- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Régen, amikor 4 magosítottam a t430asomat, akkor tapasztaltam, hogy azzal a konfigurációval már nem fogadta el a 65w-os töltőt. Kikapcsolt géppel töltött, de bekapcsolva nem mutatta az akkut (ez már régebben volt, mostanában nem próbáltam kis töltővel). Viszont erre anno számítottam is és előre megvettem hozzá a 90w-os töltőt.
Hogy azzal az akkuval is ugyanez a dolog jön-e elő, azt nem tudom. Arról még nem hallottam, hogy más akkuhoz más tápegység lenne szükséges, de hogy gép kiépítéstől függ, hogy mekkora töltőt fogad el, azzal már igen.Olyat is láttam már, hogy kolléga gépe egyik akkut nem töltötte, de tudott róla menni. Meg olyat is, hogy utángyártott akkut a gépem a lenovo energetikai driverek telepítése után nem töltötte, mert felismerte, hogy nem gyári. Ahogy nézem nem az akku típusát, hanem a vonalkódját sikerült feljebb megadnod
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Tippmix
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Hp Zbook 17 G6 Munkaállomás - 17" I7 9850H 2.60 GHZ -32Gb ram - Quadro RTX4000 Vga
- Lenovo Thinkpad P53 15,6" - I7 9850H 16Gb - 256Gb ssd -Quadro T1000
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest