Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz FoxiestFox #105278 üzenetére

    Roncsvadász alert! ;]

    Frankenpad update.

    9 cellás Geen Cell akku installálva, egyelőre minden nice. Sanyo cellák vannak benne.
    Alacsony fényen olvasgatva, wifin Spotify, 3:30 körül, random netezgetés 2:45 környékén, Youtube másfél óra, ha nem kell max fényerő, több.
    Ez csak nőni fog, amint megnézem, mennyire lehet alulfeszelni a CPU-t.
    Elégedett vagyok vele, az akku csomagolása is meglepően prémium, és az összerakása is.
    Mókás, hogy a gyári 9 cellás lötyög a gépben (ahogy azt sok TP-nél tudjuk, milyen gagyi hatást kelt), ez meg mint a cövek áll benne, akkor is, ha ennél fogva lóbálom a gépet.

    Vantage-ben be lehetett állítani a töltési küszöböket, miután a PM Drivert manuálisan telepítettem, viszont Gauge reset nincs. Egyelőre nem gond, ha nagyon muszáj lesz, van Win7-es vinyóm.

    Megvettem ezt a romot apróról, elsősorban a dokkok, töltők, és az FPR-es palmrest miatt (töltőnek szűkében voltam, több volt a TP a háznál, mint töltő).
    Ház a fedlap kivételével 95%-os, a magyar NMB billen (!) nagyon keresni kell a kopást, a gépben volt egy DVD író (kúl, mert nekem DVD olvasó - CDRW kombóim vannak), a kijelzője pedig egy fényerős, patent 1400x1050-es Flexi. :))
    Igaz, amit írt a tulaj, a gépről lerí, hogy élete nagy részét dokkban ülte le.
    Tápról nem indult, akkuról igen, kikaptam a deszkát, holnap beleteszem azt, ami az én Frankimból kijött (szintén Radeonos lap).
    Zsanérjai feszesek, gyakorlatilag újgép-feszesek, ezt az előbb megkapta az enyém a billzettel és az FPR palmresttel együtt.
    :C

Új hozzászólás Aktív témák