- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Teljesen megértem és el is fogadom a véleményed. De tisztában vagyok, hogy abból eredően, hogy mivel foglalkozol, más a nézőpontod, mint pl. a sajátom. Te alapból hibás termékkel találkozol legtöbbször, ez nyilván befolyásolja a véleményed. Még egyszer, egyáltalán nem közök bele és abszolút elfogadom ezt az álláspontot. Nem veled szeretnék vitába szállni.
Eredeti alatt pedig én olyat értek, ami Lenovo dobozban jön és ott van rajta a piros hologramos bontatlan zárjegy. Vagy legyen rajta legalább az FRU címke(pl.), pontosan úgy ahogy gyárilag, ami most már a parts lookup-on általában meg lehet nézni és összehasonlítani.
Amikről utána beszéltem, mind "kompatibilis" ágba sorolnám, és semmi köze az eredetihez, és az úgy esik ahogy puffan kategória. Erről írsz te és teljesen ok."PLS panel is mindenbe"
Kizárólag a Samsung gyárt PLS, mivel a saját IPS brandjük. Általánosan Lenovonál ritkább és inkább régebben használták, illetve high end WQHD panelek setében(már azok is AUO).
Olyan modellről beszéltem, amihez nincs Samsung opció, és csak LG FHD panel van.Egy Thinkpadekben jelenleg AUO, Innolux, CMI, BOE, LG és néha becsúszik 1-1 IVO (aka. JDI, KOE, Pana), de elég ritka. Valamint sokszor az AUO panelek jobbak LG-vel szemben, ha nincs Samsung opció az adott modellhez, de Samsungot 7gen óta nem láttam egy Thinkpadban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest