Új hozzászólás Aktív témák
-
solyom76
senior tag
KÖSZÖNÖM A HOZZÁÉRTŐ GONDOLATOKAT!!!!!
-
solyom76
senior tag
Sziasztok! Segitenétek???!!!! HP DV7 ,AMD procis,Win 7 64 bit. Hol tudom állitani azt hogy a ventillátor ne 30%-on hanem 40 %-on pörögjön.Ha játszom rajta a proci 75.80 fokos és a venti még mindig csak 30%-on megy.A speedfan meg hasonlo progik nem csinálnak vele semmit!!!A gép ki van takaritva!! KÖSZÖNÖM!!!!!!
-
solyom76
senior tag
Sziasztok BUÉK!!!
Kérdezném tőletek,hogy hp dv7 amd procis,az everest szerint a gpu venti 30%-on megy. Ezt valahogy lehetne növelni,mert soknak tartom az 52 fokot alapjáraton,pedig ki van takaritva!KÖSZI!!!
-
solyom76
senior tag
sziasztok nincs valakinek véletlenül eladó használt akkuja ?HP dv7 1008eg be kellene,mert a mostani nem jó,23 %-ot mutat de ha lehuzom a hál-ról akkor kikapcs a gép.azt irja hogy csatlakoztatva nem töltödik!!!gondolom az aksi halott!!KÖSZI KELLEMES ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!
-
solyom76
senior tag
nos turkáltam egy kicsit,a futo progik között volt olyan hogy a windows média player hálozati megosztás futott ,leálitottam és most minden ok,de ezt hogy tudnám kikapcsolni végleg,töröljem le a win playert.
-
solyom76
senior tag
Sziasztok,van egy hp pavilion Dv 7-em amd rm-70-es procival,a speedfan szerint a magok folyamatossan dolgoznak 45-50 százalékon,csak az avast és a synaptics megy lehetséges ez,és a proc 70 fokos .köszi a válaszokat.ja és ki van takaritva,meg win7 64 bit van rajta.
-
solyom76
senior tag
válasz
tiboca7 #15327 üzenetére
szia nem vagyok nagy szaki ,de szerintem a 2 hdd nem okoz gondot ha minden megfelelő helyre van telepitve.Lágalább is nekem a dv7-be 2x250gb hdd van és simán megy minden.A kijelző meghajtás ebben az esetben szerintem nem fog menni,mert mit is kötnél hová??szerintem ez valahogy unszensz.
-
solyom76
senior tag
válasz
SeniorTilla #15314 üzenetére
Neki lehet hinni,sok ismerősöm vásárolt már tőle ,és korrekt !!!!!!!
-
solyom76
senior tag
sziasztok a hűtés gond csak por volt.Nem kevés!! Ezt a részét köszönöm!!!!!
A KÖVETKEZŐ!!!!
A gép még mindig a dv7.ha leveszem hálozatról kikapcsol.Vagyis nem tölt aksit "csatlakozva nem töltödik "ezt irja.Akkor meghalt az aksi egyik napról a másikra vagy csak a gépben van érintkezési hiba??? KÖSZI:üdvG!
Ja és még annyi ,hogy 35%-on áll az aksi töltötsége,innen se fel se le. -
solyom76
senior tag
sziasztok,hp dv7 amd x2 rm 70 es proci az everest és a speedfan szerint 90-95 fokos ez gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest