Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
na, majd várjuk a tesztet, hátha
-
djjsksnfnj
újonc
@ viragdani01:
Szerinted lehetséges lenne az új tesztekbe beletenni a telefonok kameraszenzorainak a pontos típusát (Device Info HW kiírja pl.)? Így talán lenne még egy objektíven vizsgálható eszköz az olvasóknak.Sok esetben a nem kiforrott szoftveres feldolgozás miatt tűnnek bénának az eredmények. Gondolom az átlagfelhasználó nem feltétlen akar alternatív kamera alkalmazásokat keresni, nektek sincs időtök minden GCam verzió kipróbálására. Ez megmutatná hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni a telefonnal ilyen szempontból, annak akinek van ideje erre.
-
-
hdavid1
tag
13 mp az általában ultraszéles szokott lenni.
-
Joker88
őstag
Nem tudom mennyiben változik a t phone 2 pro- hoz képest. Mennyivel erősebb az új chipset.. de a többi így első olvasatra kb ugyanolyan.
Ha ugyanúgy nem optimalizálják pl a kamerát,akkor.. -
Az alap modell sokkal jobb választás lesz.
-
haruspex
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vagy annyira hülyék, hogy nem tudják mit rendeltek, vagy annyira hülyék, hogy rendeltek egy 13mp-s mélységszenzort, ami kérdés mire jó, ennek fényében mindenképpen vennék tőlük telefont. Ez utóbbi esetben +viccesebb, hogy egy kamerára hazudják be a hármat, a frissítéseket is mindjárt jobban elhiszem tőle.
-
-
atosan
veterán
Furcsállom a 13 megapixel mélységérzékelőt. Azok nem kisebbek szoktak lenni?
-
MikeWazowski
veterán
"Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro" - és igen, végre! Erre az infóra vártam.
-
UdiAti
csendes tag
Mondjuk még mindig benne vagyunk a Perplexity Pro előfizu keretében. Ha jól emlékszem 20$/hó, szóval mostani árfolyamon ez kb. 120 ezer Ft. Érdekes, hogy maradt a sorozat jellegzetes vezetéknélküli töltés feature-je ismét 100k alatt.
-
Fairy34
kezdő
Alig jobb mint a Tphone 3 5G....így felejtős nekem,pedig vártam a telefont hátha jobb lesz a Pro verzió.
-
Hat vannak bajok.......
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED TV 55CS6LA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő