Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed_007
üzenetére
Elnézést, ezeket azért hangsúlyozom, mert a T460p-t elvittem egy szerelőhöz, aki rácsodálkozott, hogy ilyet még nem is látott, aztán meg lelkesen mesélte, hogyan szoktak pattogni a műanyag rögzítő pöckök és patentok
Legalább 100 darab X220-at és X230-at szedtem szét. Legalább. Szerintem menne csukott szemmel is. Fedlap és kijelző-bezel cserének 90%-ban úgy kezdek neki, hogy elmondom: nem tudom garantálni, hogy minden létező patent és csavar ki fog jönni és minden 100%-os lesz. Aki ilyet ígér az hazudik, de minimum bolond.
Úgyhogy vagy olyat keresel, aki lelkesen beszél és őszinte vagy olyat aki néma. Sem a márkaszervizben sem otthon nem lesz belőlünk csodaember. Szerintem kerekedne a szemed, ha látnád miket kell művelni néha egy-egy laptoppal, hogy szétjöjjön vagy éppen minden illeszkedjen úgy, ahogy annak kéne. Igen, a határozott csavarhúzó az még alap. Nem egyszer fúrtam már le csavart is. Meg estem neki fogóval. Meg téptem ki csavart kijelzőstől tulaj szeme láttára. Meg húha. Na ha tudnád mik mennek a hivatalos álca mögött is.
Van HMM, kezedben az évek meg a rutin és ennyi kell. Senki sem biztosít senkinek 30 darab gyakorlógépet. Autószerelő sem fog a világ összes típusának összes alkatrészéhez úgy nyúlni, mintha csak egy sört nyitna ki. Ott van a TIS, felfogja és csinálja.
Szóval így indulj neki

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest