- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Ismét itt vagyok. Ismét melegszek.
Újra átpasztáztam a gépet - hátha az első nem lett jó, igaz abban sem vagyok biztos, hogy most jó lett - felraktam egy ubi 10.04-et. Minden szép és jó, csak nagyjából 5-10 perc használat után bekapcsol a venti, és csak pörög, csak pörög, csak pörög. Ráadásul teszi ezt 3300 fölötti fordulaton, és a GPU még így sem 60°C alá. Ennyire a Win7 Aero sem melegítette. (Na mondjuk ez már ubis téma.)
Lehetséges, hogy a hűtőm defektes, és azért melegszik ennyire a gpu, ezért nem tudja visszahűteni? Avagy inkább el kéne vinnem valami hozzáértőhöz, hogy szakszerűen rakja össze a hűtést, hátha én csesztem el valamit? (De amikor megkaptam, már akkor is elég rendesen melegedett.) Gondoltam, hogy veszek gap padot - az volt rajta eredetileg, de nekem elég leharcoltnak tűnt, és mint írtam, akkor is ugyanúgy melegedett - most egy itt olvasott sufnituninggal van a hézag kitöltve, egy 2 eurocentes van a gpu-ra téve. (Természetesen mindkét oldalán pasztázva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest