- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem jót szedett le. Intel oldalán keress. Nekem T400-am volt, ssd ugyanez, hiba szintén. HD sentinel topikban hdsentinel kollega adott jó drivert, mert sehogy nem találta,. Érdekes, de egyik topikjában se látom az akkori kérdésemet
/vagy olyan topikban van amit most nem találok /.
-
Chaser
legenda
Powermanager kell hozzá és powermanager driver. Elhasználtságot pl aida is mutatja és van egy másik sw-t ami gyártási évet és cc-t is, de az nem jut eszembe.
Ha gyári hdd valszeg van rajta FRU, de gyanítom cserélték a hdd-t. Smartot 1ébként hozzáértő tudja "resetelni", de akitől vetted nem ilyen trükközős fajta.szerk: Kijelzőjének mi a pontos típusa? Aida azt is megmutatja. Betekintési szögek, színek milyenek?
-
N4nI
tag
szia
köszi neked is a tanacsot, de asszem nalam mind2 hzetben fellép a dolog....tegnap estig, mielott irtam volna ide, wifi-n keresztül neteztem...kinomban jutottam arra, h tobbet zabal biztos, ezert melegedhet....wifi off, lan be, hzet kb ugyan az..
feljegyzek minden értéket, bevetem az mx3-at
aztan remélem a csoda megtörténik
-
Khaal
őstag
PowerPlay fül megvan a képernyő tulajdonságoknál, engedélyezni is tudom, csak éppenséggel nem történik semmi, folyamatosan maxon megy a gpu és a memória is.
Ati Tray Tool-t használom az asztali gépen, úgy emlékszem mintha a mobil chipeket nem támogatná, de ennek még utána nézek, nekem nem is jutott eszembe. -
-
kopygege
tag
Köszönöm szépen a gyors reakciókat.
[link]
Van egy ilyenem, csak épp ebbe a régi gépbe kicsit rosszul vannak elhelyezve az usb protok (függőlegesen), így kell hozzá egy hosszabbító és így már ölég macerás cipelni, ráadásul a két usb közül csak az egyikben hajlandó működni, szóval vannak finomságok vele. Ezért kérdeztem, hogy beépíthető megoldás is van-e. Hát ahogy láttam 10 alatt alig. Akkor marad a "macera".
Még egyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elden Ring PS5 játék
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő