- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tikakukac titán válasz  somasz

üzenetére somasz

üzenetéredVGA is, remek. Mondd meg a kollegának, hogy akkor ha már ilyen agyas volt, kerítsen olyat aki hasonlóan elmebeteg és próbálta már és tudja is mi miért nem jó. Elvben procinként van tábla mi mikor kapja az ívet, gondolom szerencsétlen gép nem tud vele mit kezdeni. De csak tipp. 
- 

üzenetére somasz

üzenetéreRendeltem már mindenfélét, SLB helyett T végűt vennék, de szerezni kb, lehetetlen, amit sikerült az tényleg jó volt, de abból több nincs, innentől kezdve meg kb. hát ne legyen backlightos meg ghostos meg főleg pixrlhibás imádják azt is eladni hibátlannak meg a TN-t is. 
- 

üzenetére somasz

üzenetéreHogyne lehetne ugyanazon a kódnéven. Meg még ott vannak az LT-k is meg a revíziók meg a mindenféle egyéb dolgok, remek szórakozás  Jha igen meg a keretek, az is élmény. Jha igen meg a keretek, az is élmény.Nem fejtem ki, egyszer már leírtam mekkora ocsmány ez az egész kódnevezés meg az eladók, 7-8 visszaküldött kijelző után már örülök neki, hogy végre stabilan tudok rendelni én is normálisat. Végre visszajött 200k-nyi túlfizetésem is, szóval szépen most már hetente behozok 1-et  
- 

Tim82 félisten válasz  somasz

üzenetére somasz

üzenetéreNem hiszem, hogy fali akkutöltővel meg tudnád nézni a kapacitását az akkunak, ha ez a szándékod. Ellenben ha valamelyik este ráérsz a héten, akkor egy T42p-be betehetem az akkud, feltöltjük és meg tudjuk nézni, mennyi a kapacitása, elhasználódása a Power Manager szerint. 
- 

- 

audi100td nagyúr válasz  somasz

üzenetére somasz

üzenetéreVannak különbségek, egyéntől függ ki melyiket szereti, én az ALPS-ot részesítem előnyben, sokan az NMB-t, Chicony-t általában kevésbé. Hardware Maintenance Manual-ban meg tudod nézni a táblázatot (Parts List -> Keyboard), ott nincsenek feliratozva az oszlopok, de ez alapján, balról jobbra NMB, ALPS, Chicony. 
- 

lapa veterán válasz  somasz

üzenetére somasz

üzenetéremobilnethez 3 dolog kell: előkészítés (kábel, antenna, sim tartó), egy mobilnet modem meg a sim. 3 verzió létezik általában: -nincs előkészítés (ebayen esetleg otthon barkácsolhatsz bele, de nagyon küzdős) -van előkészítés ("wwan upgradeable"): benne van a képernyő mögött az antenna, be van kábelezve és van sim slot) -van mobilnet: lásd előbbi + a mobilnet kártya. x220 specifikus dolgok: -csak az újabb tp-kbe való modemet ismeri fel, talán később lesz hozzá whitelist-mentes bios (akár már most is létezhet, nem hallottam hírét) -ha belerakod a modemet, akkor nem tudod belerakni az msata ssd-t második vinyónak. én sehol nem látom, hogy lenne előkészítés ebben a modellben. máshol meg feszt írják, hogy de. 
- 

lapa veterán válasz  somasz

üzenetére somasz

üzenetérecsavarozni kell, nem 3 perc de nem vészes. arról nem tudok nyilatkozni a nem-ips meg az ips csatija-kábele passzol-e, hw maintenance manuálban ki tudod deríteni ugyanaz-e az alkatrész. gari bukó, legfeljebb akkor nem ha szerzel új műagyag takarópöttyöket, nagyon szakszerűen csavarozol és ha baj van észrevehetetlenül visszarakod az eredetit. meg nem írod be ide szervizbe menet előtt, hogy "most cseréltem vissza, ez a baja és ide viszem...". 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jha igen meg a keretek, az is élmény.
 Jha igen meg a keretek, az is élmény.

T420-am van, ez a hűtés nem jó bele az biztos, ez a lap aljára való hűtés, itt meg a lap fölött van. De semmi baj nincs a hűtéssel nálam, szerintem ez se jobb (1 széles vs 2 vékony hőcső). Szerintem ez T420i-re van vagy T420s-re.
 T420-am van, ez a hűtés nem jó bele az biztos, ez a lap aljára való hűtés, itt meg a lap fölött van. De semmi baj nincs a hűtéssel nálam, szerintem ez se jobb (1 széles vs 2 vékony hőcső). Szerintem ez T420i-re van vagy T420s-re. 

és ez csak a 6 cellás, de lehet eladom az enyémet és a 9-est tartom meg ha érdekel.
 és ez csak a 6 cellás, de lehet eladom az enyémet és a 9-est tartom meg ha érdekel.