-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thinkpad T61 vs Win 10 | Round 1:
Telepítés után 2 eszköz volt problémás az eszközkezelő szerint. Ezt a Win Update orvosolta is. Úgy, hogy ezt nem is akartam. De ahogy látom a driverek frissítése sokkal erőszakosabb mint a korábbi Windowsok esetében...
A Roboguru által javasolt Lenovo-s dolgokat felraktam. Így tudtam állítani az akku max töltöttségi szintjét.
A PM az semmilyen módon nem hajlandó települni. Access Connections-t meg sem próbáltam.
A gép gyorsan és stabilan tette a dolgát. Kritikus problémával eddig nem találkoztam.
Lenovo System Update felejtős. Nem lát az semmit sem már...A hangkártyához feltettem egy régebbi verziót mint amit a Win ajánlott alapból. Ez konkrétan a Lenovo utolsó verziója. Erre azért volt szüksége mert hangerő szabályozáskor a 0-2 szint közötti váltáskor pattant egyet a hangszóró.
Egy apró probléma van viszont. Nem működik a némító gomb. Ezt sem hotkey sem egyéb keyboard customizer féle varázslás nem oldotta meg. Erre esetleg tud valaki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest