- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
balazs.angi #90706 üzenetére
ezt, át kell, ehhez, azt
Nem eszt, át kel, ehez, és aszt.Kérdés mekkora HDD-t raksz a keretbe, mert nálam 1TB-ost már nem vitte
-
válasz
balazs.angi #83229 üzenetére
"Ismerősöm laptopjában van hasonló kártya ami felmegy a 4re meg a wifi hálózatra is akkor is ha le van kódolva a wifi. Olyant szeretnék."
...
"Azt mondta csak 4g."
...
"Havert kérdeztem róla ezt válaszolta. "Az sw az mas.
A Killer mindig hires volt a bonyolult dolgokrol... Egyebkent 4 chip van benne, az olyan mintha 4 kulon halokartya lenne. Annyi van mindegyikhet irva, hogy Killer Rage." De ha tilos akkor tilos."
...
"Új apple gép vásárlásakor sporton keresztül lehet ilyent kérni" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)
Szia!
Bocsánat minden tiszteletlenségemért, hogy egy Thinkpad topikba szemetelek, de ThinkPad topiktól kezdünk távolodni. Az oké, hogy bele akarod mahinálni a jövendő W520-as gépedbe (bár minek?). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.
Ami a wi-fi hackelést illeti:
1. Miért nem ismerősödet / haverodat nyaggatod, hogy ez hogyan müxik/hol lehet kapni?
2. Killer Range Boost, volt ilyenem --> annyi az egész szinte, hogy a ping jobb, játéknál előnyös, de nagyjából ennyi volt a történet számomra, nem kellett 300 méterről lopnom netet a "Rage"-boosterrel
3. Kihasználnád ezt, de most komolyan? Úgy értem, szeretnél Wi-Fi hálózatokat lopni? Ki is vagy?
4. Szerintem haverod megelőlegezte neked április 1-et. Boltba olyan cucc biztos nem került, ami neked hekkelgeti a wifiket, főleg nem Apple-gépekben, botrány lenne ebből...
Tanultál kriptográfiát? WEP-et még fel lehetett törni (volt rá idő, jelszó nem cserélődött x időközönként), de azért egy WPA2-SPK-nál megnézem meddig jut akármilyen eszköz is. Ha nem olcsójános admin123 vagy qwertz123 a jelszó, akkor oda már egy "social engineering" képesség többre vezet mint a brute force.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fia -
válasz
balazs.angi #83221 üzenetére
"Ismerősöm laptopjában van hasonló kártya ami felmegy a 4re meg a wifi hálózatra is akkor is ha le van kódolva a wifi. Olyant szeretnék."
...
"Azt mondta csak 4g."
...
"Havert kérdeztem róla ezt válaszolta. "Az sw az mas.
A Killer mindig hires volt a bonyolult dolgokrol... Egyebkent 4 chip van benne, az olyan mintha 4 kulon halokartya lenne. Annyi van mindegyikhet irva, hogy Killer Rage." De ha tilos akkor tilos."
...
"Új apple gép vásárlásakor sporton keresztül lehet ilyent kérni" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)
Szia!
Bocsánat minden tiszteletlenségemért, hogy egy Thinkpad topikba szemetelek, de ThinkPad topiktól kezdünk távolodni. Az oké, hogy bele akarod mahinálni a jövendő W520-as gépedbe (bár minek?). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.
Ami a wi-fi hackelést illeti:
1. Miért nem ismerősödet / haverodat nyaggatod, hogy ez hogyan müxik/hol lehet kapni?
2. Killer Range Boost, volt ilyenem --> annyi az egész szinte, hogy a ping jobb, játéknál előnyös, de nagyjából ennyi volt a történet számomra, nem kellett 300 méterről lopnom netet a "Rage"-boosterrel
3. Kihasználnád ezt, de most komolyan? Úgy értem, szeretnél Wi-Fi hálózatokat lopni? Ki is vagy?
4. Szerintem haverod megelőlegezte neked április 1-et. Boltba olyan cucc biztos nem került, ami neked hekkelgeti a wifiket, főleg nem Apple-gépekben, botrány lenne ebből...
Tanultál kriptográfiát? WEP-et még fel lehetett törni (volt rá idő, jelszó nem cserélődött x időközönként), de azért egy WPA2-SPK-nál megnézem meddig jut akármilyen eszköz is. Ha nem olcsójános admin123 vagy qwertz123 a jelszó, akkor oda már egy "social engineering" képesség többre vezet mint a brute force.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fia -
cildren
tag
válasz
balazs.angi #83231 üzenetére
Itt valami óriási kavarodást érzek én is a levegőben, legutoljára valami orosz fórumon láttam olyan mpcie kártyát ami tudott 3G + Wifi-t.
Közben megtaláltam: fotkidepo.ru#83233 Tikakukac: vélemény?
-
Tikakukac
titán
válasz
A papíron olvasható dolgok értelmezhetetlenek a network után. Teljesen. Úgy kb. semmi sem stimmel.
-
RoboGuru
tag
válasz
Érzésem szerint ez akar lenni.
-
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi #83229 üzenetére
Valami típuskódot, vagy mibe megy, mi ez bármit könyörgöm. Már X-akta szinten gondolkodom, ez a cucc már annyi mindent tud és olyan HC, hogy tudnom kell mi ez.
-
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi #83227 üzenetére
Hát ez annyira spéci dolog, hogy a gugli sem bírt vele. Az azt jelenti, hogy minimum szigorúan titkos katonai/kém cucc. Komoly lehet.
-
Chaser
legenda
válasz
balazs.angi #83225 üzenetére
Wifi+4g egyben, úgy értettem. Egészen véletlenül nem lehetséges, hogy hálótörésre sw-t használ? amiről itt persze szigorúan tilos beszélni, szóval azért ne erőltessük a témát
-
Chaser
legenda
válasz
3+4g egyben és hálózatot is tör? lehet tanulok ma valamit?
-
Tikakukac
titán
válasz
Egybe modul ára az olyan, hogy padlót fogsz, gyanítom másik gépben sem 1 kariban ez a 2 hanem 2 külön csak ugye te azt nem látod már. Neked akkor kell egy modem, wifi karit nem bántanám, mert csak szívás, bőven elég az, de ha nagyon tempós kell akkor valamit lőj, de ez már mély víz.
Huha most olvasom, jelszavas wifire is fellép jelszó nélkül? Na az bitangos kari basszus.
-
Molk
tag
válasz
Ilyet én is szeretnék.
-
Tim82
félisten
válasz
balazs.angi #83217 üzenetére
A 4G-nek mi köze van a wifihez?
Ha az 5 GHz-es sáv támogatására gondolsz a wifiben, azt a 7260AC is tudja.
-
Tikakukac
titán
válasz
Killer Wirelesst? Végülis csak ez az a dolog amivel szopókázok AlienWare-ben is meg MSI-ben te érzed.
Első körben kell majd másik bios. Utána meg majd driver vadászat.
4G-t nem tudom hova pakolni, ez semmilyen 4G-t nem ad neked, de még GSM-et sem. Ha mobilnetet akarsz az totál más tészta.
-
btudos
nagyúr
válasz
Nalad valami ritka nagy kavar van, WiFi modult linkelsz, mikozben 4G-rol beszelsz, ami meg mobilinternet modemnel erdekes.
Amugy barmit raksz bele, ami nem Lenovo FRU-s alkatresz, whitelist mentes BIOS kelleni fog hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Filmvilág
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest