- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
vicze #111985 üzenetére
2 dologról volt szó, így nem tudom a kommented mire vonatkozik.
Win 10-es problémákat nem kommentálok, azokban abszolút nem vagyok gép-specifikusan szakértő. Az X240-X250 akkuproblémájáról és az ahhoz kapcsolódó megoldási kísérletekről mintha viszont eleget regéltem volna itt.
Az full áramtalanításon továbbra se tudom mi nem működhet.
Én se tudom, hogy annak ellenére, hogy elviekben az, miért nem működik, ennek ellenére tapasztalatom alapján kb. használhatatlan a reset hole, mint opció. Persze ez csak a gyakorlati tapasztalat.
Jó, az én konkrét problémám a belső akkuval való elindulás és ahhoz is a reset hole-lal szórakozást ajánlgatják a Lenovo fórumon troubleshooting-nak: a konkrét merítésem meg három gép: X240, X250, illetve T450 (viszont az X240 és T450 két belső akkuval is kipróbálva). Lehet, hogy a T480-on már szuperjó megoldás mindenre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest