- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
KFORboy #97211 üzenetére
"Ezutóbbi meg valószínű, hogy folyamat tápon lógot hosszú bekapcsolt üzemben ami járatja a töltő áramkört és persze az akkun át a delejt... Ami igazából nem ciklus hanem folyamatos csepp töltés de ugyanúgy elmajszolja szép lassan cellákat."
A Li-ion töltési görbe szerint feltöltött akkumulátort nem lehet csepptölteni, a töltő a folyamat végén lekapcsol. És alapértelmezetten 9?%-nál visszakapcsol.
Amit egyébként nem értek, hogy miért nem állítja be valaki a Lenovo battery menedzsmentet, szépen le van írva, hogy arra való, ha valaki leginkább hálózatról használja. Van Auto mód élettartamra kihegyezve, meg kézi mód is.
Az valóban nem jó, ha az akkucella sokáig valamelyik végállásban pihen, DJI drónnál olvastam, hogy huzamosabb ideig tárolásra a felső 2/3-ot ajánlják.
Mikor megvettem a gépet (kb. két hete) beállítottam a fenti értékeket, azóta nem tölti, és szép lassan megy le a %.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest