- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
azbest
félisten
töltőre dugni? Vagy hagyni egy ideig tölteni?
Ez már type-c töltős? Amikor betölti a drivet lehet egy kis időre leválasztja közben a bemenetet és ha teljesen nulla akku, az akkor ott szépen ki is kapcsolhat. Ha kikapcsolva nem tud töltést felvenni, akkor lehet túlmerült az akku és meghalt.
-
Tim82
félisten
Van hozzá komplett hűtőm, ld. aláírás.
Ki kell szedni a hűtőcseréhez az alaplapot, anélkül nem tudod cserélni. Ha megnézed az X200 Hardware Maintenance Manual-ját, annak segítségével meg tudod oldani elég egyszerűen. Ha nem sietsz és óvatosan dolgozol, kb. egy órás művelet.
-
Tikakukac
titán
Attól függ. Ezrestől indul a sztori.
Ha szedtél már szét notit akkor igen.
Nem nagyon tud kimozdulni. Én cseréltem házat olyan notin, ami ripityára tört, nem is tudom hány métert esett és abban is beton volt, eléggé bele van az kattintva a csatinál.Ebay vagy apróról egy bontott venti. Ebay esetében taknyolás lesz, amit én hozattam ott a lyukak fele nem stimmelt és a csati 4-es volt 3-as helyett, de a pizzagépbe mindegy volt.
-
cigam
titán
Állítólag kinézik az embert komoly helyről ha nem matt a laptop hanem csillogós
?? Ahol emiatt kinéznek, az nem komoly hely, hanem sznob! Legalább annyira mint a thinkpad-ek márkafétise.
Csúnyán kopik a fedlap, lötyög a zsanér, oszt mégis oda-vissza van tőle itt(is) 1-2 ember. -
Tikakukac
titán
W szériás gépek teljesen jók rá, meg akár T-ből is a dedikált karisok. Ha munkára jók, akkor játékra főleg.
fracture333: Valaki írt egy nagyon szép összefoglalót egyszer, nem írok inkább semmit, az nagyon szép volt, ha valaki emlékszik rá akkor belinkeli.
(Nagyon sok különbség nincs, legalábbis utólagos okosítás után. Fogyasztásban lenne az elvi különbség az SL javára.) -
audi100td
nagyúr
Otthon is zavarna ha egy usb-s vackot kellene ide oda pakolgatnom, attól függően épp hol használom a gépet, és hogy egyáltalán biztonságosan el tudom-e helyezni a vinyót, egyszerűen utálom a külső adattárolókat. Másrészt ha épp vonatra ülök szeretem ha kedvemre válogathatok a zenéim, vagy akár filmjeim közül, nem tudom miért kell, hogy valakinek ez csípje a csőrét, én is leszarom, hogy sdd-t használsz-e vagy vinyót.
Tikakukac: Hiába öltögeted a nyelved, nincs se pénzem, se szükségem 3 gépre, ez is fáj nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest