- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
somasz #89193 üzenetére
dVGA is, remek.
Mondd meg a kollegának, hogy akkor ha már ilyen agyas volt, kerítsen olyat aki hasonlóan elmebeteg és próbálta már és tudja is mi miért nem jó.
Elvben procinként van tábla mi mikor kapja az ívet, gondolom szerencsétlen gép nem tud vele mit kezdeni. De csak tipp.
-
Tikakukac
titán
válasz
somasz #73966 üzenetére
Rendeltem már mindenfélét, SLB helyett T végűt vennék, de szerezni kb, lehetetlen, amit sikerült az tényleg jó volt, de abból több nincs, innentől kezdve meg kb. hát ne legyen backlightos meg ghostos meg főleg pixrlhibás imádják azt is eladni hibátlannak meg a TN-t is.
-
Tikakukac
titán
válasz
somasz #73964 üzenetére
Hogyne lehetne ugyanazon a kódnéven. Meg még ott vannak az LT-k is meg a revíziók meg a mindenféle egyéb dolgok, remek szórakozás
Jha igen meg a keretek, az is élmény.
Nem fejtem ki, egyszer már leírtam mekkora ocsmány ez az egész kódnevezés meg az eladók, 7-8 visszaküldött kijelző után már örülök neki, hogy végre stabilan tudok rendelni én is normálisat. Végre visszajött 200k-nyi túlfizetésem is, szóval szépen most már hetente behozok 1-et
-
Tim82
félisten
válasz
somasz #52118 üzenetére
Nem hiszem, hogy fali akkutöltővel meg tudnád nézni a kapacitását az akkunak, ha ez a szándékod.
Ellenben ha valamelyik este ráérsz a héten, akkor egy T42p-be betehetem az akkud, feltöltjük és meg tudjuk nézni, mennyi a kapacitása, elhasználódása a Power Manager szerint.
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
somasz #29841 üzenetére
Vannak különbségek, egyéntől függ ki melyiket szereti, én az ALPS-ot részesítem előnyben, sokan az NMB-t, Chicony-t általában kevésbé. Hardware Maintenance Manual-ban meg tudod nézni a táblázatot (Parts List -> Keyboard), ott nincsenek feliratozva az oszlopok, de ez alapján, balról jobbra NMB, ALPS, Chicony.
-
lapa
veterán
válasz
somasz #29712 üzenetére
mobilnethez 3 dolog kell: előkészítés (kábel, antenna, sim tartó), egy mobilnet modem meg a sim.
3 verzió létezik általában:
-nincs előkészítés (ebayen esetleg otthon barkácsolhatsz bele, de nagyon küzdős)
-van előkészítés ("wwan upgradeable"): benne van a képernyő mögött az antenna, be van kábelezve és van sim slot)
-van mobilnet: lásd előbbi + a mobilnet kártya.
x220 specifikus dolgok:
-csak az újabb tp-kbe való modemet ismeri fel, talán később lesz hozzá whitelist-mentes bios (akár már most is létezhet, nem hallottam hírét)
-ha belerakod a modemet, akkor nem tudod belerakni az msata ssd-t második vinyónak.
én sehol nem látom, hogy lenne előkészítés ebben a modellben. máshol meg feszt írják, hogy de.
-
lapa
veterán
válasz
somasz #29696 üzenetére
csavarozni kell, nem 3 perc de nem vészes.
arról nem tudok nyilatkozni a nem-ips meg az ips csatija-kábele passzol-e, hw maintenance manuálban ki tudod deríteni ugyanaz-e az alkatrész.
gari bukó, legfeljebb akkor nem ha szerzel új műagyag takarópöttyöket, nagyon szakszerűen csavarozol és ha baj van észrevehetetlenül visszarakod az eredetit. meg nem írod be ide szervizbe menet előtt, hogy "most cseréltem vissza, ez a baja és ide viszem...".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest