Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
válasz
Tikakukac #96896 üzenetére
Legalább 100 darab X220-at és X230-at szedtem szét. Legalább. Szerintem menne csukott szemmel is. Fedlap és kijelző-bezel cserének 90%-ban úgy kezdek neki, hogy elmondom: nem tudom garantálni, hogy minden létező patent és csavar ki fog jönni és minden 100%-os lesz. Aki ilyet ígér az hazudik, de minimum bolond.
Az X220 és 230 azért nem mai darab. A T460p-m kb fél éves... azért nem hiszem, hogy itt berohadt csavarok, elöregedett patentok és hasonlók lennének. A Lenovo azért szerencsére többnyire szerelhető maradt.
Nem arról van szó, hogy van egy sz.r gép, amin lehet mindent próbálni, mert úgysem lehet rontani rajta, és örülünk, ha bármi előrelépés lesz, hanem van egy tök jó, hibátlan gép, amin szeretném az egyébként problémamentes angol billentyűzetet egy vadiúj magyarra cserélni...
Autószerelő sem fog a világ összes típusának összes alkatrészéhez úgy nyúlni, mintha csak egy sört nyitna ki.
OK, ezért is írtam, hogy olyan kellene, akinek már gyakorlata van benne. Nem akarok én senkire semmit sem ráerőszakolni, ha még nem találkozott a típussal, semmi gond, de rá nem bíznám.
Szép dolog az önbizalom és az általános szerelői rutin, de a tudást és típusismeretet nem pótolja.
Te is biztosan gyakorlottabb vagy a századik T230 után, mint az első előtt voltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- World of Tanks - MMO
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest