-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #37892 üzenetére
Akkor t7200-val és ati x1600-al is menni kellene. Én is a legújabb chrome-al próbáltam. Mondjuk az asztali P4-em is elviszi némelyik 720p-t vmi 10 éves integrált vga-val. Sokszor a proci nem is pörög nagyon, mégis szaggat a yt. Szóval tök összevissza van ez.
Én ezzel szoktam próbálni.
-
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #37642 üzenetére
Valamelyik miniPCIe slotból ki kell drótozni egy USB D+ és D- potenciált, fölvezetni a zsanérban az antennakábelek között, illetve a kamerától lehúzni a +3.3V / GND párt. X200/X200s előnyben az X201-gyel szemben a +1 half-miniPCIe miatt egész könnyen kábelezhető helyen. (erre persze léteznek céleszköz-átalakítók is, de egy akármilyen döglött/kinyírható miniPCIe kártya is megfelel, pl. Robson/Turbo memória)
-
Omni
aktív tag
válasz
Chaser #37636 üzenetére
Valószínű a HDD-t cserélhették ahogy írtátok, mert az akkuban már 30 ciklus van (és már csak 44Wh az eredeti 87 helyett). Rá lehet bírni valahogy az akkut, hogy mérje fel újból a kapacitását?
A kijelző egész használható. Háttérvilágítás homogén, színek ok, betekintési szög kicsit gyengébb. De egy IBM-hez képest kellemesen csalódtam. Tetszik a magasabb pixelsűrűség. Típusa: Lenovo LTN154P3-L02
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Chaser #37616 üzenetére
2765 TDG konfig: C2D P8600, 4Gb DDR3, Intel GMA 4500MHD + ATI HD3470, 9 cellás akksi, 1440*900 CCFL kijelző, MNB bill
3G modem nincs benne. Talán csak ez meg a LED kijelzőhiánya amitől nem fullos.audi100td: sajnos nem. De nem maradok TP nélkül ott van asszony R61-e. Na meg később még szerezhetek egy újabb gépet.
-
-
adabra
senior tag
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #37409 üzenetére
Műanyagból van a palmrest
, ott a fémet én sem szeretem, a fedél szálcsiszolt alu (szép, de érzékeny a karcokra), a gép többi része al-mg (az alsó tálca is) illetve ezüstre fújt fém az oldalsó peremen. Emiatt súlya is van sajnos, ~2,8kg 6 cellás akksival, igaz annyira nem zavar mivel szinte csak otthon lesz használva.
Olvasgattam a Dell topikban, de ilyen panaszt nem találtam, nem hinném, hogy egy ilyen szériahibát benn mertek volna hagyni, ha volt is ilyen biztos vagyok benne, hogy ennyi idő alatt javították.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #37398 üzenetére
Mert mint írtam ritka nagyon, ilyen Dell-t meg láttam nem egyet 160-180 körül aprón (persze pont most nincs
), annyit mindenképp megér és mégis csak SB cpu. Meg őszintén szólva az utóbbi 2 generációnál nem látom az innovációt a lenovo részéről, sőt a 30-as szériával már-már visszafelé haladnak. Míg a Dell most úgy tűnik nagyon oda tette magát, pedig amikor először megláttam ezt a szériát nem tetszett nekem. A tesztet végigolvasva viszont elég sok az apró részlet ami megfogott és állítólag halk is, képről ráadásul a hírhedt bagolyventit véltem felfedezni amit a lenovo is használt az X200-nál, de lehet csak hasonlít rá a lapátkialakítás. A HDMI is örvendetes, lenovo-nál ezt is csak DP-vel képesek megoldani, adaptert meg nem bírnak mellékelni. Az összeszerelés minősége és az anyaghasználat állítólag példátlan, persze pozitív értelemben. A garancia is ugye más színvonal. Majd meglátom, csak találjak már egyet.
Meg valaki vigye már el a T400-am, mert addig nincs rá keret.
szerk: "Németet nem vágom, de úgy rémlik ezek a sony gépek dual ccfl panellal voltak szerelve és vallóban nagyon jók. "
IPS panel van benne, tudtommal LED-es
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #37396 üzenetére
"Láttam egy FHD dellt az nagyon ips közeli volt de nem ips..ez vajon milyen lehet?"
Most már tudod miért akarok Dell-t
, ez van az E6520-ban, meg valami ilyesmi az FHD T510/T520-ban is, meg persze a W-kben. Amúgy asszem Tn, de valami nagyon jó fajta.
szerk: Ilyen panel lenne jó T5x0/W5x0-be, kár, hogy ez a Sony a kijelzőt leszámítva gyakorlatilag hulladék.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #37392 üzenetére
Hát, úgy rémlik palmrest alatt közvetlenül ott virít a rollcage, így hiába raksz bele kártyát, inkább maga a műanyag elem túl hajlékony, a rollcage és az elem köze kell valami "párna", akkor vállalható.
"Te mindent eladsz
És én is..ez a mi nagy bajunk
"
Hát, ja
, most egy X61s-el tolom, ezt szerintem meg is tartom cipelgetősnek, otthonra meg Latitude E6520 van kilátásban. Majd meglátom milyen a gyakorlatban, ha összejön, minden esetre a tesztek elég meggyőzőek.
Ha ez a kombó így beválik, szerintem megtartom mind a kettőt. Igazából úgy sem igen van már mire váltani, T4xx széria T400-tól felfelé egyáltalán nem győzött meg, utóbbinak meg a teljesítményével nem igen tudok már kijönni. A T510 azért egy elég pörgős gép volt, annál lejjebb adni már nem az igazi. T510/T520 meg FHD panellel lenne jó, de ritka mint a fehér holló és ebből adódóan megfizethetetlen is.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Chaser #37390 üzenetére
A TFT-Central-ra gondoltál?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #37390 üzenetére
Hát, a T500 kijelzője teljesen átlagos, de azért vállalható, főleg a WSXGA+, a WUXGA viszont kifejezetten tré. Mondjuk ami nekem nem jött be, hogy recseg-ropog az egész gép, igaz ki lehet tömni a palmrestet kétoldalúval vagy papírral, de akkor is bosszantó, T400 szvsz sokkal jobban egyben van, talán a méretéből is adódóan. T510-el nem voltak ilyen gondjaim és még az 1600x900-as panelje is kifejezetten jó, az FHD meg állítólag benne van a topban, hiába Tn. Meg a T510 úgy 30dkg-val könnyebb is, de még sem érzem, hogy szétesne, szerintem remek konstrukció, igaz nem olyan halk mint a T500, de nem vészes, bánom is, hogy anno eladtam.
-
Atikusz
senior tag
-
-
Atikusz
senior tag
válasz
Chaser #37070 üzenetére
Köszönöm!
És szerinted otthon csináljam meg (bele tudom építeni én is), vagy a szervizben ahol veszem. Már csak a későbbi, ebből felmerülő problémák miatt, mert ha nem én szerelem be, hanem a szerviz, akkor nyilván az ő felelősségük, ha netán nem jól szerelik be, vagy a szerelésből adódik valamilyen hiba.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Chaser #37056 üzenetére
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991.(IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak szerint az irányadóak. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termék csoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett. Az értékesített termékek minősége tekintetében az adott termék beszállítója vállal szavatosságot a Magyar Polgári Törvénykönyv 306. és 307. §--ban és a151/2003./IX.22/ sz. Kormányrendeletben foglaltak, illetőleg saját jótállási feltételei szerint. A hatályos jogszabályok szerint a jótállás és a garancia kötelezettsége, valamint az alkatrész ellátási felelősség a termék forgalmazóját terheli.
Az igény érvényesítéséhez szükséges: - jótállási jegy és a számla - az igény közvetlenül a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatokban érvényesítendő.
De mivel ez a jogszabály csak Magyarországon érvényes, lényegében röhög rajtunk mindenki. Viszont a gyártó se hülye, alapvetően nem kéri a számlát. Viszont ha komolyabb, vagy több alkatrész csere, esetleg teljes notebook csere történik akkor kéri a számlát is. Ha nincs számla akkor elutasítja a garanciális vagy csereigényt.
-
-
toupe
csendes tag
válasz
Chaser #36585 üzenetére
Az volt az első, hogy visszavittem a kereskedőhöz (netes vásárlás, 8 nap csere, ugye). Mondták, hogy ez nem játszik, mert céges gép, ha hibás, akkor 3 napon belül cserélik ugyanolyanra, más nincs. Ellenőrizni nem tudtam, fogyvéd mire válaszol, egy hónap, úgyhogy ment szervizbe.
Itt toltam el, cseréltetni kellett volna, de hát éppen sok volt a munka, nem értem rá ezzel tökörészni, abban sem voltam biztos, hogy ez tényleg hiba, és nem csak én nézek el valami beállítást.Ha jövő hétig nincs kész, írom a levelet, hogy jelentős hátrányt okoz az üzletmenetben (ami igaz), ha nem oldják meg azonnal, per lesz, még az is olcsóbb, mint egy új gép. Vicc az egész.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Chaser #36505 üzenetére
Igen, sajnos baromi sok panelt használtak az idők folyamán és nem az a jellemző, hogy egyre jobbakat tennének a gépekbe.
De így talán nagy bizonyossággal utána lehet járni a dolgoknak, bár tény hogy nem megy 2 perc alatt.Btw, az x200 táblában mindig IPS panel van és vmi gyengébb CPU?
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #36167 üzenetére
nekem asszem a 3 (vagy pont 2?) antennásnál küzdeni kellett, mert az egyik antenna fémlemeze pont belelógott. ha a keretet lecsavarod (2 perc), és látsz gyanúsan középen egy olyan fémdarabot, mint itt már jobb szélen, akkor neked is hasonló műveletet kell csinálni vele.
amúgy én az affs-sel egy időben biztos lezongoráznám, akkor + 1 perc az egész (a panelt fel kell emelned, hogy a fóliát felszedd középen és leragaszd jobb oldalt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged