- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
-
-
mdk01
addikt
válasz
Mészike #4186 üzenetére
Ezt de jó hogy írod!!
Persze nem azért, mert örülök, hogy ilyen problémád van hanem, mert eszembe jutattad hogy mikor a múltkor panaszkodtam elfelejtettem megemlíteni azt a fontos tényt, hogy nem hogy nem akart csatlakozni a netre, hanem állandóan WLAN-on akart csatlakozni egy másik access ponthoz. Lehet pont azért mert nekem is eltűnt az eszközkezelőből és ez a szerencsétlen winfos nem találta.
Eszközkezelőbe én nem néztem.
Az előbb egyébként megint nem akart csatlakozni csak újraindítással, remélem lesz még ilyen és én is megnézem az eszközkezelőt.
Az megoldás lehet hogy előtte lekapcsolódsz a netről.Azért még sztem fussunk ezzel egy pár kört, mert a frissítések feltétele előtt nem voltak ilyen problémáim.
Amúgy szintén Eriscon WWAN kártya, szintén T-online, csak nekem Vista.
Frissítésekkel hogy állsz? Mik vannak fent?Üdv.
-
k-rock-atona
csendes tag
-
k-rock-atona
csendes tag
-
tomi.tomi
tag
válasz
Mészike #3747 üzenetére
Akkor jó hírem van, mert megtaláltam a megoldást itt: egy Windows Vista hibáról van szó, amit a linkelt hotfox javít.
A hiba leírása: "If you put the computer to sleep or into hibernation when it is running on AC power, the high definition (HD) audio controller continues to use power. Additionally, even after the computer transitions to DC power while the computer is asleep or in hibernation, the HD audio controller still uses power. This behavior persists even though you disable the "Allow this device to wake the computer" option in the HD audio controller properties."
Letöltöttem, feltettem a javítást, hibernáláskor 97%, kb 12 órával később 97%. Remélem, Win7 nem tartalmazza ezt a hibát, mert a hotfix elvileg csak Vistára jó.
-
mdk01
addikt
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Mészike #2772 üzenetére
igen!
Az enyem korabban lett gyartva, mint ahonnan ervenyes a free upgrade. Igenyeltem, es 4500Ft-nyi EUR-ert szallitjak a cuccot (megkaptam mar rola a visszaigazolo mailt)Masik kerdes hogy preload recovery dvd-t kuldenek e (integralt driverekkel, szoftverekkel), vagy valami update lemezt, amit a vistara kell feltenni. Nekem van MSDNAA-s windows 7-em, ugyhogy ha nem preload, nem fogom kifizetni...varom a visszajelzeseket egyelore
szerk:
itt lehet igenyelni: http://www.lenovo.com/us/en/windows7/ -
TOZ
addikt
válasz
Mészike #2593 üzenetére
Ezzel csak egyeterteni tudok.
A felsorolt feladatokra kivalo egy T42.
Ket dologra erdemes figyelni:
1. USB 2.0 to 1.1 issue
2. Esetleg elrepedni probalo alaplap
Ezek - sajnos - ismert tipushibak. (Adott chipsetu gepeknel, tehat olvasatomban, nem csak a T40-41-42 gepek vannak benne ertinve, hanem valamennyi hasonlo konfig, mas gyartotol is.)
De nem sorozatban fordulnak elo. Szamolni veluk / figyelni rajuk azonban elengedhetlen. -
k-rock-atona
csendes tag
válasz
Mészike #2475 üzenetére
Szia! Azt hittem, azt írod, adja a locsolóknak! Hát jobb ajándék lenne, mint egy bocicsokinyuszi.
Egyébként én is 38-42-ben töltögetem, de csak azért, hogy ha kell majd a kraft, akkor ne haljon el annyira hamar, amennyire hamar elhalna... Jól megmondtam...
Egy másik kérdésben Hozzád fordulnék segítségért, ezt pedig a Lenovo Executive Leather Case táska ügyében tenném. Írtad, hogy Neked nagyon bevált, s én is ezzel szemezgetek egy ideje. Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudod-e véletlenül, belefér-e kényelmesen egy t500-as 9 cellás akkuval a hátsóján, illetve, hogy mennyi cucc fér kb. a hátsó kis tároló rekeszbe.
Előre is köszi! -
buherka
addikt
válasz
Mészike #2475 üzenetére
Én nem használom az aksit, mert vigyázok rá mint egy hímes tojásra...eddig kőkemény 1 ciklus van benne 2 hónapja.
Ja...van asztali gépem is...szóval azt már nem kell vennem
TOZ...nekem már meg is jött az a bizonyos szállítmány és olyan áron hogy én sem tudtam nemet mondani neki
-
Tim82
félisten
válasz
Mészike #1445 üzenetére
Belefuthat a hírhedt VGA-problémába (a videokártya forrasztása elenged) és abba, hogy 2.0-ról 1.1-re lerobban az USB (bár mindezek nem csak T4x-betegségek, bármelyik 855PM chipset-es és ATI VGA-s laptopnál előfordulhat!). Viszont mindezeknek nem túl nagy az esélye. Az ismerősöd arra vigyázzon, hogy ne nagyon emelgesse fél kézzel a laptopját, mert a fent említett jelenségek az alaplap meghajlásának, repedésének köszönhetőek.
Ezen kívül van még egy kozmetikai probléma is: a T4x-ek palmrest-je néha megreped középen, pontosan a touchpad alsó két gombja alatt. Ez igazából egyáltalán nem vészes, nem feltűnő, a használatot nem befolyásolja.
Ezeket leszámítva, illetve ezekre ügyelve igen, érdemes. Megbízható, stabil gépek, nem melegszenek, nem zajosak, kellő odafigyeléssel hosszú évekig bírják a gyűrődést.
-
Djroberto
tag
válasz
Mészike #1300 üzenetére
sorry,ezt jelenleg nem tudom értelmezni.
ha már itt járok az IBM totyikban.
hát IBM,nekem 1,5éve van egy IBM T40-eske sima 1.5-ös procival bár szemezgettem a 2.3-as 2mb-ossal is,ha jól rémlik,de nagyon drága volt. 2x1gb memó van benne illetve 160gb-os hdd,de valami fantasztikus gépezet.
akksija simán bír 2óra 30 percet. ezt csak azért írom mert van mellette 2db fuji is,de hát pfujj,ha nem tesztelésre lenne,kidobnám mint macskát sza..niEzeke a T400-asok mennyire jók?
-
jajistenem
csendes tag
Értem és köszönöm válaszod. Akkor ezekszerint, ha letöltök egy WINDOWS XP PRO ENG változatot, azt a gép alján levő kóddal tudom telepíteni? El fogja fogadni? Nekem szimpatikusabb is volna, mert ez a recovery annyi mindent feltelepített, hirtelen nem is tudom mihez nyúljak... Nagyon sok olyan program van most fenn, amiket soha nem fogok használni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest