- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Pulsar #41186 üzenetére
Az, hogy az IE 11-et nem ismeri fel. Gondolom vagy hardcode-olva vannak a támogatott verziók, vagy valami olyan módszert használ az IE detektálására, ami a 11-nél nem működik. Ergo úgy tűnik neki, mintha nem lenne támogatott Explorer a gépen.
Viszont azóta megoldottam, találtam a Portrait Displays oldalán egy olyan verziót, ami felment.
Már csak annyi a gond, hogy az eszközkezelőben sajnos még mindig Generic DIsplay néven szerepel a kijelző.
-
-
válasz
Pulsar #14622 üzenetére
Csak az az új gép, amin az eredet igyári oprendszer rajta van. Amin freedos van, az szervizbe visszahozott használt gép, nem feltétlenül 3 napon belül. Aki ilyen freedosos gépet szeretne venni, vásárlás előtt feltétlenül nézze meg, nehogy egy összekarcolt ahsznált masinát adjanak el neki újként.
A renew több kategóriát képvisel, még ha ezt néhányan nem is tudják vagy úgy tudják, hogy nem. Most már sajnos nem különböztetik meg ezen belül hivatalosan az újat vagy használtat, és néhány hazai forgalmazó ezeket a javított gépeket is ugyanúgy hirdeti, mint az újakat.
Van néhány modell, amit low-end-ként oprenszer nélkül adnak ki újként is, de 99%-ban nem ez a jellemző.
-
ladaracer
csendes tag
válasz
Pulsar #14645 üzenetére
Használtan vettem, de makulátlan. 11 hónapos (akksi 7%-os elhasználódottság)
Egyébként elégedett vagyok vele, de ezek a "hibák" nagyon idegesitenek. A csendes gép a mániám, az asztali gépem halkabb mint a laptop.Napközben még csak-csak elvagyok a hangjával, de éjszaka ettől halkabb kell, hogy legyen.
-
-
petty88
csendes tag
válasz
Pulsar #12098 üzenetére
Megcsinálom everesttel a hőmérséklet logolást valamikor a nap folyamán, aztán küldöm, hátha nektek mond majd valamit. Amugy nem napi 8 órát dolgozom a géppel, a tervezeéshez is csak suli mellett kell, ha 8 órában kéne és nem birná 1 óránál tovább, akkor már nem lenne meg
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pulsar #11807 üzenetére
Ki van csukva, ugyanis a HP olyan genya, hogy a BIOS (whitelisted BIOS) csak a gyári WLAN karival engedi bootolni a gépet, ha kicseréled, egy hibaüzenettel elküld a halálba (Unsopported wireless device detected. Remove the device then restart. Error code:104) és nem bootol. 3 mód van rá, hogy ezt kijátsszad:
1.: BIOS patch, sajnos elég kevés típushoz található, köztük az enyémhez sem
2.:A Pavilionokon általában 2 PCI-E port van (a másik a TV kártyának), ha a másikba teszed az új kártyát bootol a gép, és fel is ismeri. Hátránya, hogy az antenna nem ér el odáig, tehát vagy nincs, vagy rohadt gyenge a jel még szobán belül is.
3.: És a legjobb megoldás, amit én is csináltam, bootolod a gépet, hogy a gyári wifi kari van benne, (ez fontos hogy benne legyen, ha kari nélkül bootolod, utána a másikat nem fogja látni), megvárod, míg feláll az oprendszer, majd alvó módba teszed a laptopot, kicseréled a wifi karit az újra, és voila, működik flottul. Egyetlen hátránya ennek a módszernek, hogy minden újraindítás után meg kellene csinálni, tehát ha nem muszáj ne indítsd újra a gépet, és is csak alvó módba szoktam tenni kikapcsolás helyett. Nagyon picit zabál az akkuból reggelre. A hibernálás sem oké, mivel az is újrabootolásnak számít.Nekem meg mindenképpen ki kellett cserélnem, mivel a gyári Atheros csak g szabványú, tehát 20Mbps max, nyomtam bele egy n-es Intelt, 150Mbps max. Persze a routerem is n-es. Mindjárt más...
-
-
válasz
Pulsar #10917 üzenetére
Igen, nekem is feltűnt, hogy a dv6-osoknál - néhány modellnél - LED-esnek tűnik a kijelző. A HP weboldalon egyik dv6-nál sem írják, hogy LED, de a dv7-eseknél igen. Ezért írtam, én is kíváncsi lennék. Néztem konkrét kijelző típust is, és rákerestem a neten, de nem írták, hogy ledes lenne....
-
wymark
csendes tag
válasz
Pulsar #10932 üzenetére
Khelben: másik HDMI kábellel is probáltam a helyzett ugyanaz volt. Egyébként egy aranyozott végű jobb fajta teljesen árnyékolt Hama HDMI kábelom van, haveromé sima HDMI kábel volt.
Pulsar: az most már biztos, hogy szervíz lesz a vége. Ma este úgy indult el, hogy bootolás után ezt írta ki a képernyőre: "A Vista nem tud elindulni és az Indítási helyreállítás funkcióval megpróbálhatja helyreállítani a rendszert". 30 perc szöszmötölés és egy korábbi visszaállítási pontra visszaállás után indult csak el. Most látszólag műxik, 1000-rel archíválok külső vinyóra és küldöm szervízbe.
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Üdv, wymark -
-v-
addikt
válasz
Pulsar #10791 üzenetére
Volt vista nagyon rövid ideig, ott nem próbáltam ezt ki.
De ez amúgy normális dolog, hogy ha akksiról megy mindenképp kikapcsolja a lan-t?
Energiagazdálkodásnál néztem, de ott nincs is ilyen opció ahol állítani tudnám.
Akkor az egyetlen lehetősegem hogy eszközkezelő aztán kiveszem a pipát hogy "a windows kikapcsolhatja az eszközt energiamegtakarítás céljából" elől? Mit gondoltok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest