egyet
de a 8570w egyelore nagyon ritka "jo aron", 180k alatt meg nemigen lattam, ha megis, akkor meg valoszinuleg epp dolgozom. A W530 amugy is nagyon akcios volt, szerencsere mar ezeket is cserelik le a cegek. Nem erzem rosszabnak, mint a W520-at.
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #84044 üzenetére
Bele is került, az összefoglaló alján, az eddigiekbe bele nem nyúlva nyitottam egy "Hasznos írások" szekciót.
**
Szolgálati közlemény:Amennyiben van rá igény, Chaser kolléga írásához hasonlóan jól összeszedett írások jöhetnek a topikba különféle típusokról, azzal a céllal, hogy az előbb-utóbb átírásra-bővítésre kerülő topikösszefoglalóba bekerüljenek.
Elsősorban T60-tól felfelé volna érdemes, tehát olyan modellekről várjuk a pályázók pályaműveit
, amelyekkel kapcsolatban tényleg gyakoriak még a kérdések.
X220-at és T60-at vállalom, szerintem pár napon belül megszülöm őket. Ugyanide kerülnének, nyilvánvalóan kiegészítéseket, értelmes hozzáfűzéseket, konstruktív javaslatokat érdemes tenni majd velük kapcsolatban.
Amivel én meg vagyok kissé lőve, az az Ivy Bridge generációs és azutáni Thinkpad-ek; ebben kifejezetten jól jönne a segítség.
-
válasz
Chaser #84054 üzenetére
Az a gond, hogy a trackpoint nekem nagyon kell, tapipadot nagyon megutáltam. Dell E6320-am volt, az összerakási minőséget imádtam, de az anyaghasználat elég gyatra volt, vigyázni kellett volna rá, mint a hímestojásra, mert karcolódott ezerrel.
Bill jó volt, háttérvilágítás is tetszett, de összeségében nagyon nem jött be. HP-ból régebbieket nyomogattam anno (6910 és társai), de nem voltak azok se szimpik. Attól tartok, hogy sajnos TP-fan vagyok.
-
-
-
-
s3toraph
senior tag
válasz
Chaser #83410 üzenetére
Köszi, bízom benne hogy igazad van!
(#83414) Bluesummers:
Köszönöm Neked is!
Más téma:
Adott egy T60-as laptop, ebbe milye PCMCIA kártya tehető? Nekem úgy tűnik képek alapján hogy a 34mm-es (most nincs előttem a gép). USB 3.0 portot szeretnék így a géphez megoldani.
-
metal01
őstag
válasz
Chaser #83378 üzenetére
Nem szívesen válnék meg a kalibrált profiltól, de egy darabig szerintem visszateszem az alapprofilt. Hátha... Szerzek egy másik kábelt is. Itt az VGA a prociba van integrálva ha jól tévedek. Ha az lenne a baj, akkor a proci hibája lenne? Illetve a proci melegedése is okozhat ilyet?
Amit még nem néztem, hogy ilyenkor a lapos panelje is átvált-e lila árnyalatra, vagy csak a külső monitor.
Na meg a dokk is... Nem egyszerű behatárolni ezt a hibát :/
-
metal01
őstag
válasz
Chaser #83308 üzenetére
Igazából amit írtam. Nem a ciklus a lényeg. Ha nem használom annyit akkuról a gépet adott alkalommal, hogy 20% alá menjen a töltöttség akkor töltőre téve nem kezdi el visszatölteni 85%-ra. Azaz muszáj lenne lemerítenem 20% alá, hogy visszatöltsön. Így, hogy 75-re tettem, tuti, hogy visszatölti 85-re és nem kell manuálisan állítgatom a PM-et, ha pl. 35%-on áll az akku töltöttsége és szeretném akkuról használni huzamosabb ideig.
Más. i5-2540M-et érdemes i7-2620M-re upgradeelni? Ahogy nézem 100 MHz és +1 mega cache a difi. Nekem nem tűnik szignifikáns különbségnek...
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #83154 üzenetére
3 ilyen billzet is volt amiket szétkoncoltam. Nem a víz a baj, hanem az, hogy nem tiszta a víz se nem a billzet belseje. Összezár 1 ponton és onnantól jön a hülyéskedés. Aztán oxid meg minden egyéb. Bontani sem lehet mert oké a fólia lejön, de a gond bentebb van ahhoz meg akkor férsz hozzá ha fűrészeled ketté.
-
RoboGuru
tag
válasz
Chaser #83146 üzenetére
Nekem van 2 db T60 (ATI) az egyik még IBM-es. Mindkettő egyforma hibával, felvillan a led bekapcsolásra és kikapcsol, másodszor már nem reagál, csak ha töltő ki-be. Próbáltam már 2 percig töltő és akku nélkül resetelni hátha, de semmi. Az egyik még régen ezzel a módszerrel feléledt, azóta sokat állt, de most már nem akar többet dolgozni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #83060 üzenetére
Van még ott elektron kívül is másabb tészta rendesen, VIK-en lévő embernek ne is mondd, apám is erősáramon dolgozik, meg van még 2 villamosmérnök is a lakásban, bőven sok olykor az okosságból, bezzeg ha valami egyszerűt kell csinálni azt nem, minimum írható elektronikával csináltatna itt mindenki egy lámpa felkapcsolást is
-
válasz
Chaser #82863 üzenetére
hacsak nem 4:4:4 12bit 4k, vagy raw, nem kell olyan gyors háttértár ám, de azt meg úgyse laptopon szokás intézni
3 darab hdv stream multicam vágása még simán elszütymög egy usb2 vinyóról is, pedig ott egyszerre kell olvasni a három videót, nem külön.
azbest: displayportból biztos, hogy csak aktív eszközzel lesz analóg vga. viszont találtam egy jópofa eszközt, hátha az segít
-
SidCorky
őstag
válasz
Chaser #82798 üzenetére
Fórumos tapasztalatok alapján a 10 egyébként sem egy életbiztosítás. Nekem is egy kb 10 éves pc-m van, arra is felment a 8.1 Ezt még talán bepróbálhatom az X201-en is, nem? 10 nélkül megvagyok még kicsit több mint egy évig, akkor veszek valami új üzletit, az már talán azzal is lesz megvéve.
-
-
-
-
válasz
Chaser #82736 üzenetére
Ja hogy azért keres másik, kisebb T500-ast, mert nem tudja szeretni azt?
Amúgy nekem is az egyik kedvencem a T500, de inkább W500-as volt (van!!). Hiába van P9500-as (25W TDP) processzorom, az akkuidő (utángyártott akkumulátor, mást nem találtam) nem bírja tovább 1,5-2 óránál
Megéri Ultrabay-jel plusz akkumulátort? Mennyire sikerült valakinek kitolni az akku időt? Még anno W510/W520-ashoz volt olyan akkumulátorom, amit közvetlen a dock portba kellett bedugni, az jó erős volt, emlékszem -
jss
aktív tag
válasz
Chaser #82633 üzenetére
Hat ur az csak szeretnek lenni
es most meg tanacstalan is vagyok...
A gepet nem uzletbol vettem itt kint, hanem egy magan szemelytol, aki hirdette. En bontottam ki a dobozbol, foliakbol. Viszont utolag igy is gyanus, mert amikor kivettem az SSD-t, hogy megnezzem, igy nezett ki:Mintha valami matricat berheltek volna le rola...Lehetseges, hogy egy ThinkPad-be gyarilag beepitett SSD-n ilyen serulesek legyenek? Esetleg lehetett -e ez egy garanciaban javitott gep? Az mondanam, esetleg kicsereltek benne az SSD-t de az SSD-n gyari Recovery particio van, En bontottam ki a dobozt, a lezart foliakat, az akksi 0 perces volt, a gep meg lathatolag nem volt hasznalva...
-
jss
aktív tag
válasz
Chaser #82628 üzenetére
Nehezen tudnal nekem barmit hozni, tekintve, hogy Amerikaban elek pillanatnyilag.
Az SSD egy SAMU MZ-7PA1280/OL1 REV2.
Ugy olvastam kulonbozo forumokban, hogy sokan panaszkodnak a sebessegere, de ez azert meg igy is tulzas akkor...Az akksi biztosan jo, alig hasznaltam a gepet...Most szeretnem komolyabban befogni...
-
-
válasz
Chaser #82456 üzenetére
Opera alatt viszonylag sima a html5 1080p, csak az elején van akadás (Radeonnal), viszont a 60fps már megeszi a gépet reggelire, teljesen esélytelen. A probléma, hogy nincs kapcsoló a 60fps kiiktatására... a 720p 60fps sima szerencsére, és nem túl rossz úgy sem.
De ja, egy i5-tel kár versenyeztetni a Core2-t, elkeni a száját csúnyán. Bár lenne kessem W520-ra. -
rgeorge
addikt
-
metal01
őstag
-
-
-
s3toraph
senior tag
válasz
Chaser #82025 üzenetére
+ (#82026) HSM + (#82028) dying_star :
Köszöntem!
Folyamatban van egy T420 beszerzése.
Annyit még segítsetek már, hogy m-sata SSD-böl mekkora kell bele? Vagy ebböl csak egyféle méret, egyféle hossz létezik, mind1 melyiket veszem mind jó bele?
Valamint, hogyan kel belehelyezni? Mint egy wi-fi kártyát, kb. 30 fokban becsúsztatni a csatiba, majd lenyomni vízszintre és a 2 csavarral rögzíteni? Nem volt még dolgom m-sata-s cuccal. -
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #82107 üzenetére
Úgyis céges bulik ezek, ilyen üzleti gépek, főleg nagyobbak szintjén pár darab ha elmegy magánnak újonnan.
metal01: Király kérdés
Én mikor megkaptam újonnan, mondtam nekem ilyen, kell. És kell is majd, de nem most, egy 50k-t kéne esnie a dolgoknak, utána bátran beleugrok.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #82039 üzenetére
Igen, persze, rendszeresen mákom van, csak a kártyával és a lottóval nem...
Hagyjuk ezt. Természetesen benne van a pakliban, de messze nem 99%, még decemberben sem. Ettől még természetesen olyan rizikó/extra költség a tréfa, amivel számolni kell - és még így is onnan éri meg jobban.
Decemberi rendelés amúgy is csak januárban fog megjönni már valószínűleg Mo.-ra.
-
Dio111
tag
válasz
Chaser #81990 üzenetére
Persze a tv eddig is főleg monitorként üzemelt asztali géppel és megy is most is.
A laptop is megy lg monitorral iületve sony tv vel ugyanazokkal a kábelekel illetve az ebyikkel a kéerdéses tv nem müködött a pcvel de az már lehet ax idegesség is közrejátszot amikor 100 jára is ide oda dug.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest