- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
felesleges, ha újra rakod a gépet, win7-el, törölhetsz mindent újra oszthatod a merevlemezt a win7 ismét csinálni fog neked egy "recovery" partíciót, akár tetszik akár nem, az ott lesz, igaz, az kisebb méretű lesz, de ott lesz (mellesleg el kellene hogy férjen ennyi...)
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
Üdv
Van egy HP G62 notim, ATI Mobility Radeon HD 545v -el szerelve, ami egyébként nagyon jó meg minden, viszont bizonyos licenc okok miatt vissza kellene térnem az XP-hez, odáig eljutottam hogy ráerőszakoltam az op rendszert, kvázi minden működik, de video illetsztőt sehol nem találok, sem hivatalos, sem nem hivatalosat. Tud erre valaki valami megoldást vagy kénytelen leszek az egész gépet lecserélni egy olyanra ami támogat xp-t?
Köszönettel
Leyo -
leyo76
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy HP G62 memória bővítése jelentene bármi számottevő változást teljesítményt illetőleg? Nem mintha ez nem lenne elég csak piszkálja a csőröm hogy fér még bele
2 van benne, 4 lehetne...
-
leyo76
senior tag
válasz
koshmar #15743 üzenetére
HyperMemory-s noti teszt by SpyDuck - annyira nem rossz, én legalábbis meg vagyok vele elégedve...
-
leyo76
senior tag
válasz
SeniorTilla #15739 üzenetére
nem kell mindenkinek szakértőnek lennie, lopás helyett inkább csak pótol, ha szükség van rá...
-
leyo76
senior tag
válasz
SeniorTilla #15700 üzenetére
és a PH addikt is kiérdemelt rang...
-
leyo76
senior tag
lehet hogy teljesen hülye kérdés, de hátha..
Szóval nem rég vettem egy G62-t fényes kijelzővel, viszont egyre jobban zavar, vagyis nem tudom megszokni. Kicserélhető ez valamilyen módon mattra? - tudom hogy nem olcsó játék, de ha számításba veszem hogy a sajátom is karcmentes, bontott ként eladható...
Szóval tud erről valaki valamit?
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
Mai napon beálltam a HP noti tulajok sorába egy G62-a70eh-vel, Spyduck fórumtárs ajánlásával
Eddig minden passzol, nem csalódtam benne. Az egyetlen hibája a fényes kijelző, bár csak matt lenne. Na de ez legyen az összes gondom vele
-
leyo76
senior tag
válasz
spyduck #15062 üzenetére
Photoshop - 1366*768-on? Baráti
Ezen a gépen még a NFS UG2 is csak mediumon fut el. A TUD1 el sem indul, a TUD2-t meg sztem el is felejzhetedNem használom napi szinten, hobbiból fotózok, néha jól jön, talán kibírom ezen a felbontáson.
A játékot tekintve azért elszomorító...mindenesetre köszi
-
leyo76
senior tag
válasz
spyduck #15058 üzenetére
Nagyjából ezekre voltam kíváncsi, kijelző az ugye matt? Zsanér mennyire biztató? Néztem a billentyűt tényleg hülyeség az oldalsó gombsor, felületet tekintve pont ilyenre van szükség. Touchpadot ha minden igaz akkor ritkán fogom használni. A design? - hát ennyi pénzért nem lehet tökéletes :]
Király vagy, köszönöm!
Annyi még érdekelne hogy teljesítményben mit visz, de gondolom telepítés után már nem foglalkoztál vele, na de hátha valaki..., tudom nem egy atomerőmű, de azért mégis.
Felhasználási terültet internet mellet, szöveg-, képszerkesztés (photoshop), HD film tv-re esetleg ritkán egy kis game, ha megjelent a TDU2 (persze nem várom hogy full felbontásban fusson)
-
leyo76
senior tag
Úgy tűnik ár/érték arány nem rossz, notit viszont nem próbáltam még. Ha valakinek van ilyenje az most kibontakozhat
-
leyo76
senior tag
válasz
SeniorTilla #13942 üzenetére
beleástam magam egy picit jobban:
amúgy a teljes szerelési útmutató elérhető itt:
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01951704.pdf
ezzel már boldogulsz szerintem...
-
leyo76
senior tag
válasz
Hujikolp #13885 üzenetére
állítólag:
a notebook a használható és hordozható gép, míg a laptop egy asztali pc-t hivatott helyettesíteni
szerintem ez ma már egybefolyt
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
AkyyrA #13867 üzenetére
az eredeti mindig az ami a matricán van elvileg, a recovery partíciót hát lehet hogy nem a sajátja volt? Minden esetre kárvolt aktiválni az asztalin a matricás kulcsot, mert azt elvileg több gépen már nem tudod használni.. (de azért tragédia nem történt) lényeg hogy működő wined van
-
leyo76
senior tag
válasz
Zalaymate #13842 üzenetére
Ez egy jó kis noti, én egy kicsit kicsinek tartom, de ha neked jó akkor ok. Ha nem tervezel játékcsatákat akkor vga is megteszi, bár a többihez képest elmarad, jobb lenne egy radeon vagy valami hasonló. Az árát tekintve jó hogy ide írtál, mert vannak itt olyan emberkék akik segítenek megvenni ezt a legjobb áron, csak türelem..
-
leyo76
senior tag
válasz
audi100td #13794 üzenetére
Még ha jár is hozzá, lehet hogy neten frissebbeket találsz, arról nem beszélve hogy esetleg bios is frissíthető. Ebből kifolyólag gondolom így.
-
leyo76
senior tag
válasz
AkyyrA #13797 üzenetére
Itthonra kényelmes lenne és néha napján ha szükséges akkor magammal tudnám vinni. Kocsival nem számít a kiló
- kiránduláskor vagy nyaraláskor igen csak hasznos lehet. Igaz ez luxusnak hangozhat, de ha belegondolok hogy az asszony az asztali gépet farmeramaval foglalja le akkor talán érthető a gondolat menetem...
-
leyo76
senior tag
Nem vagyunk lusták, de ezen apró jelzés nélkül: WB905EA nem igazán jön rá a júzer hogy pontosan melyik gépről van szó.
Ha eladó és megnézed a következő linket, akkor hamar rájössz hogy a reális ára már jóval lejjebb van mint a boltban. HP-Compaq CQ71-319EZ - 154+Ft
-
leyo76
senior tag
válasz
dbalazs89 #13588 üzenetére
Nem ártalmasabb, csak gyorsabb (meg picit hangosabb). Én még WD-ben nem csalódtam, ezért ajánlottam azt. Csak új vinyót vegyél amennyire lehetséges, ezekben nem nagyon van már kisebb. Ha engem kérdezel, inkább több legyen az a hely mint kevesebb (kisebb sem lenne sokkal olcsóbb)
-
leyo76
senior tag
Nem gondoltam hogy egy ilyen kijelentéssel ekkora vitát váltok ki, de:
Mindenkinek van némi igaza benne, tény hogy nem adják ingyen, de ha figyelembe veszed hogy egy laptop 100-200eft akkor 5-10eft igen csak eltörpül.
A meleg levegő keringetésére vonatkozó gondolatmeneted megkérdőjelezhető, ugyanis gépen (asztali pc) belül ahol van akár 30-40fok is van, a proci, vga, stb hűtés is hasztalan lenne, pedig jól tudjuk nem az.
Egyezzünk ki abban hogy én tényleges hosszútávú használat mellet tapasztaltam értelmét a dolognak, tény hogy nem csoda számba megy, de legalább nem sütöttem tojást a noti alján. Nyilván egy 15fokosra hűtött irodában nincs nagy jelentősége, de panel 6.-on van!
-
leyo76
senior tag
válasz
Khelben #13552 üzenetére
Nem tudom mi számít jó tesztnek, én egy éven át használtam egy olcsóbb verzsönt, társam nem használt olyat, az ő gépe 1,5 év után megadta magát, az enyém talán még most is ketyeg valahol. Tudom ez használat függő is, de azért szerény véleményem szerint hosszútávon meghálálja magát.
-
-
-
leyo76
senior tag
válasz
dbalazs89 #13538 üzenetére
Hát ö én az ilyet már szétszedném és kitakarítanám, mert bizony kosztól is melegszik. Másrészt, vennék hűtőpadot alá mert azért az kell, harmadrészt cserélnék benne ventilátort is. Búgó hang, nem tudom mitől van, de semmikép sem normális. Már csak ezért is érdemes lenne szétkapni..
-
leyo76
senior tag
Kérdésem lenne azokhoz akik jártasak a témában illetve/esetleg a birtokukban van egy:
HP Compaq Presario CQ61-320SH (VJ549EA)
Szeretnék egy ilyet vagy hasonlót venni, nem kell gamer noti csak egy jól használható, mozgékony, strapás szerkezet. A fenti linken úgy láttam hogy az ár/érték arány teljesen jó és a tudása megfelelő, viszont kezeim között még nem járt ilyen, jó jönne valaki személyes tapasztalata.
Ami még problémát okozott hogy hiába kerestem hivatalos oldalon ilyet, nem találtam. Akkor ez most hogy van??
Köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged