- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
napocska2 #19661 üzenetére
Köszi a linket.
Azt hiszem, hogy felejtős, az én tudományom a hagyományos (gombos) mobiltelefonok szerelésénél azt hiszem megáll, múltkorában a Nokia 5800-val is kudarcot vallottam.Egy szerviz mennyiért takaríthatja ki? Ha porszívóval kiszívatom a nyílásoknál, az mire lehet elég? Asztali gépemet anno úgy takarítottam...
-
-
-
-
_ak_
addikt
válasz
napocska2 #13068 üzenetére
Itt telepítés végén elért max értékek:
alaplap: 66C
athlon x2: 68-69C
vga: 86C
hdd: 47CTöbbször is mondtam a tulajnak, h vigye el valahová portalanítani a gépet, mert ha ez így marad, akkor nem csak pár ezret kell költeni-e majd rá...
A legszebb, h üres járatban sem sokkal jobbak az értékek.
-
_ak_
addikt
válasz
napocska2 #13066 üzenetére
Az előző telepítéssel addig működött amíg fel nem tettem egy nforceos drivert, Gondolván, h meg van a megoldás újra húztam megint a W7-et, de most telepítés után a biosban átállítottam a vga memóriát (a linklet fórumban írt valaki hasonló megoldást) és most restart, update meg ki-be kapcsolás után is jól működik a wifi.
Elképzelhető, h ez a bios állítós megoldás működik, de olvastam olyat is, h annyira felmelegszik a vga alaplap, h a egyes forrasztások elengednek, ez esetben lehet már az is, h megint minden forró a gépben így összeérnek benne a tüskék és azért megy. Igaz utóbbit nem sokára ki fogom tudni próbálni, kikapcsolva hagyom egy ideig aztán meglátjuk.Mindenesetre köszi a linket!
-
_ak_
addikt
válasz
napocska2 #13063 üzenetére
Az sem hangzik vmi jól, d én még ennyi rendszerességet sem találtam az egészbe, vagyis annyit h restart után eddig egyszer sem kapcsolt be. Vagy win update közben, volt, h a driver telepítés után, és eddig egyszer sleepből ébredés után (de akkor is win update ment) kapcsolt be. Volt olyan is, h laptop kikapcsolása után is elindult, de restart után még egyszer sem volt jó.
szerk.: de amúgy igen én is találtam egy rakás hasonló hibával küszködő embert dv6000-es szériáknál, de ott leginkább a wifi kártya vagy az alaplap cserje jelentette a megoldást. Állítólagosan sok gyári hibás került ki és vagy a melegedés káros hatással van a wifire is.
-
adm
őstag
válasz
napocska2 #7321 üzenetére
scart van a tv-n? én valami hasonlóval oldottam meg a lejátszást régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged