- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
MrSealRD #95982 üzenetére
Igen, 2540, csak telóról félrenyomtam
.
Win 10 xarjai és utorrent fut, bekapcs után 50-60 fok átlagban, akár a tpfc, akár a bios kezeli a hútést. Az elmúlt hetekben többször is újra lett pasztázva, mindig ilyen, pedig 40 fok jobb lenne. Az a fura, hogy néha fel-fel emelkedik 70-80 fokra "magától", a tpfc bőgeti is a ventit, de nem jövök rá, hogy miért lehet. A hűtőből is forró levegő jön, gondolom a pasztázással nem lehet gond. A win is friss, 2 hónapos. Már a második hűtő van rajta, hátha ez a baj(komplett hibás gépet vettem alkatrésznek, gondoltam megér egy próbát), vagy az nvidia fűthetné pluszban, bár elvileg nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest