- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yorka
tag
Ez az egy verzió elérhető dedikált VGA-val:
https://ipon.hu/shop/termek/hp-envy-13-ah0003nh-4tu76ea-ezust/1670781Ajánlott ez a kombináció?
-
Be is előzi rendesen minőségben, az már igaz
AMD-s Envy 13-aok vannak Radeonnal, az inteles szériából ritkább a dedikált vgas. Stratégiai játékra még oké lehet, de FPS-re már sztem nem, az ilyen vékony ultraboobok nem erre valók. Neked komoly kompromisszumot kell kötnöd, mi a fontosabb: a méret vagy a 3D teljesítmény.
-
wmati
addikt
everest ultimate vagy feladat kezelőben de az adott modell hez szerintem itt találsz drivert http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880
-
cellpeti
nagyúr
Köszönöm!
Múltkor írtam,hogy elszállt benne a DVD író,ezután újratettem a W7-et, az Enterprise verziót(jogtiszta, Campus). De néha megáll a rendszer 1-1 percre.
És nem tudom, hogy miért. A W7 Professional(Campus) az nem csinált ilyet. Most nem tudom,hogy lehet valami baja lehetett a gépnek mikor elszállt az író?
-
Longeye
tag
Hali!
Félreértettél, tudom mit vettem, mert előtte megtapiztam boltban.
Teljesen elégedett vagyok vele, látom ugyan a különbséget az anyaghasználatban, de mindazt tudja, amire nekem szükségem van. Azért ezek a gépek is HPC gépek, össze vannak ezek rakva rendesen.
Nekem nem ér plusz 100-150K-t a fémborítás, vagy a magnéziumötvözet ház. Gyakorlatilag semmi előnyét nem tapasztaltam. -
Igen, valóban így van.
Ezen kívül még elég sok különbség van, de ez már nem feltétlenül a T vagy P sorozaton múlik.
Értem itt pl.
T6600: 800MHz FSB, 2MB L2 cache
P7350: 1066MHz FSB, 3MB L2 cacheITT van az Intel oldalán egy táblázat a piacon lévő Core2Duo Mobil procikról, ITT pedig a jól ismert benchmark-eredmények.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon köszönöm a választ
Valóban csak az első fér bele a keretbe de az is bőven elég lenne. Várni nem igazán tudok mert kellene vizsgaidőszakban gép, meg az áfaemelést se akarom megvárni.
Amúgy most ahogy néztem kicsit mérséklődtek az új gépek árai. Csak attól tartok az áfa emelésével pont ugyanoda mennek vissza
Meg aztán mindjárt itt a születésnapom és meg akarom magamat lepni. -
Napfénysüti
nagyúr
Köszönöm a választ. A b-s gép már kiesett nekem az így kevés. Maradt a 6930p és a T400. De bevallom egyre jobban bejön a HP. Ennek is van ilyen Thinkvantage szerű progija ami segíti például a driverek frissítését?
Amúgy gyönyörű gép.
Kissé ez a garanciás dolog aggaszt, igazán adhatnák 3 évvel. Bár mint valaki írta a régebben forgalmazott üzleti HP-kre is hiába írtak 1 évet mégis 3 év volt.
Amúgy T400-at egy cégnél lehet kapni ilyen áron legálisan. A szürkeimportosoktól én is óvakodom. Ennyi pénzért nem veszek zsákbamacskát. -
Magnat
veterán
Szia, nekem van egy t60-am, aminek a garija ki van terjesztve 5 évre (Usa lokalizáció), persze a megvétel előtt beszéltem az Ibm-mel és azt az infót kaptam, h az alap 3 év itt is érvényes, de sajnos a +2 nem ... persze lehet, h az előző tulaj honosította az alap garit, a kiterjesztettet meg nem, de én inkább arra gyanaxom, h a 3 év az honosítás nélkül is jár.
-
adm
őstag
a garanciát itt tudod ellenőrizni. ha renew-ként vetted, akkor szinte biztos, hogy ~3 év.
6930p:
- asis. asist még ebből a szériából se... csak a bolt vállal rá 1 év garanciát, és bár a céggel jók a tapasztalatok, de egy drága notinak drága alkatrészei vannak.
már "rendelhetők" a renew modellek is, érdemes lenne megvárni azokat.
+ renew-ként ott lesz vista és a minimum 1 év hp garancia. bővíteni biztos lehet.
+ az aljára csatolható a 12 cellás utazóakksi.
+ ddr2 jóval olcsóbb és elterjedtebb. előbb utóbb 8gb is emberi áron kapható.T400:
- eddig mintha a srác vállalt volna rá 1 év garanciát?
- ddr3 még mindig drága és ritka. (és nincs sok előnye). -
adm
őstag
meg kell tudnod vásárlás előtt, hogy meghagyták-e a hp garanciát. ha igen, akkor akár érdemes elgondolkozni rajta.
ha csak bolti garancia van rá, akkor felejtős. tisztelet a kivételnek, de egy zsebből kifizetett 100ezres alap nagyot tud változtatni a kereskedői hozzáálláson. nem rég volt szó egy asis-os 6510b-ről a milyen notebook-ot topikban. jóval kevesebbe kerül, de mégis elszomorító az ügyintézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest