-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
Tikakukac #89192 üzenetére
Ebayen adtam el a procit, külön felhívva a figyelmet arra, hogy workstationbe, rog gépbe vigyék, erre ír a gyökér, hogy throttlingol a t440p-ben. Méghozzá thermal throttling az intel xtu szerint, de nem meleg.
Van tdp limit vagy nincs? Nvidia kari is van a gépben.
(Én ekkora gépbe csak a 4702mq-t tennék) -
somasz
addikt
Srácok!
T440P-ben az i7-4910MQ-nak throttling nélkül kéne mennie? Vagy visszavesz, mint a dell e6440, ha eléri a TDP limitet?
-
somasz
addikt
-
somasz
addikt
Üdv!
Az X220-X230 IPS paneljai érdekelnének, szerintetek melyik a legjobb? LP125WH2-SLB1, SLB2, SLB3 vagy SLB4? Ezek mindegyike IPS? tehát ugye olyan nem lehet, hogy egy kódnéven van TN és IPS is? (panelook.com-on mind IPS, de találtam olyan hirdetéseket, amikben azt írják, éppen nem azok)
-
somasz
addikt
Üdv!
Sima mezei T420-ban okosítható a hűtés komolyabbra? pl. ilyenre?
Szóval csereszabatos-e a kis hurkahűtéssel? -
somasz
addikt
Üdv!
Van itthon egy T43-as gép, tudvalevő, hogy rossz a töltő-tápáramköre, így be se tudom kapcsolni. Gondoltam, hogy szerzek hozzá egy alaplapot, de túl nagy macera lenne cserélni. Javítani részemről nincs sok értelme.
Esetleg valaki tudna kölcsön adni egy fali töltőt az akkujához, hogy megnézzem, mi van benne pontosan?
Akár szét is bontanám, de jobb szeretném egyben elpasszolni.
-
somasz
addikt
Üdv!
Van egy x220-ból kiszerelt magyar billentyűm (fru 45N2156), ami addig volt használva, amíg bele nem tettem egy franciát. Jó az alábbi típusokhoz: T400s/T410s/T420s-T410/T420-T510/T520-W510/W520 ezek szerint
Valamint egy szintén x220-ból származó 160-as intel 320 ssd a gyárilag telepített szoftverekkel, eléggé karcos hátlappal, így volt gyárilag a gépben.
Kérdésem az volna, mennyit érhetnek ezek, mennyiért hirdessem meg őket?
Valamint ilyenkor hogy van a garancia, addig érvényes rájuk, amíg a gépre is? Vagy nem tudom, ssd-n van fru, meg asm szám is.
-
somasz
addikt
Üdv!
Anomáliába ütköztem, Chaser segítségével kiderítettem, hogy valami nem stimmel.
Van egy T61-es noti, amiről nem tudjuk, hogy hány collos, nincsen nálam, távsegítséget kell nyújtanom akksivételhez.
Vettem egy akksit rfout-tól az apróban. (Fru 42t5264)
Ezen a képen a bal oldali.
Na már most ez nem passzolt bele a gépbe, ekkor vált számomra világossá, hogy van 14, meg 15"-os T61 is
Kértem egy kódot a gép aljáról: [link] 8889-26g, ami google szerint 14"-os quadro-s gép.
Ezen a képen jól látszik, hogy más akksi való bele. Chaser szerint ez 15"-oshoz való akksi.
Mindenesetre ez a fru száma a benne volt akksinak: FRU 42T4656.A fentiek alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy ez felettébb furcsa, 14"-os matricával egy 15-ös T61.
Ezek után az volna a kérdésem, hogy milyen akksit, milyen fru számmal, és hol vegyek?
kell-e valakinek a fölhasználásra nem került akksi a bekerülési árában, 8000-ért?
Segítséget köszönöm!
(bocs, ha túl zavaros lett...
)
-
somasz
addikt
Üdv!
X220-hoz nézem a francia billentyűzeteket:
ez és ez között mi a különbség?Egy hivatalos lenovo oldalon találtam, hogy a FRU45N2222, FRU45N2082, meg egy harmadik is kompatibilis. Ezt persze most nem találom, de nem tudjátok, mi a különbség?
Garanciális jellegű kérdés: ha esetleg baj adódik a géppel, akkor vissza kéne bele szerelnem a magyar billentyűt? Vagy franciával is beveszik garanciába? (Ugyanez vonatkozik eredeti ssd-re és memóriára??)
-
somasz
addikt
Értem, köszi!
Még annyit, hogy mindbe lehet SIM-et rakni 3g ügyében? Pl ezt néztem
-
somasz
addikt
Most olvasgatva a panelcserés hozzászólásokat, elültettétek a bogarat a fülemben.
A lehető legolcsóbban kéne egy x220-at összehoznom IPS panelos kijelzővel, i7 2640m-es procival, 720p webcammal (asszem ez extra felszerelés), francia billentyűzettel, SIM-fogadó képességgel (ami tudtommal mindben alapból van), 16gb rammal, nagy ssd-vel.
Ha már úgyis kell francia billentyűzetet rendelnem ebay-ről, ips kijelzőt is tudnék, csak a garancia, meg egyéb dolog nem tudom, hogyan működne panelcsere után. Na meg mennyire bonyolult a csere?
Memóriabővítés, meg ssd-csere az smafu...
Campus programmal elég olcsón hozzájutnék ehhez, nem tudjátok véletlen, a gépen van-e ilyen esetben valamilyen normál változattól eltérő felirat, vagy matrica?
-
somasz
addikt
válasz
Chaser #29614 üzenetére
Nekem is ez a bajom, t61-es gépbe kell, vettem hozzá innen egyet, utólag derült ki, hogy ez nem megy bele. A helyzetet nehezíti, hogy a gép nincs nálam, így látatlanba lövöldözök. Ennyit tudok, hogy ez a típusjelzésű akksi volt benne.
Esetleg van még pár kép róla, ha könnyít a dolgon.
-
somasz
addikt
-
somasz
addikt
Üdv!
Ilyen akkut keresek: FRU 42T4656
Vagy olyat, ami bemegy a helyére. Hol érdemes itthon nézelődni? Ha nem itthon akkor ebay? -
somasz
addikt
Újabb kérdés:
X220 hivatalosan 8 giga ramot kezel. Nem hivatalosan vinne két db 8-as modult? -
somasz
addikt
Még egy kérdés: W520-hoz francia billentyűzetet honnan lehet szerezni? Egyáltalán miben különbözik a francia billentyűzet az angoltól, avagy némettől?
Vagy magát a notit honnan lehetne francia billentyűvel megvenni?
-
somasz
addikt
Üdv!
T61 el tud kezelni 2*4gb ramot? Milyen utángyártott/eredeti aksit érdemes bele venni? Bejáratott megoldások érdekelnének, mert nem vagyok képben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest