- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #49542 üzenetére
na megnéztem az x200 tabon, a wacom touch panellel se eszik szinte semmit, ugyanúgy 6,6w-ot lehet csinálni vele.
az tény, hogy nálam ubuntun szintén 10w körülről indultunk, de aztán biosban kapcsolgattam modemet, fp readert (szerintem ez a hunyó amúgy), wake-on-lan-t, intel amt-t meg mindent battery optimizedre.
kellemes amúgy, majd tolok képeket affs versus wacomos xyz képernyő.
-
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #49519 üzenetére
(X200-hoz képest egy X200 Tablet dokkolva, UB HDD-vel, 8c akkuval, mint egy 15" T60, persze dokkoló nélkül sem ultrakönnyű.)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Chaser #49480 üzenetére
én is dobtam egy ssd-t az x200-ba,ez egy maxell 60GB-os,nem tudom ki adja a belsőt.
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.2 x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 270.252 MB/s
Sequential Write : 197.621 MB/s
Random Read 512KB : 217.547 MB/s
Random Write 512KB : 201.384 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 13.395 MB/s [ 3270.2 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 44.721 MB/s [ 10918.1 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 127.002 MB/s [ 31006.3 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 117.708 MB/s [ 28737.3 IOPS]Test : 1000 MB [C: 30.4% (17.0/55.8 GB)] (x5)
Date : 2013/07/07 22:44:31
OS : Windows 7 Professional SP1 [6.1 Build 7601] (x64)sajna nem sikerült beraknom a képet,de a lényeg látszik.
-
Francia91
veterán
válasz
Chaser #49450 üzenetére
Igen, az WSXGA+ panelek közül tényleg jobbak az LG panelek, első ránézésre feltűnik a különbség. A T60p-ben, ami volt nekem, LG-Philips panel (1680x1050) volt, oldalról jó betekintési szögekkel, és szép színekkel. A mostani T500-asomban Samsung panel van (szintén 1680x1050), de fakóbbak a színei, és a betekintés oldalról elég gyér...
De azért láttam ennél sokkal rosszabb TN panelt eleget -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Chaser #49463 üzenetére
Azt azért mondtam, mert IPS kijelzőt akartam
Volt egy régi Fujitsu Siemens gépem, sztem abban is ilyen lehetett.
Nem IPS, de mai napig mikor ránézek, elcsodálkozom, hogy 2006-ban már milyen kijelzője volt.
Ez a TN valóban elég hitvány, akkor majd meglátom hogy sikerül vennem gépet.
Ha lesz x220, akkor abba veszek IPS-t, ha nem akkor keresek egy ilyet. -
Picco
addikt
válasz
Chaser #49450 üzenetére
nv quadrot akkor hanyagolom szvsz. ugyis csak netezesre lesz max bongeszobol jatszok valamivel...
14-esbol 1440-es felbontasbol van a legtobb.
minden t61-es lapba bele lehet tolni a 800-as fsb-vel rendelkezo procikat?
bocsi a lama kerdesekert, de majd csak belejovok...3 kiszemeltem van, ezeket csak meg kell venni es upgradelni amit akarok.
1
2 ez 1680-as
3 ehhez van minden, meg drive bay is.ti melyiket valasztanatok ha az arat nem vesszuk figyelembe? koszonom turelmeteket
(btw: ssd-vel fogom hasznalni, es masodlagos vinyo megy majd a dvd helyere) -
Picco
addikt
válasz
Chaser #49443 üzenetére
koszi, meg 1 orat kuzkodtem vele, de semmit nem talaltam google segitsegevel.
masik kerdes, beruhaznek egy regi thinkpad t61-re, valami fullosabb kombinaciot szeretnek, amik viszont egyben itt(uk)ben iszonyat dragak, viszont ha en kukazom ossze magamnak mondjuk 2 peldanybol akkor nagyon jo aron kijonnek vele.
elkepzeles:
1440 v 1680 kijelzo
7100 es testvereinel erosebb proci, itt kernem a segitsegeteket h melyik az ajanlott.
nvidia quadro
4g ram
3g modem
dual band wifi.namarmost, par napja olvasgatok a thinkpad szeriarol, de egy kezdonek elkepeszto bonyolult ez a vilag, whitelist es baratai sem segitenek a dologban.
mennyire modularisak a thinkpad csalad tagjai? ha veszek kettol t61-et amibe teszem fel megvannak ezen konfighoz valo tartalmak, azokbol epithetek egyet? (pledaul: egyik mondjuk szep allapotu kivulrol de torott kijelzo, masiknak belul vannak finomsagok csak ugy nez ki mintha kutya szajabol szedtek volna ki)
adtam/vettem kislanykoromban nehany thinkpadet, supervisor passal is gyult mar meg a bajom, szerencsere sikeresen megoldottam, de minnel melyebbre asom most magam bele ebbe a bilagba annal bonyolultabbnak tunik a dolog.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #49365 üzenetére
Ezt olvastam pár napja (mármint az iPon-os L430-tesztet, amit belinkeltel a Milyen notebook-ot vegyek-topikba). Alapvetően csak a BT hiánya az, amivel nem tudnék megbékélni (egérrel, headsettel rendszeresen használom).
Amúgy az aprón hirdet valaki 145k-ért egy high-end L430-at (1600*900-as kijelző, BT, beépített HSDPA modem, Ivy Bridge i5, talán webcam is) - kb. minden benne van, amit utólag tetetnék a "fapados" L430-ba, ha vennék.
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #49309 üzenetére
annyit tudok, hogy IBM ThinkPad X200 Tablet 1,86Ghz 2Gb160Gb Win7Pro 03 7453-AA8
persze kicsivel több ram meg vinyó meg wwan került bele. meg kiderítem mit tud a kamu 8 cellás akksi, amit amúgy már jó ideje minden géphez adnak ("márkás cellákkal 6600mah"). rendeltem egy ilyen utángyártottat "4400mah" az x200s-be is. majd kiderül mit alakít.
-
cildren
tag
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #49288 üzenetére
arra figyelj méricskénél, hogy nekem pl sleep után +2w konstans volt. azaz 6 helyett 8w. restart után újra 6w. sleep + ébresztés és 8w...
nem mondom mekkora fos a win ezekkel a driver halásokkal inkluzíve. szerintem tényleg csak az használja, akinek elengedhetetlen egy fizikai win, és nem elég egy vbox. na mindegy, nekem nem fáj. de ubuntun én még soha nem hekkeltem cpu izélőt meg driververziókat, oszt mégis műx.
-
fungi
aktív tag
válasz
Chaser #49279 üzenetére
Window stays on Top if StayOnTop=1, normal behavior =0
// Programmfenster bleibt im Vordergrund bei StayOnTop=1, ansonsten =0StayOnTop=1
// Minimize to systray immediately when starting
// Minimiert das Programm schon beim Start in die Taskleiste.StartMinimized=1
Ezekkel a beállításokkal nálam a tálcán kezd.
xcds hozzászólását követve meg menni fog a manual indítás is, fokozatot írd át 1-re
-
-
BoB
veterán
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #49180 üzenetére
Nem lehet, hogy hálózatfüggő a 3g modemed? Biztos, hogy gyári van benne (FRU a kártyán?). Szerintem sim nélkül nem biztos, hogy világítania kellene.
Intelligencs: "Ugye ilyenkor a szerviznek kell írni, csatolva a számla szkennelt másolatát, és akkor módosítják a neten is a garancia dátumát?" Igen, elvileg így van, de amúgy is a számlán szereplő dátumnak van prioritása.
-
Poo
senior tag
válasz
Chaser #49168 üzenetére
A t500 win7 x64 volt.Elsőre nekem meg sem jelent mint ismeretlen eszköz és újra kivettem beletettem az eszközt a foglalatba és nyomtam egy default biost aztán megjelent eszközkezelőben,utána meg felkínlódtam a drivereket letöltöttem az access connections-t,a mobil broadbend sem aktív az access connection-ban?
-
Poo
senior tag
válasz
Chaser #49165 üzenetére
Ugye nem win 8 van rajta?mert az alapból indítja a localizációs chippet ha jól tudom bár lehet hülyeséget írok.
Én driverrel annyit szívtam hogy hiába töltöttem/instaláltam fel a lenovoról az ericsonos sz4rt 4 felkiáltó jeles eszköz volt még de azt a win 7 csodálatos online scannere megtalálta feltette aztán többé kevésbé működik bár a gps-l én nem kínlódtam örültem h a 3g működik. -
Poo
senior tag
válasz
Chaser #49155 üzenetére
Én T500ba kínlódtam bele a 3g-s modemet, cirka 4-5 óra alatt működésre is bírtam :-D access connections-l használja a gazdája de amugy nem mondanám hogy nagyon stabilan megy mert ahova a simet kell beletenni konkrétan lötyög és ha kicsit megmozdul máris nem működik....kicsit megmozgat és újra működik....igazán megcsinálhatták volna értelmesebbre is....
-
YumeD
tag
válasz
Chaser #49149 üzenetére
Eszközkezelővel keresd ki a GPS portot (nevéből ki lehet következtetni, NMEA, vagy GPS v. hasonló).
Indíts egy Putty-ot (perverzebbek hyperterminal-t) és nézz rá az adott COM portra hogy tekeri e az nmea adatokat. Esetleg keresd ki a modem konkrét portját és ATZ & ATI1-ATI9 ig parancsokkal próbáld válaszra bírni a modemet. -
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #49101 üzenetére
"már más billentyzete van mint T400-nak, tehát jóval nehezebb bele találni"
Miért? Ugyanezzel a billentyűzettel szereltek egy csomó más gépet is (T410(s)/T420(s) T510/T520, W510/W520, X220). Az akksi más és hiába 6 cellás, mindössze 44Wh kapacitással rendelkezik, ultrabay-el elvileg további 3 cellával bővíthető. A HDD/SSD is csak 1,8"-os, de szerencsére normál 9,5mm az UB.
Annak éri csak meg ez a gép, akinek valóban fontos az alacsony súly és a hordozhatóság, egyébként ár/érték és bővíthetőség szempontjából mindenképp jobb a T400.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #49029 üzenetére
Type B kellene. Vagyis csak a belső kis dolog mert arról tört le a kis pöcök. A poén: rénézásre egyforma amúgy, sőt, azt hiszed le is tudod cserélni, aztán mikor összerakod őket akkor: hát barátom nagyon nem
Tegnap lakótárs 20 percen keresztól röhögött, mert megállás nélkül szentségeltem.
Kis tesztelésér kaptam powerp4 fórumtárstól egy rossz tabletből, ha valakinek a kék gumikupakoshoz kell valami szóljon és adok belőle, azért van
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48997 üzenetére
Szoppantottam már enyhe melegedős PS3-mal olyat, hogy szétszedés után kiderült, szanaszét van cseszve és úgy van grátisz cuccokkal ráfeszítve a hűtő a lapra, ami így el is hajolt és gyakorlatilag az imádság tartotta működésben. Én sosem szerettem az ilyeneket, írok egy listát mi mennyibe lenne, ha megéri akkor elhozom és elbontom, és lesz bazár
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48994 üzenetére
Jelenesetben te képviseled az optimista, hatalmas vétel oldalt.
Én meg inkább azt mondom bontsa el valaki, nagyon gyorsan elmenne szinte mindene, és lehet még így is kijönne nullszaldósra. Szerintem ha az összes "kishiba" lyukra futásomra eltolt kilométerek után forintokban kapnék térítést, már milliomos lennék. Sajnos nem lehet vétel előtt atomjaira bontani, megnézném azért én belülről a dolgokat, mindig a csomagolás rejti az érdekességeket, lásd tegnapi esetem a HP-val, ami nem azért melegszik, mert fűt a hardver, hanem mert a vezérlő alig bírja az SSD tempót és forr, szóval mókolás lesz
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48947 üzenetére
Jaja, tényleg szép árban és minőségben is.
Telón is mutatta a srác, jó ott is, de mondjuk oda én a Shieldz féle fóliákat használom, ami igaz nem mattos, de olyan ellenálló, hogy hihetetlen, új telóra is itt van 1 héten belül
Meg ugye ez a mattos dolog vastagabb is, és nem vagyok benne biztos a Sensation szanaszét hajlított üvegén megmaradna-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest