- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
AMD Power
titán
válasz
mrbego #55617 üzenetére
Fura. De leirás alapján nincsen benne.
A mostani G6-on nekem sincsen. Hiányzik is.Amit én rendeltem szintén G10 abban meg van. Pont az álltalad leirtak miatt is.
HP 255 15,6 hüvelykes G10 noteszgép (8A5G4EA)
"HP Premium billentyűzet – cseppálló billentyűzet hátsó megvilágítással és numerikus billentyűzettel"
-
AMD Power
titán
-
válasz
mrbego #54004 üzenetére
Hát igen, már több ismerősöm is hívott, miután ők belenyúltak...
Nyilván nem azzal van bajom, hogy pénzt kérnek egy szolgáltatásért, csak pl ha én adok el valamit, ez ingyen van, már csak azért is, hogy jó szájíz legyen, plusz h a már pénzt kérek, akkor az legyen használható is. -
gatto_
senior tag
válasz
mrbego #53691 üzenetére
Rákeresve a HSTNN-LB6I-re a laptopszakinál kidobja az összes kompatibilis cikkszámot.
Fizikailag ugyanazt az akksit több féle cikkszámon forgalmazza a HP, attól függ milyen sorozatú, milyen gyártási évű a gép.
Őket jószívvel ajánlom, HP szervizként is szoktunk tőlük vásárolni dolgokat.
Nagyon gagyit ne vegyél, mert csak szívsz vele. -
válasz
mrbego #52293 üzenetére
A keretben általában csak drót van. A DVD meghajtó ugyanúgy SATA, mint a winyó, csak a csati kisebb, ezt alakítja át a keret. Tehát nemkéne olyannak lennie, hogy a keret nem kezeli le. Fura, ha csak bizonyos meghajtó megy benne :S Inkább valami BIOS hülyeségre tippelnék, hogy a 2. SATA port valamiben korlátozva van.
-
-
hallador
addikt
válasz
mrbego #48114 üzenetére
Mert a BIOS kialakítása ilyen, azért írtam, hogy elvileg mehet. Az a baj, hogy a HP 15 az egy nagy katyvasz mindenféle modellel. És azért amit a caddy-be teszel be, az nem ODD-nek fogja felismerni.
De még az is lehet, hogy menni fog meg kell nézni. A 2016-os modellek ezt nem tudták, azóta sztem a nem sokat fejlődött a HP 15 azon felül, hogy az alapgép fejlődött benne. -
wopi
aktív tag
válasz
mrbego #46944 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
A BIOS/UEFI milyen módon nyitható meg? Nem feltétlen állítgatni akarok rajta, csak kíváncsi vagyok rá.
Nem vagyok otthon annyira az újabb gépek esetén, hogy mi merre. A régi Lenovon volt időm a bekapcsolásnál nyomogatni az F8-at, és belépett. Itt erre nincs időm, mert pár másodperc alatt a Windows fogad (ami persze nagyon nagyon pozitív, üdv 2017
).
Még egy kérdés! Az érintőképernyő természetesen gyűjti az ujjlenyomatokat, ami valahol normális. Mivel tanácsos takarítani? Szeretnék rá nagyon vigyázni.
Köszi,
Peti -
adika4444
addikt
válasz
mrbego #45624 üzenetére
Kemény, pedig 820G3 tervben volt következő gépnek.
No persze még mindig tervben, a hangdriveren kívül pont annyi ilyen remeknevű exe fog futni mint ezen. Tehát semennyi... Realtek-ét leszámítva ahol a felugróban beállíthatom mit dugtam be a gépbe (2 az egyben csatlakozó) semmi más kártyánál nem engedem a hülye programot futni, mert 2570P-nél például néha visszakapcsol ilyen zajszűrő marhaságokat a mikrofonra meg még jónéhány csodálatosan fölösleges dolgot... -
Dhampir
félisten
-
grosy
senior tag
válasz
mrbego #42017 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál! Gondoltam leírom részletesen, hogy miről lenne szó. Tehát adott egy HP Pavilion 15(Star Wars ed.), aminek a "W" gombja olyan, mintha "beragadna". Igaz, hogy csak akkor, amikor az új Aliennel játszom rajta. Ez azért gondoltam megemlíteni, mert ebben a játékban kell viszonylag sokat sétálni ide-oda. Más alkalmazásnál nem sikerült előcsalnom ezt a hibát, de tény és való, hogy itt nyomom csak percekig a "W-t". Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez egy FPS-nél mennyire zavaró. Nem lehet, hogy a Windows 10-ben van valami beállítás, ami "automatizálja" a gomb lenyomását? A hiba miatt elkezdtem a magát a billentyűt is vizsgálni, és azt vettem észre, hogy már nem annyira érzékeny, mint a többi, csak akkor reagál megfelelően, ha középen nyomom, ha a sarkainál, akkor nem mindig, vagy szakaszosan. Fizikailag beragadni, nem ragad be, legalábbis úgy nem, hogy feltűnjön. Amúgy a gép nincs egy hetes, azért aggódom.
-
-
válasz
mrbego #13621 üzenetére
Természetesen alumíniumból, ahogy a spec-ben is van. Ezért látszik szálcsiszolt fémnek. Mert az.
ui: meg tudja mondani valaki, hogy az F430-asban milyen anyagból van a gépháztető? Azt tudom, hogy a moci csak V8. Láttam egyszer és nagyon tetszik, bár most nem fogok még venni.
-
tökkky
csendes tag
válasz
mrbego #13274 üzenetére
köszi a választ,ez sajnos rossz hír.
egy csomót szívtam már ezzel a géppel.(alaplap csere,táp csere,2x szalagkábel szakadás,1x meg billentyűzet csere volt,ezek garanciában történtek,de egy csomó ideig nem volt nálam a gép) és akkor most vehetek még egy új akksit is!
még 1x köszi -
-
-
válasz
mrbego #12721 üzenetére
A magyarországi HP érdekesen kezeli a garanciális időket, az új gépeknél és a renew gépeknél is. Ezt én is észrevettem, és nem értem, miért lehet...
Mindenesetre ha külföldi szervizbe viszem a gépet, soha nem csinálnak problémát a garanciából, volt, hogy 1 hónappal a lejárta után is kicserélték garban az alaplapot.
-
válasz
mrbego #12512 üzenetére
Igen, a QuickLAunchButtons driver legújabb verzióját érdemes letölteni a netről a HP oldaláról. Nem a legjobban sikerült szoftver tapasztalataim szerint. A QuickTouch pedig a képernyő kijelzést (OSD) végzi, de sokszor megy a csík a QuickTouch nélkül is. Lehet, hogy a QLB-be van integrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged