- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
aDamker #91740 üzenetére
A világ az ilyen. Hibátlan állapotú T500-at tudom felhozni, amire elmentem és bár az T500 volt, konkrétan egy darabot mintha kiharapott volna a kutya a gép elejéből. A kérdésre az volt a válasz, hogy semmiség. Ja, mondom akkor rendben van. Legszívesebben arcába toltam volna a gépet de inkább eljöttem. Ez bizony így megy
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
aDamker #91735 üzenetére
Lassan kiemeltre rakatom azt a hsz.-t amit írtam múltkor.
Rendelni és berakni mindenki tud ilyen panelt, hogy mit kapsz és később milyen, az a lutri. Ha én leválogatott panelekkel és több tucat darab után is szívtam, gondolhatod mennyire okos random alis és ebay panelt behúzni. Hát ennyire.
Van sansz a gyári halálra, igen. De meg kéne nézni másik gépben, rengeteg anomália volt már 14"-ban is, a HP-ba is mire szereztem AUO VA panelt, kb. megőszültem, annyi buktató volt.
-
Gondwana
addikt
válasz
aDamker #91410 üzenetére
Aktìv àtalakìtò = vàltozik a digitàlis tartalom az àtalakìtò két vége között
Passzìv àtalakìtò = a csatlakozò mechanikai alakjàt vàltoztatja csak, pl. RCA/Jack, DP++/HDMI
Ehhez még annyit, hogy ha dp++-ba olyan kàbel kerül, hogy az egyik NC megfelelően van àtkötve GND-re, akkor a VGA ide HDMI/DVI jelet fog küldeni, nem pedig csomag-alapù DP-t (ez max. WUXGA/60Hz lehet, viszont DP mòdban én is 4K monitorral hasznàlom) -
lakkusjj
aktív tag
válasz
aDamker #91408 üzenetére
Kábelt nem szükséges cserélned, hiszen mint írtad, működik a tapipad. Viszont kétféle gyártmány létezik belőle, és mint kiderült, neked nem a Synaptics van (hiszen nem működik a gyári driverrel), hanem az Alps változat.
Synaptics driver legyalul, és itt a lényeg, Alps driver felrak, eszközkezelőben jobb klikk, driver frissítése, have disk opció, és betallózod a drivert a mappájából.
Újraindítás után lesz ultranav fül az egér beállításokban.
Máshogy nem fog menni.Üdv
-
azbest
félisten
válasz
aDamker #90820 üzenetére
a neten úgy olvasni, hogy wwan slot is lehet m.2 és opcionálisan az akku alatt is lehet egy slot m.2-nek, a kisebbik M.2 2242 méretben. [link] ez msatát hekkel be adapterrel, [link]
A 440s és 450s-nél is hallani ilyesmit. Mondjuk az akku alá forró ssd-t nem biztos, hogy jó ötlet tenni. A meleg től hamar tönkremehet az akku.Plusz, mintha régebben ilyesmi kapcsán arról is lehetett volna olvasni, hogy ezekben a gépekben hajlamos túlmelegedni az ilyen ssd a slotokban, ami megbízhatatlanságot okoz. Olyasmit is írnak, hogy egy oldalas a slot, bármit is jelentsen. (lehet csak vastagabb, mivel alul is van a kártyán alkatrész)
-
Pubszon
veterán
válasz
aDamker #90820 üzenetére
Ez elég hitelesnek tűnik, nézd meg, de nem tudok róla semmit, csak most találtam.
-
aDamker
aktív tag
válasz
aDamker #90772 üzenetére
Erre senki nem tudja a megoldást?
Sziasztok,
Kis szakertoi segitseget kernek. Egy T440s-el szemezek, de tobb videot, reviewt, kepet megvizsgalva nem tudom a megoldast. A lenyeg, hogy vmelyikben mintha lenne M.2 port amibe rakhato SSD, de vhol meg azt irjak hogy abban a WWAN adapter van. Viszont 3dik verzio amit lattam meg hogy a belso akksi alatt is van egy M.2 port. Mi az igazsag?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest