- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Cpu függő. HA SLFM be van kapcsolva akkor lehet sokkal kevesebbet megadni.
dying_star A save az össze állapotot menti. Épp ez a lényege. Nem olyan írta aki még nem dowgradelt cpu-t. Ha kiseb feszt állítasz be BSOD, na ez mentés után szép. Mentés előtt állítasz amit akarsz, sztem kifejezetten hasznos hogy reagál azonnal mentés nélkül.
-
Ez a ThrottleStop egy segg.
Gondoltam, megnézem, mi lenne a minimum beállítható fesz, legörgettem, és csonttá fagyott a gép.
Feltételeztem, hogy épeszű ember írta a programot, és az érték csak a Save gomb megnyomása után lesz aktív, de nem, azonnal aktiválódik.
De komolyan, ki ad ki ilyen munkát a keze közül?Grr.
-
Tikakukac
titán
Ez van, kacagós.
sutszi: A bolt akarná a cserét, csak a disztri szerint ez nem hibás. Tehát akkor addig nyeled a fos gépeket boltosként, amíg nem lesz egy jó. De mit csinálsz a hibásakkal? Semmit, lesz, aztán jónapot?
Félreértesz: nincs mitől elállni. Át sem lett véve. Vagy az a standard eljárás, hogy a még be sem kapcsolt gépeket szállítgassuk le a Smartba generálra? Mint a régi idők Dacia modellje, ahol az autó vétele nagyszervizzel kezdődött
Igényes.
Tin: Mindig meg van oldva, be fogják azt venni. Csak user szempontból ez rohadt égető, hogy tessék, ennyit ér a pénzem.
-
spammer
veterán
Az most nem biztos, hogy belefér a keretbe, sajnos. Személyesen sajnos nem tudom megnézni, mert nem helyi vagyok, és ismerős sincs arrafelé, aki le tudná csekkolni. De majd megbeszélem vétel előtt, hogy csekkolják azért, hogy nincs-e baja. Azért ha valaki használ még ma is ilyen gépet, szívesen várom a tapasztalatokat, hogy a kijelző mennyire tartós. (Igazából az a furcsa, hogy a szutyok sok éves Acer gépekben, meg ebben a C200-as Lenovoban sincs sok év után sem semmi baja a kijelzőnek, erre egy üzleti HP-ben full gáz... Pedig ezek a kozumerek is voltak járatva bőven).
-
-
Tim82
félisten
Nem anyagilag megtérülő dolog ez, hanem hobbi project - a Z61p-t sem érte meg anno összelegóznom, ott álltam meg amúgy vele anno, hogy titán fedlapot már nem rendeltem hozzá. No meg tanulókör, legalább megismerem kívül-belül az X220-at. Azután már úgysem lesz ennél újabb Thinkpad-em, a *30/*40 széria nem érdekel.
A fedlap az enyémen is durván karcos, de látható volt a termékfotókon.
-
-
Tim82
félisten
Jaja, enyém is tőle van, ahogy az X201-em is (csak az már komplett gép, mert minden volt hozzá, az X220 meg tegnap este jött meg). Az X201 után nem hagyott nyugodni a kisördög, hogy miért ne vegyek és legózzak össze egy X220-at is. (Ha elégedett leszek vele, akkor dokkolóval, eGPU-val simán leválthatja nálam a T500 + Advanced Dock párost.)
Köszönöm a tippet, megnézem még másik RAM-mal is.
-
-
macikos
addikt
Ez nem T440s specifikus probléma. Úgy tűnik a legtöbb Thinkpad-et érinti, amelyiken van TrackPoint, tehát szinte az összeset. Csak azért írtam ide, mert hiába olvastam utána ennek a problémának külföldi oldalakon, mindenhol csak a driver uninstallálását, BIOS update-et említenek. Én próbáltam őket, de egyik sem segített.
Itt senki nem találkozott hasonló problémával?
-
-
csubuka
addikt
(#69569) Tikakukac: Nem szeretném egyszer se véletlenül bennhagyni a pipát...
De nem valószínű, hogy BIOS para lenne... mondjuk T400-nál sose működött a switchgraph rendesen (fényerőszabályzás megmakkant), bios frissítés megoldotta. Ott kifejezetten az volt a javallat a problémára.
Legközelebb SU-zok, korábban is azzal csináltam, de mióta a win alóli bios frissítések kudarcairól szólt sok hír itt azóta "félek"... plusz a cd-s bios updateről meg azt írták, hogy elkeveri a ventiszabályzást és ilyen téren jobbak a régiek
Ki tudja...
Annyi frissítést rakna fel, hogy jobban megvagyok, ha egy valamilyen "integrated" windows rakok fel a kezdetektől...
-
csubuka
addikt
(#69566) ivana: Jelenleg integrált Intellel használom. A winsat crash a switchable driver felrakása után volt, olyankor gondolom atira vált. Rövidke aida stress 10 perces egyik vga karin sem crashel. Kicsit random kékhalál, most ram kivesz, bekapcsol, asztalon "jött". Máskor böngészés közben pl...
BIOSban minden ilyen engedélyezve volt, switchable detection, switch vga, elsődleges az internal... minden pwr manager driver, power manager, switch vga driver fenn van... lehet jobb ha újrarakom, mert valami ott borult meg amikor a winsatot crashelte... 10 percig nem csinált semmit, gombbal kinyomtam. Azért 10 percet ott mg sosem állt nekem.
*sys update-től félek a bios miatt... lehet kell egy bios update (de akkor dvd lemezes lesz...), plusz mindent felrakok magam inkább, jobb szeretem én intézni. Fel van minden rakva egy komm vezérlő ami nem felismert az eszközkezelőben még... az nem okoz ilyet, gondolom a kamera kb.
-
azbest
félisten
Jaja, kitisztítottam a venti házat (a mágnesre is felrakódik idővel a kosz). Kicsit oda is fújtam meg a kiporolt motorra is, a tengelyhez is. Kevés elég. Ez rászárad és síkos marad tőle. A kissé kopott ventinél a zörgés valsz attól volt, hogy meg-meg akadt valahol... így simán jár. Az elromlottnak is sima maradt a járása.
Egyébként gyárilag száraz volt mind a két gép ventije és a csereventik is. Szóval olajozás helyett ez tűnt jobb megoldásnak. Az olajba beleragad a kosz, ez meg rászárad hamar.Azért most már rendelek újat is, mert a másik két használt, ami talonban van kissé kopottnak tűnik, mert kézzel pörgetve kicsit imbolyog.
Nekem kis szünetekkel, de gyakorlatilag 24/7 megy, így másfél év után már megkopik annyira, hogy érdemes cserélni - vagy mint kiderült szilionozni. A gép a dokkban ül napközben, néha utazáskor hurcolom, ha olyan helyre megyek, ahol nincs gép, de szükség lehet rá.
Ja és jut eszembe, múltkor már beszereztem, MX4 pasztát. Most egyúttal azt is átkentem. Azt hiszem tényleg jobb valamivel, mint a sima noname paszta, amit korábban használtam (valami bordához adták).
-
-
-
-
-
tothjozsi96
addikt
-
andris1602
aktív tag
Köszönöm, bár úgy látom teljesen le kéne bontanom a gépet a javításhoz.
erre nem biztos, hogy vállalkoznék, egyrészt mert nem vagyok egy műszaki ember, másrészt ez minimum egy fél napos munkának tűnik.
westlake: köszi az infót, ez nem tűnik veszélyesnek. Gondolom, ha szervizbe viszem, munkadíjban a sokszorosát fizetném ki. Van egy pc-m is, de kellene ez a gép, ha könyvtárba kell mennem.
-
csubuka
addikt
Az SSD pedig varázsszer...
Vissza kellett váltanom tesztelési célzattal egy 7200rpm-es WD Blackre a V300-as (régi rev-es) Kingstonról és agybajt kapok a gép tetvészkedésétől. T400 és felhasználói élményben elsőre hatalmasat romlott a gép. Nem azért mert nem Core i7 van benne... az az asztali erőműben elvan.
-
Szerintem add el az asztalit és a lapost is és vegyél egy T420/T520-at vagy ha nem jön ki akkor T410/T510. A monitort meg ilyesmit megtartod, akkor van egy normális géped, amit használhatsz asztaliként is. Egy E8400 mellé minek van neked 8GB ram? Azt külön érdemes eladni és benne hagyni 2-őt. Az SSD meg hagyd meg a laptopba.
-
-
-
-
Chaser
legenda
A gép dátuma kellene, hónap is.
soldi3r
scarbantia Volt olyan LG aminek a feketéje világos-szürkés, és van a lilás, amilyen a T60 IPS volt. Egymás mellett kapcsoltam be kettőt akkor tűnt fel hogy valami nem egyezik. Azonosítójuk ua., sztem a fénycső lehet más bennük.
Francia91 Full mattot 4-ért árultam, egyet se vittek el
Extraként még sárga matricás is volt.
-
Chaser
legenda
Nekem elég volt aprón a sokkk hülyéből, tisztelet a kivételnek. Nem irreális pk az, csak azután nem fizetnek jutalékot
Amikor az van 10 dolcsis cucc 1$, pk 9, az a legjobb
scarbantia Pedig a zöld se nagyon nem jó, de nálam nincs kalibrálva. Van profilod?
Viszont 1680-as LG-ből is több fajta van, nemrég jöttem rá. Ugyanazzal az azonosítóval persze. 1920-as LG-t még nem láttam.
x200 basen próbált valaki DP-t? T500-on csak atival megy ugye, de nem értem mért. Azon viszont simán kitolta a 2500 körüli felbontást.
-
Barcsik
aktív tag
Egy Asus netbookot 6.5 év használat után adtam el. Az utolsó nálam töltött napján is ugyanúgy mentek rajta a dolgok, amiket használtam, mint 6 évvel ezelőtt. Az is lehet, hogy rosszul érzékeltem. Windows 8.1-et, 7-est, Vistát, XP-t és Linuxot is használtam rajta. Egyszer poénból felnyomtam rá a Win98-at.
-
Chaser
legenda
6 év múlva lehet nem
de talán office és a chrome még menni fog..fhd mkv-k is meg amik eddig, többi nem érdekel. Ha érdekelne desktopot használnék.
Tikakukac: Lehetne akár T530-am, vagy új genes dellem, kell a f@sznak
Majd túllépek a T500-on ha meghalt, addig qsssban teszi itt a dolgát, az egyik legjobb munkatársam
-
-
-
-
-
Chaser
legenda
Usererror..elmondtam hogy kell
energiaséma teljesítmény centrikus, azt meg képről visszanézed mit kell bejelölni.
Telepített mostanában valaki TP-t? OSD nem akar menni, hiába van benne SU-ban, hiába rakom fel manual, egyszerűen nincs.
szerk: Legújabb SU eleve úgy kezdi kell neki a .net4.0, felrakom de OSD akkor sincs.
-
Francia91
veterán
-
-
-
-
-
Chaser
legenda
Ennyit az ulv mesékről
sl9300-asamnál a legkisebb fesz .0.925V.
szerk:
Aethelstone: Ne legyél szégyenlős, próbáld csak ki, nagyon sokat jelent terhelésnél.Gondwana: Ilyesmit nem feltételeztem hogy valaki ennyire bátor lenne
Sajnos mod BIOS-nál enélkül is lehet gond, de annyira ritka hogy mi úgyis megússzuk
Pláne hogy 500-asra nem is akartam modot. Még a gyárik ventivezérlése is minél újabb annál rosszabb. Felraktam a legújabbat az pörgeti a ventit mintha fizetnék érte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest