Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt1

tag

Sziasztok! Pár napja frissítettem a T420-amat Win7-ről Win10-re és a pár dolgon kívül (power management hiánya (frissítéskor automatikusan leszedte) + touchpad csak korlátozottan funkcionál) igazából minden rendben volt vele ma reggelig. Viszont ma reggel leszedtem a power management drivert (hülye fejjel gondoltam, hogy ha már a program nincs fent, akkor a driver minek kéne a gépre :D ) és először csak azt vettem észre, hogy nincsen hatásuk a billentyűzet hangerő szabályozó gombjainak, illetve az fn+fx billentyűk se működnek.
    Utána olvastam és a power management driver felelős ezekért (pedig határozottan emlékszem, hogy win7+win10 home-on ment enélkül is), ezért gyorsan visszaraktam és szerencsére újra működik is minden, viszont most meg a fülhallgató-hangszóró közötti váltás nem megy, csak manuálisan. (Ha kihúzom a fülhallgatót, akkor nincs hang a hangszórókon és fordítva, csak akkor vált át, ha kézileg átállítom a Sound menüben, hogy melyik legyen az alapértelmezett eszköz.) Valakivel előfordult már ilyesmi? Előre is köszönöm a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák