- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
adm
őstag
válasz
cellpeti #14665 üzenetére
ez most kivételesen nem akkora mint a szokásos kérdéseid.
a fényerő mellett az usb-t, a vezetékes hálózat egyes részeit ki/be kapcsolni, a processzor minimum és maximum sebességét és a vezetéknélküli hálózatok teljesítményét beállítani itt lehet:
vezérlőpult/energia gazdálkodási lehetőségek/sémabeállítások módosítása/speciális energiaellátási beállítások módosítása.
a dvd-t, a firewire-t és egyéb csatlakozókat és portokat a biosban vagy a hp protect tools bios configuration/system configuration/port options-ban lehet kikapcsolni. de ennek nincs köze a windwos energiagazdálkodásához. manuálisan kell ki/be kapcsolni. talán fiókonként be lehet állítani.
a bt-t és a wlant pedig manuálisan tudod ki/be kapcsolni vagy a mobilközponton keresztül vagy a gombjával.
-
-v-
addikt
válasz
cellpeti #14434 üzenetére
Nem kell formázni semmilyen lítiumos akksit.
Amúgy a hp battery check (vagy mi a neve) is kiírja pontosan hány %-os az akksi.
Everest nálam sem írja az elhasználódást, de mivel tudom hogy 55Wh a gyári érték,
és azt viszont kiírja hogy mennyi most a maximum kapacitás, így látom mennyit használódott.
Sajnos elég sokat és nem is értem, tavaly novemberben volt 48Wh környékén, most már csak 43-44... ha így megy tovább jövőre kukázhatom.. kivenni nem szoktam sosem, de ez elvileg nem számít semmit mert úgysem tölt rá amíg kb. 90%ig le nem megy a töltöttség..
Annyira sokat nem használtam akksiról, és extrém hőhatásnak vagy hidegnek sem volt kitéve, szóval nem igazán értem mitől pukkan le ilyen gyorsan. Ötletek? -
zetecR
addikt
válasz
cellpeti #14426 üzenetére
Töltsd le a HP Support Assinstantot.
Az mindenre választ ad. -
-
-
válasz
cellpeti #13404 üzenetére
Kijelző és kijelző között nagyon nagy különbség lehet. Ettól, hogy ledes, még nem biztos, hogy jobb vagy szebb képe van. Én magam is neonos gépet használok, egy HDX-et. A HDX-ek kijelzőjétől nem láttam még szebb képet, még az elitebookon sem. Nem véletlenül használok én is neonosat
Spyduck:
Általánosságban nagyobb a ledesek fényereje (átlagos gépben), de nem szebb a kép rajta. Talán a fogyasztásuk kevesebb valamivel. Én magam is osztom az álláspontodat, hogy ez csak egy nagy marketing-hűhó, és lényegében nem is olyan fontos. Valszeg már olcsóbb ledes kijelzőt gyártani, mint a neonost (a neon sem olcsó, és inverter is kell neki, ami rendesen melegszik), és ez a fő oka az elterjedésének. -
Magnum_
nagyúr
válasz
cellpeti #13380 üzenetére
ami a NBS üzletekbenkapható, az kifejezetten jó a 6910p-re, olyannyira, hogy rajtm kivül senkinek se tűnt fel, hogy matricázott a bill. (eleinte matricás volt.) ugyanez a matrica volt a 6930p gépemen is eleinte, azon se tűnt fel senkinek (mostmár ugye ez is magyar bill.)
2000,- Ft, ahogy fentebb írta egy fórumtárs. -
napocska2
senior tag
válasz
cellpeti #13380 üzenetére
Mint írtam, én nem vettem még soha ilyen matricát. Ajándékba kaptam a notihoz egy ívet, így akarták szilárdítani a vásárlási szándékomat.
Emiatt a linkelt helyen kaphatókról nem tudok véleményt mondani.A tiéden fekete alapon fehér betűk vannak, vagy valami más? Ha ilyen gyorsan kopik, akkor az vásárlás előtt egy kis kapirgálással ellenőrizhető -bár ennek az ötletemnek az eladók nem biztos hogy annyira örülnek.
A leszedésre nincs ötletem, még sose próbáltam.Szerintem próbálkozz SeniorTilla készletéből megkaparintani egy ívet, ha biztosra akarsz menni!
-
-
-
napocska2
senior tag
válasz
cellpeti #13377 üzenetére
Nem tudom, hogy melyikre gondolsz! Én a fekete 500 Ft-oshoz hasonlítót kaptam ajándékba a notihoz, amikor vinyákoltam az angol billetyűzet miatt. Utána majd egy évig sajnáltam ráragasztani, aztán egyszer elkapott az ihlet. Durván fél centis kockákat vágtam ki a szükséges betűkből és az ékezetes billentyűk jobb sarkába ragasztgattam. Viszont nálam egyáltalán nem kopott le egyik sem, pedig már jónéhány hónapja rajta van és szoktam gépelni is rendesen.
Az bizti, hogy érdekesen fognak kinézni a ragacsos billentyűk, ha egyszer le kell szedni -
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #13043 üzenetére
Ez az összes 10-es végű HP gépről elmondható. Én sem láttam sosem elhasználódottságot egyik 6910p, 8710w gépen sem. A kapacitás csökken és mégis 0%.
A 6910p gyárilag 6cell 55Whr Li-Ion. Na most nálam 6cell 45Whr Li-Ion-van és mégis 0%. Ez az akku hibája és nem a gépé, sztem nem jelzi az eredeti szintet sehol -
-
zetecR
addikt
-
yorka
tag
válasz
cellpeti #12967 üzenetére
Cáfolnom kell rekid-et:
6910p-ben MultiBay II van, ami lehet DVD/CD, vagy HDD. Második akkut sajna ide nem tudsz pakolni. Van viszont 8 vagy 12 cellás Travel Battery hozzá, amit a gép aljára tudsz csatlakoztatni. Nem olyan elegáns, és nehéz is, viszont sokáig megy vele.
Multibay (II-nélkül) az, amibe lehetett aksit is dugni. -
-
kozyadam
tag
válasz
cellpeti #12760 üzenetére
attól függ, hogy mire kell. van olyan progi, ami sokat dolgozik a vinyóval? mert ha van, akkro szerintem megéri a 7200ast választani, de mezei felhasználáshoz inkább 5400as.
egész pontosan őt néztem ki magamnak, és ha mindne jól megy jövő héten megyek intézni, és ha megjön, akkor teszem is be a notiba, és megnézem HDTune Pro mit mond rá
amint meglesz dobok képeket a mostaniról és az újról is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged