- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
metal01 #84592 üzenetére
Sokat hallottam csak úgy hirtelen huss, elpusztulni. Sanyo-nál meg látom, mitől pusztulhat sokaknál, ki tudom védeni.
(Nem töltöm 100%-ig.)
Amúgy ha nem használod sokat akkuról, akkor kár aggódni miatta.Feleslegesen költenéd csak a pénzt szerintem.
(#84605) metal01: Jó tudni, hogy érezhető azért a difi. Nekem gyből az i7 volt benne, ezzel dobta ki a szerencse.
Mondjuk a +1MB cache azért sokszor jöhet jól. Nálam is felmászik amúgy könnyen 80 fokra ha joban megterhelem. Videókódolásnál pl. levettem mindig 2400Mhz-re, ott majdnem 10 fokot nyertem, és halkabb működést. Turbo jó dolog, de úgy tényleg nagyon meleg. Mikor játszottam vele StarCraft2-t turbo-val, IGP-vel, volt, hogy 97 fokig felment, de a 90 stabilan megvolt, mégis órákig ment hiba nélkül. Szval azért bírja, bár nekem se tetszenek az ilyen hőfokok.
(#84607) metal01:Itt is van többféle hűtő, elvileg a két vékonyabb hőcsöves az icipicit erősebb, mint az egybe vastag csöves, az enyémben az van. Úgylátszik pont, mint a T400-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest