- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td #18557 üzenetére
Köszi az infót! Muszáj lesz valahol megnéznem egyet! Kissé ideges lennék, ha a méregdrága új notimmal bármi hiba lenne. És csak akkor jönnék rá, miután a kezemben van.
Mondjuk nekem sem nagy a kezem, meg a pöcökegér miatt sztem feljebb is tartom, de majd ma otthon jól megfigyelem, hogy az SL300-amat hogyan kezelem. Megnézem mennyi hely van még a szélétől.
-
Brae
őstag
válasz
audi100td #18539 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, még annyi kérdésem lenne, hogyha mégis lepottyan a GPU, akkor mennyire alternatíva, hogy egy profi szakemberrel ólmos golyókkal reball-oztatom?
Mégegy kérdés, T40-nél mire figyeljek vásárláskor? Azt tudom, hogy az USB 2.0-->1.1 még elő szokott fordulni, mint típushiba, ezenkívül van más is?
-
kraftxld
félisten
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #18484 üzenetére
ugyanmár. szerintem csak valami jóféle vírus vagy keylogger, a gépnek nincs baja.
de bootolj be egy ubuntut usb-ről, arra tudsz élből telepíteni powertopot. 3 perc alatt megtudod mit mutat ubuntu alatt. előtte expresscard, wifi kapcsoló, minimum fényerő, ethernet kihúz ofkorsz.
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #18481 üzenetére
apt-get install powertop. az egyrészt mér, másrészt listázza mi fut, harmadrészt osztja az észt, hogy milyen parancsot kell kiadni hogy ez vagy az keveset fogyasszon. de ez mondjuk 1-1,5w, nem ettől esett felére.
szerintem egyszerűen rossz a géped, háromezeré' megveszem.
-
yodamastah
őstag
válasz
audi100td #18476 üzenetére
Intel storage (AHCI) driver, Lenovo Vga driver, Lenovo audio driver, Power manager, Lenovo wifi/lan driver, Lenovo trackpoint.
Amit nem hasznalok az le van tiltva device managerben (pl lan). A wifi-nel maximum power saving, min transmit power (itthon ez boven eleg). A VGA maximum power saving (intel Graphics Properties), viszont a Display Power Saving technologyt kikapcsoltam mert az osszevissza allitgatja a gammat es az nem szimpi
Monitor 50hz-en. CPU Deeper Sleep bekapcsolva. Power managerben minden fontosabb dolog power saving-re van allitva.
Ezen felul az ssdtweaker-t auto-n raengedtem az kikapcsol egy par cuccot.
-
yodamastah
őstag
válasz
audi100td #18472 üzenetére
MI a vinyo pontos tipusa? Utana lehet nezni szerintem hogy menyit eszik. De ki is probalhatod ha lekapcsol akkor latni lehet hogy eltunik a fogyasztasa.
En most raktam fel 64bit Ultimate-t. Csak a feltetlenul szukseges drivereket hasznalom.
MIn fenyero, wifi: 6.4w
kikapcsolt monitor+kikapcsolt wifi: 4.7w -
yodamastah
őstag
válasz
audi100td #18469 üzenetére
Fent van minden driver rendesen? Szep sortban tiltogass le es/vagy szedj ki minden kiegeszitot amit lehet. Esetleg a wwan kartya szivat lehet, vagy ilyesmi. X200s-el ilyen 4w- 5W korulre le lehet menni (cpu tipus fuggo) kikapcsolt monitorral.
Csak az tud majdnem 1 W lenni ha nem engeded deeper sleep-be a procit. Igaz deeper sleeppel ciceereg
-
Tim82
félisten
válasz
audi100td #18197 üzenetére
Probaltam elöfogultsagomhoz kepest szakmai maradni
A hangsúly ugye az első szón van?
Személyes sértésnek vetted az egészet, és utána szakmaiságra hivatkozol. Az teljesen részletkérdés, hogy az SL szériával kapcsolatban igazad van - attól pörögtél be szemlátomást, hogy avmannak volt mersze a (használt) X gépekre úgy tekinteni, mint strapabíró munkagépekre, nem pedig A Világ Kilencedik Csodáira.
Tudom, hogy reg ota a bögyödben vagyok, de tenyleg csak abban a gyerekes formaban vagy kepes ezt lerendezni?
Nem vagy a bögyömben - egyszerűen régóta szabályszerűen hisztis vagy a topikban és vagdalkozol összevissza, én pedig szóvátettem. A gyerekesség egyébként inkább abban nyilvánul meg, hogy próbálkozol úgy ellentámadni, hogy megpróbálod úgy beállítani, mintha bármiféle személyes ellenérzésem lenne veled kapcsolatban. Megsúgom: nincsen. Egyszerűen ahogyan itt viselkedsz, mihelyt valaki a tiedtől eltérő véleményt ír le, azt tartom kritikán alulinak. De ha úgy egyszerűbb és könnyebb neked az élet, akkor nyugodtan hidd azt, hogy igen, személyes vendettát folytatok ellened számodra ismeretlen okokból, mert annyira gyerekes vagyok és rettenetesen haragszom rád, valamint az életcélom a te fikázásod.
(Gondolom, mihelyt benne vagyok a megfelelő skatulyában, máris helyére kerül minden a számodra.
)
Ettől függetlenül persze megelőlegezem, hogy élőben kedves és rendes ember vagy, csak épp a topikban reagálsz úgy, mint bika a vörös posztóra, mihelyt valaki árnyaltabb véleményt ír a Thinkpad X szériáról a saját preferenciái alapján.
-
Tim82
félisten
válasz
audi100td #18194 üzenetére
Vagy te ha valaszolsz valakinek, midig vegigfesülöd elötte a forumot, hogy mit irt elötte?
Van, hogy megteszem, de úgy általában jó a memóriám és nem szeretek feleslegesen vetődni árnyékra.
# 18196: Úgy legalább megvan az excuse, hogy remekül fel lehet háborodni, ha egy a brand-ről más véleménnyel rendelkező júzer más felhasználási szokások alapján mond valamit, amit valamiért személyes sértésnek kell venni. (Innentől kezdve go to # 18193, endless loop.
)
-
Tim82
félisten
válasz
audi100td #18192 üzenetére
Értem, akkor viszont miért is érzed szükségét a kiakadásnak, ha nem veszed a fáradságot, hogy utánanézz, hogy korábban mit mondott? Semmi sértőt nem mondott a brand-re, mégis úgy csinálsz, mintha az anyádat szidnák.
Most sem mondott semmi sértőt a Szent Thinkpad brand-re, nem csak 2010 októberében...
Arrol nem en tehetek, hogy felreerthetöen es altalanositoan fogalmazott.
Arról te tehetsz, hogy ugrasz félreérteni. Ehhez ugyanis két fél kell... Szvsz egyébként tök egyértelmű volt, nem volt benne semmi sértő vagy lekicsinylő.
-
törölt tag
válasz
audi100td #18183 üzenetére
ezen jot nevettem
neked tenyleg nem valo thinkpad, vegyel valami acer-t vagy msi-t, azzal elleszel, vagy ott az elitebook, azzal agyonverhetsz barkit
he? és ennek így mi köze ahhoz, h 70-100k-nál nem szánok többet egy olyan használati tárgyra, amit mondjuk legtöbbet kórházi, szociális otthon környezetben használok, szóval nem igazán viszem még csak be sem a házba otthon, ha nem muszáj. minden reggel azzal kezdem, h alkoholos kézfertőtlenítővel áttörölgetem.
és ha egy picit nem figyelek, akkor valami gyógyegér leveri, ráhány, esetleg lába kél. ezért az összegért általában tp-t is érdemes venni.
de rendben, nem vagyok méltó rá, nem vagyok méltó rá, mea culpa, mea maxima culpa, húzok el hamuért.
amúgy megint elfelejtettem, h a vérbeli thinkpadisták kb. a macesek idióta színvonalán vannak. majd legközelebb észben tartom, oszt nem mondok rosszakat a bálványról. -
törölt tag
válasz
audi100td #18174 üzenetére
mi bajod van az sl sorozattal? kb. mint az r sorozat, szerintem jóval masszívabb mint az x-ek, amik nálam jártak. nem kell fődhözcsapdosni és ráugrani, oszt jóvan...
mondjuk nekem a sl300-ban egyedül a fényes fedlap nem gyere be, meg nem tudom, lehet tükröződés a képernyő. assejönbe hurcolósnak.
ellenben most találtam z61t-t. erről a sorozatról keveset tudok... volt a kezében valakinek, vállalható? -
törölt tag
válasz
audi100td #18171 üzenetére
az x61-em lenyúlná a faterom, én meg nem nagyon tiltakozom ellene, mert mostanság nem cipelem messzire az autótól, viszont jóval többet dolgozok rajta úgy, h 2 a4-es oldalt kellene egymás mellett látni. sl300-at nézegettem, de közelebb, olcsóbban van hp (súlyban az kb. ott van, mint egy 14"-os hp, ráadásul akkora méretben és súlyban volt is notim, szintén hp, teljesen beleférne a cipelésbe, ölben-asztalon való használatba, csak az a fránya trackpoint kérdés).
mióta az x61-el átbasztak, nem nagyon lenne bizodalmam pár emberen kívül már senkihez, akárhány pozitívja is van (vagy egy sarkos ütést kapott, vagy nem, de faszául direkte úgy lett fényképezve ne láccon a repedés. most kezd egyre ganajabb lenni, persze nem garis hiba, szóval majd még költeni is lehet rá, h szét ne essen) -
lapa
veterán
válasz
audi100td #18157 üzenetére
működnie kell, mert szabványos minipci-e.
bootolni biztosan nem lehet róla ezekben a gépekben.
a barkács küzdelem lényege az volt, hogy megoldható-e a wlan + a wwan + az ssd annak fényében, hogy az egyik slot csak félmagas. erről kiderült, hogy bár fizikailag elpakolhatók így az eszközök *, de a wwan nem bírható működésre az első slotban. hogy ez bunkóság-e a lenovo részéről, az lehet, de nem biztos. végülis nem úgy hirdetik a gépet, hogy "3 minipci-e slot", hanem úgy, hogy xyz wlan...
* = mert elvileg van félmagas wlan ehhez a modellhez.
-
Integra
titán
válasz
audi100td #18155 üzenetére
lapa írta:
kiderült még, hogy ha az ember lemond a wwanról (azaz megvan stick vagy expresscard wwan-nal), akkor a 12"-ban is megoldható a hdd + ssd kombó. akár még hotswap is lehet a 2,5" hely. persze tudom, az csavarozós. de hát legrosszabb esetben is van 16 giga brutálgyors ssd-d az os-nek (megint 20e pénz), meg elvakultságtól függően 750gb vagy 1 tera hdd. azért ez sokmindenre elég kell legyen.ez érdekelne azért
-
Wolfskin
őstag
válasz
audi100td #18110 üzenetére
a 3.48 van fenn, és szerintem működik is jól. még a system updater tette fel, amit ajánlottál. (a most belinkelt pw managert futtattam, de a telepítés leállt, hogy ezen a rendszeren nem futtatható ??? egyébként ugyanezt már korábban letöltöttem én is a lenovo honlapjáról, csak még nem futtattam, mert gondoltam a system updater elég. és az is volt sztem)
szóval fut, az aksi ikon kint is van a tálcán, és mutatja grafikusan, hogy emennyire van tele, csak úgy szerettem volna beállítani, hogy számmal (%) is mutassa, vagy hátralévő idővel. de az is lehet, hogy az a win saját aksi ikonja...???
-
Wolfskin
őstag
válasz
audi100td #18097 üzenetére
az fenn van, a system updater mindent frankón felrakott. csak olyanra gondoltam, ami a tálcán folyamatosan kiírja a töltöttséget %-ban. nem csak akkor, ha fölé viszem az egeret.
az Fn+F5 XP alatt (az előző driverrel) azt csinálta, hogy közvetlenül ki-be kapcsolgatta őket. most feldob egy ablakot, ott egérrel lehet ki/be kapcsolni. de megoldódott, úgy hogy csak billentyűvel menjen: a tab gombbal is körbe ugrál és enterrel lehet választani, hogy ki vagy be. (nem egy nagy probnléma, nem is egy gyakori funkció, csak mindig macerásabb, ha a billentyűzet és egér közt váltani kell kézzel)
-
Wolfskin
őstag
válasz
audi100td #18023 üzenetére
Heló, így cselekedtem
Kösz a tippeket!egyedül az ATI catalist progit tettem föl extra, a Lenovo honlapjáról.
amit hiányolok:
eddig az Fn+F5 kombóval tudtam a wifit, BT-t ki be kapcsolni, most ezzel csak egy ablak ugrik fel, és ott egérrel kell ugyanezt. egy mozdulattal több.a másikon (T41) mintha úgy lett volna, hogy egy akku ikont mutat, amiben folyamatosan látszik a tálcán a töltöttség %-ban. de az lehet, hogy valami extra segédprogram. itt rá kell vinni az egeret.
a T41-hez képest egy kályha +helikopter, de annyira nem zavaró. a proci Idle 46 celsius, de felkúszik 60-ra is. feltettem azt a fancontrol nevű progit, elég jól beválik, de nem tudom automatikus indításra bírni...???
érdekes, hegy ez a kis progi, meg az everest eltérő procihőket mutatnak (everest= -3C)
nem tud valaki valami kis fogyasztású segédprogit, ami a tálcán kiírja a proc hőt és akku szintet?
a biosban be lehet állítani a pocesszor hő maximumot (biztonsági riasztás, kikapcsolás stb.)?
tudom, nem ide tartozik, de lefuttattam a win élményindex vizsgálót és bekapcsolta az aero szolgáltatást. azt hogy lehet eltüntetni? rettentő zavaróak az áttetsző ablakok...
plusz a dwm.exe (asztali ablakkezelő) egy csomó memóriát eszik
-
dbius
veterán
válasz
audi100td #18032 üzenetére
Az a helyzet ezzel az expresscardos usb3-mas kütyüvel, hogy kevés feszt tud leadni, így a pendriveok biztos, hogy elindulnak, de pl. 2,5"-os külső vinyók szinte egyszer sem, csak abban az esetben, ha plusz tápot is ad neki az ember.
Nekem a vinyómhoz adtak egy plusz usb kábelt, ami plusz feszt biztosít, ill. az expresscardhoz is adtak egy ugyanilyen kábelt.
Érdekes, mert az expresscardba hiába dugom be a saját kábelét, nem indul el a vinyó, viszont ha a vinyóhoz kapott kábelt használom - a vinyóhoz, nem pedig az expresscardhoz -, akkor elindul, de akkor sem mindig.
Szóval van üröm is az örömben azért. Lehet, hogy beszerzek egy gyors usb3-mas pendriveot.
sbazsi: Gondwana válaszolt, sőt még jobban megfogalmazta, mint ahogy én tudtam volna
-
-
-
Gondwana
addikt
válasz
audi100td #17983 üzenetére
A hibernàlàs a swapra történik, de làtom, magad is megtalàltad. Amìg csak 6-700MB RAMot foglalsz, még, ha több is van a gépben, addig működik, de a biztos mòdszer, hogy akkora swap partìciò legyen, amennyi RAM.
Én lemondtam ròla, mert ssd-n Qnagy luxus a hibernàciò, nekem elég a sleep. -
Wolfskin
őstag
válasz
audi100td #17963 üzenetére
Köszi!
asszem felrakok rá egy win 7-t a mostani angol xp helyett és majd ahhoz. megnéztem, a
driverek közt elég kevés a win7 driver. Azok benne vannak az oprendszerben?azon csodálkoztam volna, ha azonos típusú képernyők közt tényleg nagy különbségek lettek volna.
ezen aksi dolgon már én is gondolkoztam. ezt pontosan hol kell beállítani (XP)? és akkor max. 40%-on lesz, csepptöltésen? ha pl. viszem valahova, előtte vissza kell állítani teljes töltésre? erről az aku menedzsmentről nincs valami bővebb olvasnivaló, hogy hogy lehet sokáig fitten tartani?
-
-
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #17929 üzenetére
szerintem rossz a géped, megveszem háromezerér' hulladékvas árba'.
próbálj rákeresni az smapi mappára, ubuntus emberek kedvenc hobbija verziónként máshová pakolászni mindent.
filóztam sokat, hogy váltok 10.04-ről 10.10-re ésvagy 11.04-re, de inkább maradok az lts-nél.
@dbius: jé télleg, én aszittem eddig megindul magától.
-
-
dbius
veterán
válasz
audi100td #17902 üzenetére
A fájl közvetlen szerkesztése után kell egy X restart, hogy érvénybe lépjen a módosítás. Van amúgy grafikus lehetőség is az állításra, azzal nem kell kézzel szerkeszteni a fájlt, és apply után azonnal érvénybe is lép a dolog: [link]
#17913: Akku töltés beállítására gondolsz, ahogy Lapa is sejti?
Ha igen, akkor a Lapa által írtak szabályozzák Linux alatt valóban az akku töltés kezdetét, ill. befejezését. Én használom is, remekül működik.
Viszont ahhoz, hogy a beállítás újraindítás után is megmaradjon, ahhoz ezt is meg kell tenni
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #17913 üzenetére
nem próbáltam még, de ez valami gui cuccnak tűnik. az oldal alján van telepítési útmutató (10.10-hez). volt valahol parancssoros tp_smapi leírás is, keresem.
ja, gondolom valami ilyesmi pl a mettől meddig töltsön:
# echo 40 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/start_charge_thresh
# echo 70 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/stop_charge_thresh
# cat /sys/devices/platform/smapi/BAT0/*_charge_thresh -
lapa
veterán
válasz
audi100td #17905 üzenetére
megmondom az őszintét én úgy nagyáltalánosságban letiltottam a tabokat, nekem most firefoxban a bal gombbal egyenértékű a középsővel klikkolás.
ha firefox címsorba beírod, hogy about:config, és a filterbe, hogy middle, akkor kijön pár beállítás, amivel játszani lehet.
engem egyedül a középső gomb beillesztés funkciója irritált (middlemouse.paste), azt raktam false-ra.
ja: a bt ugye wireless, szóval policy tlltya. ki is ugrik majd első szétszedéskor.
@KTibxx: hát kéne lennie valami nvidia vezérlőpultnak, nem tudom a win7 miket varázsol magától magára. esetleg wint használó nv-s emberek tudnak valami konkrétat hol kell keresni...
-
dbius
veterán
válasz
audi100td #17892 üzenetére
Köszi, akkor nem a "szokásos" sata-kompatibilitás/ide mód beállítása a probléma.
Ha már itt vagyok. Ma Live módban pendriveról kipróbáltam az Ubuntu 11.04 Natty Beta 2-t.
Ez a unity felület elsőre számomra nem túl megnyerő, lehet, hogy meg lehet szokni.
Viszont a wwan-t nem kezelte alapból, nem tudta be-, ill. kikapcsolni, így nem is tudtam csatlakozni hálózathoz vele.
Kézzel is próbáltam bekapcsolni - nem wvdiallal -, de nem ment. Remélem a véglegesben nem kell majd hekkelni, ha a 10.10-ben frankón ment piszkitya nélkül...
Ma jelent meg egyébként a végleges változat - most jött le torrenten -, de már nem fogom kipróbálni - legalábbis ma nem -.
-
metal01
őstag
válasz
audi100td #17865 üzenetére
Szerviz, és hozzáállás válogatja. Nekem pl. a palmrestet cserélték, mert egy kicsit nyekergett, valamint a billentyűzetet is mert volt egy kis flex. (Elvileg ezek sem olyan okok amiért cserélni kellene).
A 4 % lehet, hogy tényleg kevés ehhez, de egy próbát megér. Ha egy éven belül van, akkor még lehet rá esély.
-
dbius
veterán
válasz
audi100td #17842 üzenetére
Vagy bluesummers-t. Ő is hirdet eredeti TP akkukat.
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #17819 üzenetére
hát olyanok, hogy nas, meg más, 1w feletti fogyasztású megoldások kizárva. meg hát igazából pont ez lenne a nas.
ssd van benne. azért van a para mert azt semmi pénzért nem fogom lecserélni, viszont kizárt, hogy így elférek. a második para meg az, hogy az expresscard már foglalt usb adapterrel.
-
Ringman
félisten
válasz
audi100td #17738 üzenetére
Hmm.
lehet mégis felteszem.
Más:
Van a t61-hez 2 (9 cellás és egy "szünetmentes" 30 perces 6 cellás)+1 ultrabay akkum, egy travel coverem, egy dvd íróm, mostmár egy külső 2,5"-ös rack-em (majd ultrabay hdd caddy-re cserélem) + a töltő+egér.
Ezt hordozom kb. 2 hetente vonaton (na jó a dvd-írót és a travel covert nem szükséges magammal vinni) ehhez kellene valamilyen tároló - nem táska, mert más-más táskát hurcolok attól függően, hogy hány napra megyek, mennyi cuccal.
Milyet tokot (?) ajánlotok erre, hogy ne csak bedobáljam egy helyre a sok kiegészítőt? -
Ringman
félisten
-
dbius
veterán
válasz
audi100td #17701 üzenetére
terminálban add ki az alábbi parancsot:
sudo echo -n 1 > /sys/devices/platform/i8042/serio1/serio2/press_to_select
utána próbáld ki, hogy érzékel-e valamit, ha lenyomod a pecket
A fenti parancs a leírás szerint akkor fog működni, ha a gépen van trackpoint és touchpad is ÉS ha nincs letiltva biosban a touchpad.
szerk: a fenti parancs hatására csak újraindításig fog működni. permanens beállításhoz más is kell.
-
Balleva
tag
válasz
audi100td #17693 üzenetére
Jogos
Erről lenne szó.
Remélem ebből már kiderül -
dbius
veterán
válasz
audi100td #17688 üzenetére
Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - séma beállításainak módosítása - séma törlése.
Egyébként ahogy nézem, ha a séma beállításainak módosítása után kiválasztod a speciális energiaellátási beállítások módosítását, majd a jelenleg el nem érhető beállítások módosítását, akkor utána bármit lehet állítani.
Igazából én azért töröltem, mert úgy érzem kellően testreszabtam azt a két fő sémát, amit használok (power source optimized, maximum battery life)
-
adorjant
őstag
válasz
audi100td #17664 üzenetére
Volt már T400-am,hordozni nyilván nem a legjobb egy X után,de nekem nagyon bejött,a mérete pont határeset számomra.
X200 sem lenne rossz,de még drágák sajna,egyelőre annyit nem költenék második gépre.
Egyelőre menjen el az X41,de ha marad,akkor sem fogom rosszul érezni magam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest