-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Van egy 2006os IBM T43-asom és Everest szerint a gyártó Lenovo..
Akkor 2006 ban már ezeket ők csinálták..?!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
mitulabattyi #17785 üzenetére
Igen ott már próbálkoztam de eredményre nem jutottam meg nagyon piszkálni sem akartam mert ami van most rendszer az tökéletes.Azért is kérdezném mi ennek a menete mert én érdemben nem jutottam el azon belül sehova..
Víruskeresőt egyébként mit használtok ilyen gépeken? T sorozat
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Véletlenül tudja valaki hogy T43as gépekben is van ilyen folyadék elvezetős dolog a bill alatt?
Én úgy vettem a T43 as gépem, hogy céges gép volt lemezt sajnos nem kaptam de XP matrica van a hátulján.Rendszert azt lementettem vásárlás után de érdekelne hogyan lehet megnézni, hogy a gyári lemezkép az még benne van e..?!
Amikor vettem a totál gyári IBM-es windows XP volt rajt tele minden féle ilyen IBM es alkalmazással előtelepítve ez dolgozik jelenleg is..
Esetleg valaki ebben tudna segíteni hogyan lehet azt visszahozni ha bármi baj lenne? -
HartgeH3-2.8
addikt
Ez annyira cool
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Pár hete boldog tulajdonosa vagyok egy ThinkPad T43 nak, szerencsésen vettem nagyon szép esztétikai és műszaki állapotban (kopp, kopp).
Kérdésem az lenne, hogy bár nem feltétlenül erre "kellene" használni a gépet de párszor elvittem LAN partira és nézegettem Everestel a hőmérsékletet és 70-80 fok körül van terhelés alatt venti gyönyörűen dolgozik, nem hangos magas fordulaton sem kb 4ezret forog, szépen vissza is hűti egyből ahogy kilépek.CPU és a GPU ami picit magas..
CPU 70-80, GPU 60 környéke.Kell ezek miatt az értékek miatt esetleg aggódni vagy ez laptopnál ami amúgy is egy zártabb rendszer normális a 10-15fok plussz? Inkább ne nyúzzam ilyenekre?
..vagy amit mások mondtak erre a kérdésre hogy: ez IBM ® erre készült tegye a dolgát.Köszönök minden infot.
Alap windowsban minden oké teljesen normálisak az értékek.
Ez intenzív WarCraft 3 vagy Counter Strike Source alatt értendőek a magasabb értékek. -
HartgeH3-2.8
addikt
Windowson belül nyomtam egy Access IBM gombot és ott találtam valamit de eredményre nem jutottam vele..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
T43-nál tudja esetleg valaki hogyan lehet a gyári XP-t visszarakni?
Lemezem nincs hozzá, bekapcs után az Access IBM gombnál nem találtam ilyesmit.
Ha bármi gond lenne akkor nem lenne rossz visszarakni, norton ghost nem igazán tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged