- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
kacsyx #19695 üzenetére
Az utazó akkut feltölti akkor is, ha a gépre van csatlakoztatva és benne van a kis akku is.
Ha jól emlékszem, először a kisakkut, majd utána az utazót tölti. Ilyenkor tényleg ajánlatosabb egy nagyobb (90w) töltő hozzá.
(Ugyebár a 12 cellás akku tölthető külön is, arra szerintem elég a 65w, bár én nem kaptam hozzá töltőt.) -
Z86
őstag
válasz
kacsyx #19668 üzenetére
A HP shopban a kiegészítők közt több lehetőséget is ajánlanak hozzá.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
kacsyx #13141 üzenetére
Hogyne! Teljes mértékben azt hozta amit vártam tőle. Gyors, erős és szép, nameg nem esik szét mint az apám Acer-je. A Quadro is király, jövőre kezdem a BME Mechatronikát, ha minden jól megy, és ott majd lesz 3D rajzolgatás. Bátyám is oda jár, már teszteltük, az ő asztali gépénél gyorsabb, akadásmentesen megy minden, pedig az sem egy szar masina. Ami még nagyon tetszik benne az a nagy felbontása a kijelzőnek, mert mostanában minden gép 1366x768-as ami ezzel összehasonlítva szemcsés, nameg az is jó hogy 16:10-es és nem 16:9-es.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
kacsyx #11890 üzenetére
Úgy értettem, hogy int., hogy tényleg az, tehát HD3200, HD4200.
A HD3650-esre nem megy fel a referencia Catalyst, csak ha moddolod a programmal, amit az előbb írtam. Ha le lehet kapcsolni a Radeont, és helyette az int. VGA-t használni, akkor sajnos ez nem szokott működni, de HP-nál "szerencsére" még nem láttam kapcsolgatós mókát. Javítson ki valaki, ha rosszul tudom.
#11892 spyduck: Már azt hittem van magyar oldal is.
Gondolom com-ot akartál írni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
kacsyx #11887 üzenetére
Legközelebb szedd le magad a meghajtókat, és tedd fel egyenként, ha van rá lehetőség, akkor a legfrissebbet az eszköz gyártójától (ne amit a HP méltóztat feltenni fél-egy évente), ha nem int. a Radeon, akkor a ref. Catalystot moddold a Mobility Modderrel.
Így nem szokott gond lenni. -
kacsyx
aktív tag
válasz
kacsyx #11886 üzenetére
Na megoldottam...
Driver unistall\reinstall semmit nem ért, még a Windows is ráfrissített egyszer a meghajtóra, de az sem jelentett megoldást.
Gondoltam megpróbálom visszaállítani a rendszert egy korábbi időpontra, ez a SoftPaq telepítése előtti időpont lenne. Mondanom sem kell, nem tudta visszaállítani a rendszert valami hibára hivatkozva, ám megszűnt ez a felugró ablak és újra van CCC-m is
Érdekes azért ez a Win7 (ikon eltűnések néha, pedig gyakran használtak) vagy a SoftPaqSzóval részemről ez volt az utolsó találka a SoftPaq-val, maradok a kézi letöltésnél
-
apuc
őstag
Csak hogy visszatérjünk a számítástechnikához is picit..
Elolvastam a linkelt cikket,de az nem derült ki belőle hogy számít-e a LI-Ionos aksinak (6 cellás gyári új)hogy ha hálózaton van a noti (24-ből 22 órát/nap)érdemes lenne-e kivenni az akkut azért hogy tovább jó maradhassontotál mindegy?Mik a tapasztalataitok?
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyetértek. Nem hiába vásárolnak a komoly cégek nagy tételben is üzleti gépeket(legalábbis ahol én eddig dolgoztam ott csak üzleti gépet láttam). Pedig akkora mennyiségben még a kedvezményekkel együtt is sokkal többet költenek mint ha sima konzumert vennének. De cégeknek megéri bőven befektetni. Magánszemélynek már nem biztos hogy megtérül de aki szereti vegye bátran. Én is inkább vásároltam magamnak egy jó kis business class gépet. És tényleg klassz.
-
apuc
őstag
Nekem-ahogy írtam-egész nap az asztalon van,erre is lett kitalálva,PC-t helyettesít.
egyévben 40 ezer ft-áramot spórolva,ami a 2 éves használat alatt(utána veszek újat ugye ahogy írtam)80 ezer ft-mai árakon..
Nekem minek laptop?
Nem CSAK emiatt a "csekély" spórolás miatt-hanem mert halk és a 36 négyzetméteres lakásban nagyon nem mindegy mekkora helyet foglal a gép-és hol...
miért baj-és miért sárdobálásha egy ilyen és hasonló dolgokat megbeszélünk egy olyan topiukban ahol annak helye van??
hiszen ez is HP,és sok-sok "read only" felhasználó van-lehet hogy divatból,lehet hogy környezetvédelemből (bizony,az a 2 év alatt mínusz 80 ropi nem csak a zsebben marad,de az áram előállítása sem terheli a környezetet)lehet hogy az esti film ágyból nézése miatt,lehet hogy az esetenkénti hordozás miatt,stb venne Paviliont,és -ahogy nekem-nincs szüksége üzleti notira..
sokkal tartósabb egy dzsip mégsem mindenki jár azzal ugye aki autózik...
-
spyduck
nagyúr
Kérlek szépen ASIS-t vettem. A HP szervíz viszont megerősített arról, hogy 2012 Dec 17-ig él rajta a nemzetközi garancia
Amúgy ez csajom legjobb barátnőjéé. Csak nálam volt 4 napig, windows meg egy kis ügyintézés miatt. Nemrég vittem el neki.szerk: Most, h így már a 6910p-n netezek kicsit gagyi érzésem támadt
Máris hiányzik
szerk2: 1hét és érkezik az XP meg a driver CD és jöv7-en a magyar bill is megjön hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest