Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz
zsombor22 #74521 üzenetére
Végre jó embertől fogom megkérdezni
Hogy oldottad meg hogy nem hajlik meg a (feltételezem) Karlby munkalap?Én is 2 Alex és 1 Karlby kombóját tervezem, viszont 1 Adils láb elméletileg fog kelleni középre.
Nekem viszont jobb felül lesz a gép, és középen egy Ergotron HX karon a G6 32", úgy pedig valszeg lesz egy kis sag. Erre gyakorlatilag vagy egy fém merevítést, vagy egy asztallábat javasolnak. -
sixpak
nagyúr
válasz
zsombor22 #74657 üzenetére
Értem, köszi...akkor elengedem.
Amúgy a Corsair-nek jön idén egy saját belső kijelzője, gondolom horror áron.Dreamie: nekem az 5 év alatt, egyszer sem volt ilyen, de én kínosan ügyelek rá, hogy semmi más rgb sw ne legyen a gépen, se az alaplapé, se a vga rgb szoftver.
erzol: jó lett.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsombor22 #74550 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy a falon miért van ennyi, az ízlés dolga, hanem hogy az asztalon mint használnivaló miért van kettő. Más kell melóra mint játékra? Mert ugye van ilyen amivel eloszthatod a perifériákat a két gép között. Nekem is van munkásgép meg játszós gép, de én csak átkattintom egyikről a másikra és akkor nem kell két egér meg két bill. Legalábbis nekem ami jó játékra az jó munkára is
-
parandroid
félisten
válasz
zsombor22 #74540 üzenetére
Nekem nagyon tetszenek a gépeid, elképesztően igényesen raktad össze, nem kevés túrelem kellhet ehhez. Szép, különleges, szinte már steampunk indusztriális műremek. Ezek is, meg a korábbi posztban lévők is (főleg az első).
Amig el nem kezdenek világítani, az a színvilág az nagyon nem az én világom.
p
-
Skynet258
veterán
válasz
zsombor22 #73656 üzenetére
Fehér VGA-t néztem de amit vettem volna nem volt jó ár/érték arányban. Ott a Deck, Ps5 és Series X, még magamnak sem tudom megindokolni, hogy nekem olyan nagyon kell egy VGA (ami amúgy fehér is szóval mégazis).Az a "baj", hogy az elmúlt 3 gépházam fehér volt, most is maradtam ennél, de lehet inkább fekete kéne, ez motoszkál. És ha motoszkál, akkor tudjuk mi van.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
zsombor22 #73643 üzenetére
Így már érthető ,akkor nem szóltam.
Grave_444
Én lettem volna a legboldogabb ha így lenne ,próbáld ki mert így nincs viszonyítás alapod.
Én már próbáltam csúcs B deszkával is ,de visszafaltam egy fapados Z s deszkát mert nem bírta alapjáraton sem hozni a szintet.Példa ,
[link]
[link]
+ alap is picit kevesebb Mhz-en jár a cpu egy B s deszkába.
De volt nálam csúcs DDR4 B s megoldás is és nem az aljával kezdtem:
[link]
[link]vezeralmos2
Pont ellenkezőleg ,DDR5 megdobja a minimum fps t szépen játékok alatt ,még egy 6000Mhz is.
Ezt zsombor22 biztosan érzékelni fogja mert van viszonyítás alapja.Bocsánat ez már túl off ,lehet folytatni az lga1700-as topikban.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
zsombor22 #73629 üzenetére
Szép lett!
Az rgb sokakat benyel. Full sötét koncepciót terveztem, sötétként is épült meg, de aztán rájöttem, hogy ez így nem az én világom, így minimálisan kapott egy kis fényt, egy 12-es argb venti személyében a procihűtőn. Még így is keveslem, a közeljövőben kap még a ház pár argb-s ventit, olyat, amit a procihűtőre vettem, szerintem jó is lenne, de nem tudom milyen lesz az összkép, ha minden venti ugyanolyan. Egy másik argb vezérlőt is vennem kell, 5 venti már sok lenne neki, ezen a koetschoeg alaplapon egy header sincs.Kis cuki az a VGA!
Egy konfig specifikációt tudhatnánk?
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
zsombor22 #72637 üzenetére
Ez szép! Micsoda kallódó alkatrészek...
Én egyszer a melóba bevitt kajára mondtam, hogy volt otthon maradék..ez..az... aztán ezt lett belőle... Már nem emlékszem pontosan mi volt... De nagyjából hasonló volt az analógia. Aztán meg is jegyezték, hogy milyen maradékok lehetnek nálunk.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
zsombor22 #70623 üzenetére
Úgy érdemes lenne egyszer meglesned, hogy balra fordítod. Ergo a jelenleg használt oldalról nézve az usb csatikkal lefelé. A vga nem főzi meg a ramokat, és a fronton levő 3 venti direktbe tolja rá a vga 3 ventijére, a keletkezett hőt pedig a fenti 3 elszívja.
Filózok egy ilyen vagy egy v3000plus házon, pont ez miatt. 5letes cuccok. -
fudi2002
nagyúr
válasz
zsombor22 #70604 üzenetére
Nagyon ízléses lett! Grat!
Ha egy kérdést megengedsz: nagy általánosságban azt látom, hogy ezt a házat "normál" módban használja kb mindenki. Akkora lehetőség van ebben hűtéseket optimalizálni az alaplapi tálca elforgatásával, hogy ihaj és senkinél nem láttam, aki ilyen házat használ. Miért nem használod ki? Mert számomra ennek a drága háznak ez az egyetlen vonzereje. -
Qtya123
őstag
válasz
zsombor22 #70383 üzenetére
Nagyon szép, rendezett asztal.
Kifejezetten tetszik a kábelezése a billentyűzeteknek és az, hogy az egész rajta van a fekete szöveten.
Egyébként én is gondolkodtam nagy méretű egérpadon, amelyre a billentyűzet és minden más rámegy.
Viszont elvetettem, mert egy ilyen nem olcsó és nekem nem tudom mi van a kezemmel, de maximum fél év alatt már kikezdi az egérpadot rendesen. Akkor meg dobhatnám ki az egészet. Így maradnak a kisebb padok (jelenleg Hyperx Fury S Pro) és a sűrűbb cserélgetés.Ha már itt tartunk, másoknak is ilyen hamar használódik az egérpad?
Nekem mondjuk valami nem százas a tenyeremmel, mert a bőrkormányt is a szó szoros értelmében szétmarja egy idő után. Egy olyan bőrkormány, amely évekig tökéletes volt, hozzám került és 3 év alatt szó szerint lyukasra martam, pedig évi 10-12e km ment csak bele. Újra kellett bőröztetnem., mert úgy nézett ki, mint amit egymillió km-en keresztül szorongattak.
-
LLKobe
veterán
válasz
zsombor22 #70383 üzenetére
Szép!
Én is most vettem, lehet kapni a keychronra magyar PBT sapka készletet, bár nem mérik olcsón...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged