- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok újra, az örömöm ne tartott sokáig a t42-esemmel kapcsolatban, szerintetek létezik, hogy annyira tönkremegy az akkumulátor (eddig is nullás volt, tehát egy qadro másodpercet sem ment töltő nélkül) hogyemiatt a gép töltőre dugva is kikapcsoljon folyamatosan?
Nem tudom eldönteni, hogy hardveres, vagy szoftveres hibával állok szemben. Az xp frissítéseket telepítgetett, ésközben egyszercsak leállt a gép. Ez volt az utolsó, utánaha elindítom végigfut a töltőcsík, bejön a kurzor fekete képernyővel és kidob egy ISASS.exe valami hibaüzenetet. Ezután indítom csökkentett módban, majd még neteztem is vele kicsit, majd kikapcsol, utána kékhalál. Most azt csinálja, hogy hol elindul csökkentve, hol már az f8 megnyomása után gondol egyet kigyullad a holdacska ikon és standbyba teszi magát. Próbáltam a rendszer visszaállítást is, a feléig jutott majd kikapcsolt.
Azakkumulátor ikon pedig narancssárgán villog, ez lett fura nekem, hogy nem-e ennek van köze hozzá. Válaszotokat,segítségeteket előreis nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest