Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Roncsvadász alert!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Frankenpad update.
9 cellás Geen Cell akku installálva, egyelőre minden nice. Sanyo cellák vannak benne.
Alacsony fényen olvasgatva, wifin Spotify, 3:30 körül, random netezgetés 2:45 környékén, Youtube másfél óra, ha nem kell max fényerő, több.
Ez csak nőni fog, amint megnézem, mennyire lehet alulfeszelni a CPU-t.
Elégedett vagyok vele, az akku csomagolása is meglepően prémium, és az összerakása is.
Mókás, hogy a gyári 9 cellás lötyög a gépben (ahogy azt sok TP-nél tudjuk, milyen gagyi hatást kelt), ez meg mint a cövek áll benne, akkor is, ha ennél fogva lóbálom a gépet.Vantage-ben be lehetett állítani a töltési küszöböket, miután a PM Drivert manuálisan telepítettem, viszont Gauge reset nincs. Egyelőre nem gond, ha nagyon muszáj lesz, van Win7-es vinyóm.
Megvettem ezt a romot apróról, elsősorban a dokkok, töltők, és az FPR-es palmrest miatt (töltőnek szűkében voltam, több volt a TP a háznál, mint töltő).
Ház a fedlap kivételével 95%-os, a magyar NMB billen (!) nagyon keresni kell a kopást, a gépben volt egy DVD író (kúl, mert nekem DVD olvasó - CDRW kombóim vannak), a kijelzője pedig egy fényerős, patent 1400x1050-es Flexi.
Igaz, amit írt a tulaj, a gépről lerí, hogy élete nagy részét dokkban ülte le.
Tápról nem indult, akkuról igen, kikaptam a deszkát, holnap beleteszem azt, ami az én Frankimból kijött (szintén Radeonos lap).
Zsanérjai feszesek, gyakorlatilag újgép-feszesek, ezt az előbb megkapta az enyém a billzettel és az FPR palmresttel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BMW topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sorozatok
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)