- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Mennyi "élet" lehet még a T500-asokban? A CCFL csöveik lassan elpusztulnak majd már? Elegem lett az X220 bohóckodásból, aranyos meg minden csak munkára alkalmatlan, amúgy hordozni tényleg kényelmes. A 16 giga ram opciót sem használtam ki, olyan húdenagy videókártya igénybevétel sem volt (alap AutoCAD rajzok), bármi komolyabbat asztalin kell úgyis intézni (brutál Revit modellek az izmos munkaállomást is megizzasztják akár, akkor meg a laptopokat elfelejthetem teljesen, de a T500 lehet hogy arra teljesen alkalmatlan, ezt nem tudom).
Viszont a normális felbontás elsődleges mint rájöttem, mert rajznézegetésre nem árt, valamint általános levél írogatásra sem. Meg a T500 tetszett régebben, jó gép az... mondjuk lehet már nem kéne venni. Mi a vélemény? Inkább valami 20-as szériát vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest