- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Sziasztok,
a lassan matuzsálemi kort megérő T61-em utódját keresgélem. Egyre több helyen olvasom, hogy azóta a fejlődés már inkább visszafelé tart sok szempontból. Mi lenne értelmes alternatíva ? Munka+otthoni felhasználásra kéne 14"-os járgány, de nem kell erőmű (i3, i5 elég). Előny (de nem feltétel) ha belemegy a T61 9 cellás akkuja, illetve az SSD-t is átraknám. Van UBay keretem is. Büdzsé egyelőre nincs. Ha jól láttam a T440-nél jöttek már az igazi baromságok, a touchpadgombokkal. Az ilyesfajta hullámoktól tartózkodnék. T430-at kaphatok még gyári garival (ami esetleg hosszabbítható) ?
-
Uzi74
senior tag
válasz
yodamastah #92480 üzenetére
Inkább a méret a lényeg, tipikus use case, hogy tömegközlekedésen a combomon a táska, azon a Notebook, a 14-es t440p már eléggé túlnyúlik, magasra ér, csúszkál. Próbáltam egy miix 310-et (fhd), méretileg teljesen jól használható volt, csak az emmc/atom proci nagyon lefogta, 2-3 megálló volt egy java fordítás
Akkuidő elég lenne, napi 1-1,5 óra ingázást kell kibírjon rendesen meghajtva. 470s elgondolkodtató, 3-3cm-el nagyobb minden irányban, köszönöm a tippet1550Eur-ós akció van a max felszereltségű (nem QHD) XPS-re, ez mozgatta meg a fantáziám...
-
Uzi74
senior tag
Jól látom, hogy az X270 is csak 16 GB ramot tud fogadni, ThinkPad 13 az egyedüli a méretben ami tovább bővíthető? (t440p/i7-4800mq mellé hordozós gépnek vennék valami kisebbet, a dell XPS 13 (i7/512ssd/16ram/fhd) van még versenyben
Több VM miatt jó lenne ha nem 16 GB lenne a max - ha ilyen nincs akkor X270-t vagy XPS 13-t vennétek?
-
btudos
nagyúr
T440-ben az akku alatt lévő mSATA slot használható teljes értékű meghajtó számára?
Tanácsot kéne adnom T440 ssd upgrade témakörben, nem szeretnék mellélőni.
-
Tim82
félisten
válasz
Pubszon #92406 üzenetére
Korábbi 15", 4:3 Thinkpad-eknél ugye ugyanaz a szitu, mint T440-től felfelé: volt gyári IPS opció abban a méretben, azzal a csatlakozóval. A 16:10 és 16:9, T440 (sőt, inkább T431s, mert már az is eDP-s modell) előtti T szériás Thinkpad-eknél meg nem, vélhetően azért is, mert nem volt a piacon akkor LVDS csatlakozóval megfelelő, kompatibilis IPS/VA panel.
(Btw, az Apple-nél sincs a 2012-es első "Retina" MacBook Pro-k előtt egy darab IPS/VA panel sem a korábbi modelljeikben...)
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #92268 üzenetére
Sziasztok!
Még a T440p és a 65W táp kombóhoz annyit tennék, hogy a PSREF-et nézve minden dedikált GPU-s, i5 4300-as géphez 90 W-ot javasolnak. Igénylek akkor egy olyat az IT szekciótól... Bár még megterhelve a dGPU-t is tud tölteni a 65W-os dokkon kívül.
Valamint gondolom ha Ultra Dock-ban van a gép, akkor az is fogyaszt valamennyit tán, így lehet, hogy a 65W nem elég úgy már egyiknek sem. Mennyit adhat hozzá a dokk a fogyasztáshoz?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Az helyes megérzés, hogy a céges T440p (i5, dedikált GPU) 65W-os táppal "throttlingol" (már ha van ilyen szó)? Sajnos semmilyen tesztszoftvert nem futtathatok rajta az órajelek ellenőrzéséhez, így ez csak egy érzés. Ideje lenne beszereztetnem egy normál 90W-os tápot, mert időnként hiány lép fel a tápoknál
-
aDamker
aktív tag
Hi,
Mostanaban elkezdte azt csinalni a T440s-em, hogy nem hasznalja a kulso akkut. Azt latom hogy van meg 7 ora vissza mikor lerakom a gepet, es utana par oraval kesobb azt latom, hogy Low battery miatt nem indul el. Battery monitor pedig azt jelzi, miutan bedugom a toltot es elinditom, hogy a kulso akku fullon van, a belso meg teljesen le van merulve...
Mit tudok tenni vele? -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, mert nem sikerült egyszerűen megoldást találnom egy T440p problémára. Az alsó (nem trackpointhoz tartozó) jobb egér gomb nem megy Windows 7 alatt, ugyanolyan, mintha bal gomb lenne. Live linuxxal tökéletes persze.
Synaptics gyártmány.
Kikapcsoltam minden kamu funkciót, egyebet a driverben/appban (nemtudommiben), játszottam, hogy trackpoit vagy tapipad legyen letiltva, vagy mindkettű engedélyezve, nem adja. Csak a driver leszedése lesz a jó
Az meg amíg átmegy az IT-sokon
*Másnak is volt netán ilyen szenvedése, hogy a jobb gomb nem adja?
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Rendeltem a T440S-emhez egy FullHD IPS kijelzot. AUO modellt rendeltem ,de helyette egy LG-t kaptam. Ami meg talan nem is lenne akkora baj, de bekotve se kep se hang nem volt. A 30pines eDP port tokeletesen illeszkedett, es a regit visszarakva is ment a dolog. Hibas lehet a panel szerintetek vagy vmi inkompatibilitasi hiba lehet? A panel szama: LP140WF6 (SP) (B3)
-
Yoyoyo
tag
válasz
Yoyoyo #91682 üzenetére
A hiba megoldódott (hátha valaki hasonlóan jár):
A probléma az volt, hogy szétszerelés után a trackpoint és a háttérvilágítás nem működött T440-es thinkpaden.
(FN gomb világított, felső F1-F12 gombok működtek FN gombbal, csak a Space nem, ami a háttérvil.-hoz kell)A bill. alatt 2 flat kábel van, az alsó kisebbik /ami el van takarva/ húzódott ki, ráadásul alatta ragasztós rész van, amibe beleragadt, így úgy nézett ki mintha valahova belemenne...
Mostmár a touchpad is működik, az előző hiba is bezavart a működésébe, de most működnek a felső gombok is.
A szerviz amúgy nagyon segítőkész volt, már holnap vitték volna is javítani, ők javasolták a hiba megoldást is. +
Köszönöm az itteniek segítségét is!
-
aDamker
aktív tag
Hi,
Tudja esetleg vki hogy mekkora toltot lehet max egy T440s-hez hozzarakni, ami hatekonyan tudja tolteni? Van ertelme a 90 wattos toltonek, vagy eleg a 65 wattos is? Per pill 45 wattos van ami 30 wattot vesz fel max a falbol, es tuzforro. Ezenkivul vagy 3 ora mire teljesen feltolti a 90 wh-s akksit. Nagyobb toltovel gyorsabb lesz a toltes vagy van egy maximum amit fel tud venni?
Koszi.
-
Yoyoyo
tag
Üdv!
T440-es notiban cseréltem tapipadot (3 gombos, T450). Sokadik driverrel sem megy tökéletesen. Vagy a felső gombok nem mennek, vagy ha azok működnek, akkor rossz a pad, elugrál a mutató és nem működnek a 2ujjas műveletek...
Azonban most már a billentyűzet sem tökéletes, a világítást be sem tudom kapcsolni rajta... :/Addig nem szeretném újra szétszedni, hátha valami más gond lehet? Vagy létezik, hogy egy rosszul visszadugott flat kábel miatt lehetne ilyen!?
Ha valakinek volt ilyen tapasztalata, vagy bármi ötlet jól jönne most.
-
aDamker
aktív tag
Hi,
Thinkpad T440s-en kicsereltem a touchpadet a T450s fele verziora. Megy a touch, meg az also ketto gomb, csak a felso fizikai gombokat nem tudom mukodesre birni. Probaltam legujabb 450s-hez tartozo drivert feltenni, de nem megy ugy sem. Mi lehet a gond? Kabel meg is csak cseres lenne hozza(az eredeti 440s-es maradt)?
Koszi -
Tikakukac
titán
válasz
jubilleum #91401 üzenetére
Gyors válasz: ha ezzel a géppel akarod leélni az életed és elég erősen elektro vonalon vagy és a gép árának duplája sem akadály, hogy beleöntsd, akkor mehet. Egyébként vegyél minimum T440-et de inkább 50-est. Ott lehet berakni úgy kijelzőt, hogy nem kell kontárkodni. Ultrabay felejtő, prociból meg ahogy érzed, nem az lesz a megváltás, később meg forrasztott is lett.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo T440p illetve egy x230, ezeken nincsen HDMI port csak VGA illetve mini display csatlakozó. Sajnos a tv-n meg csak hdmi van így kellene egy olyan átalakító aminek a segítségével össze tudom kötni a laptopot a tv-vel és filmeket tudok nézni. Ha jól tudom akkor a mini DP-HDMI átalakító jó lehet, de nem tudom hogy ebből jó-e az olcsóbb passzív kivitel vagy az aktív kell?
Konkrétan ezt néztem ki:
-
Kiss67
senior tag
válasz
Gyb001 #91387 üzenetére
Üdv.
Én úgy emlékszem soha nem láttam még T440p érintővel.
Még az FRU listájában sincs Touch panel.
Ne sokat gondolkodj rajta.
T450, T460, ezeket tudod érintővel ami jó is , esetleg T460s .Más:
Valaki a WiGig dokkra?
Senkinek nem volt még dolga ilyennel? 91000 hozzászólásból senki??
Hihetetlen !
Miről beszélgettek itt , hogy még ez nem volt beszédtéma?? -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodom egy t440p beszerzésén. De nem találom sehol érintőképernyős változatban. Utólagosan ki lehet benne cserélni a kijelzőt?
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek melyik gép jobb választás? Én ahogy láttam ez az i5 i7 kb ugyan az a szint.
X230 i7 3520m 8gb
T440p i5 4300m 8gb -
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
T440s touchpad T450s verziosra cserenel eleg a touchpad-ot rendelni vagy kell kabel is hozza?
Koszi, Adam -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Kálváriám folytatódik a céges T440p-vel. Betojt a tapipad jobb alsó "gombja". Ez normális? Kiterjesztett gari van még rajta szerencsére gondolom ezt úgy megcsinálják. Kérni felteszem 50-es széria tapipadját nem lehet...
Ezen felül a kijelzőn számtalan háttérvilágítási egyenetlenség van, gondolom a gyenge háthlap miatt megnyomódott a kijelző. Van arra esély, hogy azt gariban intézhetik? Elég tré ez a 40-e széria sajnos.
-
aDamker
aktív tag
válasz
aDamker #90772 üzenetére
Erre senki nem tudja a megoldást?
Sziasztok,
Kis szakertoi segitseget kernek. Egy T440s-el szemezek, de tobb videot, reviewt, kepet megvizsgalva nem tudom a megoldast. A lenyeg, hogy vmelyikben mintha lenne M.2 port amibe rakhato SSD, de vhol meg azt irjak hogy abban a WWAN adapter van. Viszont 3dik verzio amit lattam meg hogy a belso akksi alatt is van egy M.2 port. Mi az igazsag?
Koszi -
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Kis szakertoi segitseget kernek. Egy T440s-el szemezek, de tobb videot, reviewt, kepet megvizsgalva nem tudom a megoldast. A lenyeg, hogy vmelyikben mintha lenne M.2 port amibe rakhato SSD, de vhol meg azt irjak hogy abban a WWAN adapter van. Viszont 3dik verzio amit lattam meg hogy a belso akksi alatt is van egy M.2 port. Mi az igazsag?Koszi
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, T440-be FullHD panelhez mi kell? Eredeti kábellal megy? Működik a fényerő Windows alatt?
-
Xmodule
őstag
válasz
Tikakukac #90557 üzenetére
köszi a valaszt. most egy picit hasznalom ezt a t440s -t de igy elsöre picit vegyesek a benyomasaim. pl a billje jobban bejön mint a t460nak pedig ranezesre ugyan annak tunik. az egesz gep össze szerelese picit viszont silanyabbnak tunik. picit recseg ropog itt ott. t460nal ilyen nincs egyaltalan. kisebb is egy picit fizikailag mint a t460. amugy csendes es huvös gep ez a t440s. nincs vele semmi gond. uj allapotban vettem ma aksikba is csak 3-4 ciklus van. 60k ért szerintem nem volt drága aztán kitudja.
ez a touchpad borzalom nem tudom a lenovo mernökei mit szivhattak amikor ezt igy megalkottak
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. kerult ma hozzam egy t440s (900p AUO paneles) es hat eleg laza a feketeje. Nekem egy t460 ips fhd van viszonyitasi alapnak de ez a t440s panel eleg gyengus. föleg a fekete ami inkabb szurke. lehetne ezen valamit valahogy kalibralni? ha igen hogy es mit? köszi
-
Veron
addikt
Na megtaláltam az SSD lassulás okát. Lehet valakinek már ismert, de számomra nagy meglepetést okozott (
hogy rohadjon meg).
A T440-ben két akku van: egy kivehető külső meg egy beépített belső. Mikor betettem az SSD-t, a belső akkut lekötöttem az alaplapról, a külső akkut pedig nem tettem vissza a notira. Mint kiderült, a belső akku nélkül bizonyos területen visszaveszi valami (BIOS, Win10?) a teljesítményt, ez volt hatással az SSD-ra is többek között.
Visszakötve az akkut, egyből visszaállt a normál állapot és random olvasásban 320 MB/s eredményt mértem a korábbi 88 helyett. A fura, hogy csak random értékekben volt elmaradva benchmarkban az SSD, szekvenciálisban nem.
Ha valaki tudja, hogy mi köze van a belső akkunak a teljesítményhez, akkor legyen szíves ossza meg! -
Veron
addikt
válasz
azbest #90255 üzenetére
Köszönöm és Tikakukacnak is!
Van egy T440em 8 GB RAMmal dupla akksival. Szép vékony, de csak 2 USB van rajta, csupán 1300x768 a felbontása és az AOE3 is megdöccen fHD felbontásban VGA csatin - ez fura mert a T400em nem tette.
Hirtelen belémnyilalt a gondolat hogy T430at kellene venni helyette, az legalább legozható. Mondjuk nem tudom jól járnék-e a régi modell miatt, ezért próbálom meggyőzni magam, hogy nem kell új gépet venni. -
azbest
félisten
attól függ, hogy később szeretnéd -e bővíteni.
A t430-ban: cserélhető a proci (nekem 4 mag 8 szálas került bele), van két ram slot, 2x8GB belemegy.
Van optikai meghajtó, aminek a helyére lehet fillérekért kapni hdd fiókot, ahová másik háttértár is kerülhet. Van mpcie/msata slot (bár ilyen háttértár helyett más fajtát árulnak főleg manapság).
A kijelzője nem nagy szám, nem lehet utólag sem fhd ips-re cserélni (elvileg van ilyesmi, de gyakorlatilag felejtős). Fillérekért van hozzá dokkoló és 90w tápegység, még kerek csatlakozós.
Inteles vagy dedikált gpus?T440: forasztott proci. 4GB forrasztott ram de lehet némelyiken az nincs (annál max 8Gb ram), 1 slot (max 12GB ram, ha van forrasztott). Nincs optika helye, az sem bővíthető. MSata ebben is van elvileg.
Gagyi touchpad, a pöcökegér használhatóságát rontják a hiányzó gombok.
Cserébe kicsi, karcsú. Némelyiknek van plusz belső akkuja, de nem mindnek. Esetleg utólag is van jobb kijelző hozzá.
Újabb drágább dokkoló és töltő kell hozzá, bizonyos szempontból lehet, hogy butább (pl 2 digitális kimenet támogatása).
Inteles vagy dedikált gpus?A t430-hoz a t440p áll közelebb.
Az újabb prociban visszabutították a vga dac-ot, nagyobb felbontásoknál probléma lehet ebből. Már aki használná a dsub csatlakozót.Meg olvastam valamit, hogy nvidiás 440-eseknek tán nincs is dokkoló csatlakozója... ehh.
-
Veron
addikt
Sziaszok!
Ha hasonló áron megszerezhető, akkor 4300U-s T440 vagy 3320M-es T430-et éri meg megvásárolni? Irodai használatra lenne, néha Age of Empires 3-at játszani vele. Szól valami a rég CPU és régebbi konstrukció mellett?
Köszönöm!
-
Picco
addikt
válasz
Tikakukac #90071 üzenetére
ez jutott eszembe eloszor nekem is.
nalunk UKben akad par a piacon, amig a cegnel voltam mi is eladtunk vagy 20-30 darabot (horror aron). abban igazad van hogy ha hirtelen kellene alkatresz az gaz lenne de mindig itt legel a huseges x301-em ami meglepo modon siman kitol 1600p-t DP-n.
van meg itt egy "15 ciklusos" t440 is, de az megy eladasra mert dobozos, tulsagosan uj, nem erdemlek ilyet
egyebassz megvesszuk mert popec allapotban van, max tolok bele egy SSD-t vagy nemi ramot es megy a haztol. -
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #90048 üzenetére
Sima TN panel, passzolom. W530-at kalibráltam 2 napja, na az egy érdekes panel volt, az már csak betekintéssel volt rossz, színhűségben parádés.
jjeahh: 14" eDP csatis gépek oda-vissza kompatibilisek AUO VA (leginkább Dell) és LG IPS( TP/HP) kijelzőkkel. Érdemes belekukkantani T440/T450 topikokba kint, hát nem az LG panel a keresett és cserélik ezerrel a népek
Default VA panel nem tudom mennyi van TP-ben, szerintem nem sűrű dolog. -
Picco
addikt
válasz
Tikakukac #90003 üzenetére
Koszonom de annyira nem all fel ra. Desktop replacement lesz a kovetkezo notim, amikor hurcolaszni kell meg pont a szinei nem fognak erdekelni. Sok T440/450-et is latok jo aron, mennyire kell felni a U-s prociktol? 2 monitor es foleg excel/bongeszo lenne a legfobb felhasznalasi terulet, dokkoloval.
Amugy azt tudja valaki miert ilyen elekepeszto draga a thinkpad wigi dokkolo? Vicc h dellek £40-tol siman kaphatoak, amig tp £200 hasznaltan...
8540p nem rossz konstrukcio de nalam laptop=thinkpad. Most adtam el egy M4700-at QCi7-et ami nem volt rossz, csak kibaszott nagy volt. Sebaj, jovore meglesz a sajat epitesu atomPC es melle majd egy x1 ha labalni kell powerpoint bemutatoval.
-
Picco
addikt
-
Veron
addikt
Sziasztok!
T440nel kapcsolatban kérdeznék.
Az F4 billentyűről letört az egyik olyan pici karom, ami rögzíti azt. Magyarul most lifeg az egyik oldala.
Kérdés, hogy vissza lehet-e fogatni valahogy ill. Honnan tudnék pótlást szerezni a laptopkey.comon kívül?Kösz!
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #89445 üzenetére
LVDS-eDP átlakítóval igen.
Rövid válasz: T440 alatt ne nagyon ölj bele időt/pénzt. Hacsak nem ilyen örök gépnek akarod.
-
scream
veterán
A többiek által utalva van a T440/540 széria a touchpad kialakítása miatt.
Én próbáltam (kb 1 hétig volt nálam egy T440s), de szerintem messze nem annyira vészesen rossz, mint amilyennek lefestették előtte.
Aztán volt egy T450-is, ott már visszatértek a normálisabb touchpadhoz, így inkább az javasolt, ha ez zavarna a 440 esetében.
Amúgy most T460-am van, jelentősebb különbséget nem fedeztem fel 450-hez képest.
-
Picco
addikt
szakik, ugy nez ki lecserelem az m4700-et egy t440/t450t valamilyen verziojara, nem vagyok annyira kepben az ujabb szeriakkal, ki melyiket ajanlja? esetleg s-es bevallalhato vagy inkabb hanyagoljam?
mod: habar kijelzo is szamit valamennyire, de leginkabb dokkoloval hasznalom majd. -
stickermajom
addikt
Üdv!
T440 65W-os töltője tud valami kárt okozni a T460-ban? Gyárilag csuri 45W-os járt hozzá, ez volt otthon csak nagyobb, ezért aggódom. _Elvileg_ az értékek stimmelnek, kérdés van-e az újabb töltőkben valami elektronika vagy miegymás ami probléma lehet?
-
-
somasz
addikt
válasz
Tikakukac #89192 üzenetére
Ebayen adtam el a procit, külön felhívva a figyelmet arra, hogy workstationbe, rog gépbe vigyék, erre ír a gyökér, hogy throttlingol a t440p-ben. Méghozzá thermal throttling az intel xtu szerint, de nem meleg.
Van tdp limit vagy nincs? Nvidia kari is van a gépben.
(Én ekkora gépbe csak a 4702mq-t tennék) -
somasz
addikt
Srácok!
T440P-ben az i7-4910MQ-nak throttling nélkül kéne mennie? Vagy visszavesz, mint a dell e6440, ha eléri a TDP limitet?
-
Tikakukac
titán
Sehogy, ez ilyen standard. Na vajon miért nincs nálam abból a nem garis T440 halomból amiket 80k-ban adtak volna
Laktárs T430-a is "frissült" egy kisebb kupac alkatrésszel, meg tudok még 3 olyan gépről amiket pár órás állapotban vettem és kb. nincs bennük már gyári cucc.
Most kis HP-zás lesz, meglátjuk mit tud.
-
Tikakukac
titán
120gb-os ssd, bluetooth helyén van szóval az nincs benne
Fullos T420 lehet ha még a BT helyére is mehet az SSD.
Máté94: Kérdés mi volt rögzítve papíron. A hirdetés elég fura a többi meg PH-t ismerve le van ejtve.
Gyorsan átfutottam a dolgokat, 4200M-es sima T440-et is árul, az sem lehet rossz. Erre mondom: komolytalan, de minimum megtévesztő. Bezzeg piszlicsáré hülyeségek miatt agyba-főbe van csesztetve az ember aprón. Kalandorral is keményen összevertem a port ezek miatt, de hát ilyen rendőrséges hozzáállás mellett, tényleg ne várjon sokat az ember. Abban a konkrét ügyben is átvertek egy raklap embert, a legutóbbit amikor beszüntettük a csevegést pedig megindultak a feketék szépen ismét. Nem baj, táptalaj kell az ismeretlen előéletes gépeknek, bios lockos tized árban tolt notiknak és társaiknak.
-
Kbali
nagyúr
T440p - tök jó akkuidő nem?
-
zolion01
tag
T440S Wifi probléma:
- továbbra is fenn áll a dolog, másik rendszer pl linux sem oldotta meg:
- ha 2,4-en van a gép és közben a bluetooth egeret is használom szakadozik a wifi illetve az egér is darabos néha
- ha 5GHz-es wifi-n van a gép akkor minden oké, csak sajnos nincs mindenholCserélt már valaki T440-esben wifi kártyát? A whitelist valahogy megkerülhető?
-
zolion01
tag
Sziasztok!
Lenovo T440s, Win10, AC7260 DualBand WIFI
Egyszerűen használhatatlan a Wifi rajta, folyamatosan elveszti a kapcsolatot a routerrel. TP-LINK, ASUS, Dlink mind1 neki.
Az 5GHz-es Wifi-t nem is látja.Nem tudom, hogy ez Win10 probléma, vagy csak rossz a kártya, én már így vettem a gépet.
Ha működik a Wifi, akkor is elég lassú.Találkozott valaki már ilyennel?
-
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #88779 üzenetére
Alma vs. körte. A T440 alap kijelzője is egy rakat hulladék.
-
"HP lesz a géped, ha akarod, ha nem." - egyetértek hito-val. Te láttad ezeknek a kijelzőit?
Mi itt melóban 840 G3-at használunk. Az 1366×768 TN-es paneljeikkel elmehetnek oda ... Nem mondom, hogy 3K mániás vagyok, de van alkalmam egy ilyet gépet használni. Sőt, továbbmegyek. Bár üzleti gépekbe mindig a matt kijelző a divat, de egyszer szereltem egy T440-esbe fényes IPS kijelzővel, avagy ThinkPad W550s Touch verzióban is fényes (üveg) kijelző van, nagyon gyönyörű. Emellett HP-nek a LE/FEL nyilai a billentyűzeten ... nem is kommentelem, mert kitiltanak innét.
Ez mi ez? - kérdem én. Válasz?: Gusztustalanság
[link] -
hito
nagyúr
válasz
Chaser #88740 üzenetére
Már bánom, hogy ezt az IPS-t beleírtam, nagyon elvittem vele rossz irányba a dolgot. Akkor az nem kell, helyette megpróbálok kifogni egy 1600x900-as felbontású darabot. Nem tudtam, hogy az IPS ekkora extra
HP-t azért rühellem, mert a lehető legolcsmányabb paneleket rakja a notijaiba. Ránézni nem lehet arra a fakó, 0 betekintési szögű, kijelzőnek nevezett szégyenteljes megjelenítőre, amivel széttrollkodja a gépei 90%-át.
Jól látom, hogy T440-es szériából csak a P-ben van ODD, ami 2.2kg?
-
hito
nagyúr
Na megnéztem és nem lesz könnyű dolgom
Egy olyan gépre lenne szükségünk, ami hardverileg viszonylag friss (T430 még ok), downgrade-elhető win7-re, vagy alapból win7-tel szerelt, és:
- 14", min. 1600x900, vagy 768 de akkor IPS
- beépített ODD
- fingerprint
- 1 videókártyás, nem kell bele plusz hősugárzó
- max. 1.8kg
- 120-ig bezárólag (tehát T440 necces)
- még 1 év gyári gari van ráAmiért nem egyszer, mert ilyen nem nagyon van T430/T440-ből. A T430s lenne a mi gépünk, de elég ritka (vagy nincs is) az 1 videókártyás belőle, ráadásul még nehezebb gyári garisat találni. Tudtok valamit okosat mondani ezekkel az igényekkel? Végső esetben Dell üzleti széria is ok.
-
hito
nagyúr
Urak! T430s-hez, T440s-hez össze lehet lapátolni a windows 7 drivereket? Csak akkor venném meg, ha semmilyen driver problémába nem ütközök windows 7-en.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Tovább folytatódik a korábbi kálváriám a céges T440p-vel. Amúgy a dokkoló tényleg mindenkinek ilyen kotyogós?
-Nehezen lenyomodó, "leragadó", eredeti helyzetébe lassan visszatérő billentyűk (csak egy pár szerencsére). Nem a háttérvilágításos verzió a billentyűzet. Néhány billentyű recsegve nyomódik le, meg karcolva, belevernek a billentyűk közti perembe gondolom. Elég silány szerkezet. A t450-é belemegy, lehet azt más gyár készítette, talán az jobb?
-A tapipad rettenet, a dedikált gombok teljes hiánya ellehetetleníti. Az X220-on legalább a trackpointnak rendes gombja volt. Van csere bele szerencsére. Csak nem olcsó.
-
scream
veterán
válasz
FireKeeper #88579 üzenetére
Hát alapvetően nekem sem nagyon fért ez be (épp esküvőre gyűjtök), de már elegem lett a végére.
TL;DR az a sztori:
A már leírt paraméterekkel kerestem gépet 100ezer Ft körül, találtam is egy T440s-t, de azt visszaadtam, mert lopott (más hihető opció nem nagyon van, hogy miért volt az S/N-je egy Lenovo dokkolóé) volt, aztán jött egy jó állapotú és árú T450, de csak kis felbontással. Gondoltam nem baj, majd kicseréltetem, LCD.hu-ról rendeltem is hozzá FHD IPS panelt, be is szerelték, csak épp nem ment Win alatt a fényerő. Aztán másnap visszarakattam a gyári panelt, de még a felszerelés közben túl lett melegítve a képernyő kerete és elszíneződött (most azt várom a T450-hez, aztán eladom) és már kínomban inkább rászántam ennyit egy tényleg normális, szép állapotú, tiszta hátterű (Alfa-tól van, számlával, stb) gépre.
Így a 100k helyett majdnem 400-at költöttem gépre. De nyilván szükségem volt gépre, azért lett így sürgetve (én is munkához vettem).
Nem könnyű manapság se normális okostelefont, tabletet vagy gépet venni, ami fogyasztható áron van. Szomorú.
-
scream
veterán
válasz
FireKeeper #88556 üzenetére
Nekem volt 6430-am, kívülről 100% gyári új, új display, bill, akku, minden, gyári garival, de nem jött be.
A clit nagyon más, illetve a hozzátartozó "trackpad" gombok nem álltak az ujjaimra, kényelmetlen volt használni, így kénytelen voltam átszokni a tapipadra.
Billentyűzete szintúgy nem jött be (magyar, világítós volt), valahogy olyan fura érzés volt rajta gépelni, meg talán a billentyűzet "kupakok" kialakítása miatt lehetett ez a fura érzésem.
Gyári új, TN HD+ (1600x900) LCD volt benne (LG és ha jól tudom ez volt belőle a csúcs, nincsen se FHD, se IPS), soha senkinek nem kívánok olyat, bár a fényereje jó volt.
Meglepően vastag volt, kb mint egy T500, meg nekem nehéz is (a töltőjével együtt kb 2kg).
Masszív ház, masszív zsanérokkal, ez tetszett, bár volt, hogy télen kellemetlen volt hozzáérni a fedélhez, mert ha állt, akkor eléggé le tudott hűlni.
Nem volt túl forrófejű (sima IGP-s változat), de azért szerette tekerni böngészés alatt is a ventillátort (igaz, ahhoz képest halkan és visszafogottan, de kb sosem állt le).
Akkuból a nagy volt, sokáig bírta (i5 3380M) általános felhasználás (WiFiről netezés, zene, office) ~5 óra körül alakult közepes fényerővel.
Összességében amennyiért és amilyen állapotban szereztem megérte, de ha most jönne velem szembe ugyan az az ajánlat és saját használatra kellene (nem csak keresni rajta), akkor nem biztos, hogy belemennék.
Win10 alatt volt gond a driverek beszerzésével, de azért nem annyira varázslós, mint mondjuk W500-on Win10 alatt a FPR beüzemelése.
Nem lebeszélni akarlak róla, csak a tapasztalatomat írtam le.
Ezek fényében, ha a T430 szép állapotban van és normális panel van benne, akkuja normális tuti azt választanám.
Mondom ezt úgy, hogy csak T/W500 és T440s/T450/T460 tapasztalatom van.
-----
Billentyűzet témához.
Amúgy nem teljesen értem, hogy miért ennyire drágák a billentyűzetek, kértem ajánlatot SmartService-től, ők 32k + ÁFA árban tudnak szerezni magyar világítós billt T460-hoz és 4k + ÁFA áron szerelik be.
-
scream
veterán
Hali!
T440s-hez honnan tudnék venni új, magyar, backlit billt értelmes áron? Illetve az újabb T460-hoz tartozó tapipadot (és 3 gombot), hogy le tudjam ezt az egy nagy lapot cserélni?
T440s és T460 billzete kompatibilis vajon?
-
csubuka
addikt
Sziasztok! Az normalis hogy a ceges T440p az Ultra Dockban lotyog meg kotyog kisse? Ezek ilyenek? Mukodik mondjuk legalabb :-)
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Elgondolkoztam, hogy a T440-be lecserélném a panelt valami nagyobb felbontásra, nem szükséges a tűéles kép nem grafikai munkára lesz (fejlesztésre).
Ezeket találtam:
[link] A jobb szélső csak azért van benne, mert most jelenleg az van.Nem tudom, hogy 14"-on a FHD mennyire zavaró, ezért gondolkoztam el a 1600x1200-on. Ha jól tudom a w8.1 már tud skálázni, így lehet nem lenne probléma vele.
Itt keresgélek, hogy egész jó áron meg is lehet venni: [link], de persze ebay és alin is elég sokat találtam. Csak nem tudom, mire kell vagy érdemes figyelni.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Grafirka
őstag
válasz
metal01 #87469 üzenetére
Elegge erdekesen jelentkezik ez a lotyoges a T420 szerianal.Az enyemnek nincs baja pedig sokat hordozom es nyitom - csukom, a felesegem 90% dokkoloban hasznalja az ove lotyog a cegnel pedig minden masodik TP kepernyoje lotyog de nem sok osszefuggest latok a felhasznalasi szokasok es a lotyoges kozott.Van T500 ami mai napig is passzent es van T440 amit alig mozditanak el az iroasztalrol megis komoly jateka van.
-
Denox7
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy valakinek van-e tapasztalata arról, hogy a t440-es touchpad-je mennyire kopik,
mert azt tudom hogy a régiek t400-tól felfelé eléggé koptak.
Köszönöm! -
azbest
félisten
válasz
newmoonlight #87364 üzenetére
Hát, a választás attól is függhet, hogy milyen körítést akar hozzá az ember.
Például dokkolókból melyik való hozzá. De a bővíthetőségben is vannak különbségek.8 hónapja, amikor már kezdett szűkös lenni a kimaxolt T61-em, a másod gépemről pedig kiderült, hogy elfáradt (jó ha van tartalék a munkámhoz), akkor megnéztem, hogy árban milyen ugrások vannak és ehhez milyen felszerelés, lehetőségek tartoznak.
Akkor még magassabb áron mentek a T430-asok, mint most (bakker 60-tól fölfele látok az aprón alap felszereltségűeket most, gondolkodom rajta, hogy ne vegyek-e tartaléknak mégegyet).
Szóval nekem akkor ez volt a nyerő, mivel:
- a 440-től már más fajta töltő és dokkoló kell, azokhoz még 50es körül voltak és ritkák. Egyik kolléga franciaországban talált nagy mákkal talán 30ért.
- a teljesítmény ugrás minimálisnak tűnt egy 440, legfeljebb az intel gpu terén van látványosabb különbség. Árban viszont akkor másfélszeres-kétszeres szorzóra emlékszem.
- a 440-től a normál jelölésű kb a korábbi s-nek felel meg. Van ahol a ram bővíthetőség is korlátozottabb, meg a szerelhetőség is másmilyen.
- a régebbiekhez képest kisebb árkülönbség, lényegesen gyengébb intel gpu. A támogatás terén a 430-hoz még volt win10 kompatilitást javító bios update is, régebbihez nem láttam hasonlót már.
- negatívum volt, hogy akkoriban csak 1366-os kijelzővel voltak. Az újabb évjáratokból meg ips változat is van. Emiatt egyébként előszőr a kicsi t230-cal szemeztem, csak pont akkor nem volt megfelelő állapotú példány.De a mese lényege, hogy nagyban függ, hogy mire és hogyan szeretnéd használni. Nekem nem érte meg T440 vagy T450-et venni, mert nem láttam, hogy bármiben többet adna. Ellenben a T430-cat szépen fel tudtam bővíteni 16GB rammal és komolyabb i7-essel
Meg relative olcsón lett hozzá két dokkoló, erősebb táp a nagy proci miatt.
Kolléga meg a T450-net legalább dupla áron vette, csak egy meghajtót tud beletenni, amire már panaszkodott. 3x annyiért vette a dokkolókat, amelyek butábbak a korábbi fajtánál.(#87377) all6atos
na az usb3 tényleg kemény. A 34mm-es expresscard slot is sokkal bizonytalanabbnak tűnik, mint a t61es 54mm-ese. -
Tikakukac
titán
válasz
newmoonlight #87366 üzenetére
Smartban mikor a T440-et említettem tavalyelőtt kb. a munkafelvét szusszant egy nem kicsit. Döntsd el.
-
Tikakukac
titán
válasz
newmoonlight #87151 üzenetére
Még T430-ból sincs FHD IPS. TN-se. T440 meg jesszus. 150k körül már lassan vannak gyárilag elég fullos konfigos E7440-ek ami egészen más szint.
Én x200s-el sokat lehúztam VIK-en, több annál nem is nagyon kell. Otthonra rendes monitor és kész is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Sweet Lou 6 #86735 üzenetére
Ezy, ahonnan van tuti tudják a kódot, beütjük és kész
Sajnos egyébként igen, nem csak lapcserével oldható meg, örülnék már Apple szintű tiltásnak amihez mindenképpen a gép értékének felét kell elkölteni új lapra, de inkább többet+munkadíj.
Egyik kollega futott most bele T440-be egyik aprós árusnál egy esélyesen megpukkantott gépbe, kíváncsi vagyok azzal mi lesz
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A T440S-en random kikapcsol a billentyűzet, ha mondjuk fél percig nem nyomok le billentyűt
A tegnapi BIOS frissítés óta gyakrabban fordul elő.
Érdekesség, hogy a funkcióbillentyűk továbbra is működnek.
Készenlétbe helyezem a gépet, majd vissza és megint jó minden, de csak egy ideig.
Ez valami szoftveres probléma lesz. Szerintetek mi lehet a gond?
-
gyurczy
őstag
Kis segítséget szeretnék kérni. T440p+Ericsson N5321+Win10 konfigurációban nem tudom a mobilnetet életre kelteni. Folyamatosan APN-t kér, de bármit is adok neki, nem csatlakozik a hálózathoz. Mi lehet a jó beállítás Vodánál?
-
WaterWave
veterán
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, remélem tudjátok rá a választ
Van egy T440 gépem windows 10 rendszerrel, felraktam rá a Lenovo Companiont és Lenovo Settingst... Eszköztárnál a gyorsoptimalizáció megjelent, viszont szeretném megjeleníteni a "híres" töltöttségjelző zöld téglalap ikont. Ezt hogy lehet megjelenítésre tenni? Vagy windows 10 alatt ez nem megoldott?Köszönöm előre a választ.
-
macikos
addikt
T440S újabb feature!
Ma majdnem leégett a lakás. Csak az égett kábelszagot éreztem, aztán meg látom hogy szikrázik és ég.. Kigyulladt a töltőkábel, mivel megtört a gépbe menő vége. Perceken át éreztem a szagot, a tüzet nekem kellett elfújkálni Remek.
Tehát akkor T440S 23 hónapos tartós teszt:
-fél év után rossz touchpad és trackpoint
-utána billentyű leesés
-közben persze random érzéketlen billentyűzet--->újraindítás
-gagyi töltőkábelJa és persze szerviz csak Pesten van. Miskolcról mit csinálja......?!
Egy 500ezer forintos gépről beszélünk. Lehet legközelebb inkább veszek egy 140 ezres HP-t.
-
westlake
félisten
[Important] Security fix addresses LEN-3556 USB provisioning may be allowed when Intel AMT is disabled.
(New) Updated the CPU microcode.
(New) Updated the Computrace module to 945_VN.(New) Updated the CPU microcode.
(New) Updated the Diagnostics module to version 2.09.06.
(Fix) Fixed an issue where system might not resume from hibernate with Intel PTT on Windows 10.
(Fix) Fixed an issue where Intel Rapid Start Technology might not resume from hibernation when BitLocker is enabled on Windows 8.(New) Updated the CPU microcode.
(New) Updated the Diagnostics module to version 2.09.06.
(New) System can be turned on without AC adapter even if bottom cover was opened.
(Fix) Fixed an issue where system might not resume from hibernate with Intel PTT on Windows 10.
(Fix) Fixed an issue where Intel Rapid Start Technology might not resume from hibernation when BitLocker is enabled on Windows 8. -
Tim82
félisten
válasz
WaterWave #85430 üzenetére
Még a Sierra EM7345 is jó lehet neked.
A GW-s változat szerintem neked nem lesz jó, neked NGFF/M.2 foglalatba való kártya kell, a GW meg elvileg mini PCI-e.
Mindenképpen a T440 alkatrészei között felsorolt, Lenovo FRU-s WWAN kártyát vegyél, itt meg tudod nézni az FRU-számokat.
-
WaterWave
veterán
Sziasztok.. T440 gépbe keresek 3g-s karit.. Ahogy láttam az ericsson 5321es kártya jó hozzá de ebből is van "g' és" gw" változat.. Tudja valaki melyik jó bele vagy biztos ami biztos alapon vigyem a gépet, hogy felismeri-e vagy sem? Köszönöm előre válaszotokat.
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Az alig 1,5 éves T440S-em egy újabb szánalmasan ciki hibával lepett ma meg engem.
A bal oldali CTRL billentyű megadta magát. Leesett. Na de nem csak hogy lejött, az alján lévő rögzítő műanyag adta meg magát.
Lehet ezt garanciálisan javíttatni/pót CTRL billentyűt kapni?
-
SNor
tag
Hali,
T440p-nél valakinek ez oldotta meg (2-3. pont): Restoring a Missing Brightness Slider (Laptops Only)@gyurczy: A processzor terhelés lehet azért van, mert akkumulátor kímélő módban van a PM. Illetve 65W töltő használata szokott még ilyesmit előidézni.
-
gyurczy
őstag
Sziasztok!
Van egy T440p-m W10 x64 oprendszerrel, ami ArchiCAD és mostanában MS Office Excel proginál is produkálja azt a hibaüzenetet, miszerint a programnak nem áll rendelkezésére elég memória a művelet végrehajtásához, ami valljuk be, két 600K-s nyitott excel táblánál elég meglepő. A gépben 8 GB ram van, jellemzően 50% alatti kihasználtsággal a feladatkezelő szerint. Mi lehet a megoldás?
A másik idegesítő jelenség, hogy akár az Outlook, akár az Excel simán generál 30% feletti procihasználatot, pedig i7-4700MQ van benne. Ez normális?
-
Tikakukac
titán
Az a baj, hogy most szervizeltem le másodjára egy G751-et ami minden, csak nem slim. Konkrétan belefér a házába egy T440 szerintem. Ez sem bírja el az ilyen procit, akkor mi a töknek kéne ez egy kis vékony vacakba? Kollega elég sokat költ a gépeire meg vállalkozó kedvű, a legjobb még nem fém alapú pasztát toltam rá a gépre, egyik legjobb GAP is ment rá, most állunk úgy, hogy a GPU elbírja rendesen a gépet, a procinak még mindig throttling. És ez egy dupla ventis szörnyeteg, a benne lévő venti kétszer magasabbak, mint egy átlag laptop. Az ilyen procinak ennél kisebb kasztniban nincs helye.
* 500k felett szerintem meg az lenne az alap, hogy ki tudom használni azt amit vettem, 700k körül pedig jogot adnék a vásárlónak, hogy felgyújtsa a márkaképviseletet, ha szemetet adnak el neki.
-
Uzi74
senior tag
4800mq-nak milyen hőmérsékletűnek illene lennie idle állapotban? nekem 51C fok nyugalomban is, prime-ot indítva 1 percen belül felmegy 90 fölé és 2,24Ghz-re szabályoz vissza (t440p). Ez előző procim nem néztem (4300m) ilyen szempontból, de a ventillátor sokkal kevesebbet ment
-
Uzi74
senior tag
A t440p-mben 4300M proci, 500 SSD, GPU volt, 65W-os táppal lazán elment (utazásokra vittem ezt a kicsit "LENOVO ThinkPad 65W Slim AC Adapter slim tip - EU1")
Betettem egy 4800mq procit a régi helyére, bekapcsolt állapotban a bedugott a tápkábel ikon sem jelenik meg és merül (idle-ben is). Alvó vagy kikapcsolt módban tölti. Olyan, mintha valami tiltás aktiválódott volna a 90W-nál kisebb tápokra.
Nekem elég lenne, ha nem max terhelés alatt töltene menet közben is, nagy terhelés alatt használhatná az akkut.
Van valami megoldás erre a problémára vagy tud valaki javasolni pehelysúlyú tápot? (slim port) A 90W-os szép kis kocka -
Sziasztok!
Van egy 34mm-es Express Cardom egy eGPU táppal 16x-os sínnel (lásd kép). Most szándékosan nem az eGPU csoportba írok, mivel ThinkPaddal akarom használni, s kíváncsi vagyok, hogy valaki használja-e már ThinkPadjával external GPU-tSajnos az összes s slim verziós ThinkPadok kilőve: T440/T440s/T450/T550 (érdekes T540 nincs is, csak p-s verzió), de T430-ban, T440p-ben, T450p-ben már van vannak 34mm-es EC csatlakozók
Ez se egy valami nagy updatelt verzió sajnos: http://www.thinkwiki.org/wiki/ExpressCard_slot, mert pl. W540-esben már van EC csatlakozó.
Én vagy X (X230T-vel tudom, hogy megy, lehet ez a megoldás is marad i7-es CPU-val), vagy T-s ThinkPaddal akarom használni. W-sekben már vannak (béna forrasztott) Quadrok, azokból inkább nem kérek egyáltalán.
Ez a szettem: dedista kollegától van, nagy becsben is tartom, mert nem nagyon hallottam eGPU-s lehetőségekről amíg ez a zseni elő nem állt vele, hogy van DiY ^^
UPDATE:
Szerintem megtaláltam saját kérdésemre a választ. Ott fel van sorolva egy rahedli notebook, ThinkPadokkal együtt: http://egpu.hu/category/alapok/ -
lakkusjj
aktív tag
Sziasztok!
Cserélt már valaki t440/p/s sorozatban tapipadot t450-esére?
-
válasz
_Petya_ #83840 üzenetére
T440-ben van 4GB modul forrasztva, T450-ről nem tudok, ott mehet a 16GB, M.2-ről is lehet termèszetesen bootolni. Sokak ellenem vannak itt, de èn már megbarátkoztam ès megszerettem az új designt, T450 jobb mint T440, már a touchpad miatt is. Bár kell hozzá pár óra, míg megszokod, s akkor perfekt lesz. Bill.világítás egyèrtelműen jobb mint TL bár a chiclet bill. továbbra sem a kedvencem...
-
válasz
Speeedfire #83795 üzenetére
T420 és T430 között is már bőven van anyagminőségben különbség az előbbi javára, de a T430 és T440 között még durvább a kontraszt (ezt a kettőt nyomogattam is egymás mellett). A T440 a rollcage-ből származó merevséget leszámítva budiműanyag Asusokat idéz.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Nem rég elcseréltem a T440-emet egy T450-re.
Az lenne a kérdésem, hogy a T450s FHD kijelző beleszerelhető vajon? Ebay-en elég jó áron be lehet szerezni, és ráadásul IPS azt írják.
Ennyi pénzt megérne, mert ez a sima HD panel elég gyászos sajnos.
-
Tim82
félisten
válasz
Milgram1 #82961 üzenetére
Ha rá van kötve egy monitor a T440-re és bejön a Windows, Fn + F7, utána 3 x jobbra nyíl gomb, utána Enter?
Vagy ha már BIOS-ban meg akarod oldani, akkor gondolom, itt be tudod gyakorolni, hogy vakon milyen billentyűket megnyomni ahhoz, hogy alapértelmezetten külső monitorral induljon a noti. (Ez ugyan T440s-é, de nem hiszem, hogy a T440 BIOS-a eltérő lenne, nem is listázza külön a Lenovo BIOS simulator.)
Szerintem amúgy az utóbbinál:
Bekapcs után F1 (pár másodpercet vársz);
- egyszer jobbra nyíl, majd Enter
- háromszor lefelé nyíl, majd Enter
- alapesetben valószínűleg a "Thinkpad LCD" opción van, tehát:
-> ha D-Sub-bal kötöd rá a külső monitort, akkor egyszer lefelé nyíl, majd Enter
-> ha Displayport, akkor kétszer lefelé nyíl, majd Enter
- ezután F10 + Enter -
Milgram1
aktív tag
Van egy ThinkPad T440-em aminek betort a kijelzoje, nem lehet valahogyan atallitani hogy a monitor legyen a primary display? mert igy semmit nem tudok vele csinalni most.
-
hkari
őstag
-
Fél évvel ezelőtti ThinkPad birodalmam:
W500 + 2×T430 (egyik munkahelyi) + T440.
Ha valaki akarja, szabadon felhasználhatóak háttérképnek
(amit bánok, hogy saját tulajdonban T4x és T6x(p)-s verziók nem voltak - valaki elmondhatná, hogy miért voltak azok jobbak, ha jobbak voltak? Mennyire lehet őket tuningolni/végletes paraméterek micsodák? Amire most max kihasználnám, az a Fallout1-2)
-
Dr. Akula
félisten
T440/450-be bele lehet rakni az X230 billentyűzetét? Azon még vannak F gombok. Valamint belerakva helyesen kezeli-e, vagy ott is a szirszar médiagombokat erőlteti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Witcher topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest