- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hát figy, nekem 10 db sima, nem LCD-s TL ventim van. Egyrészt a kicsivel jobb teljesítmény és egyszerűbb felépítés miatt.
10-ből 4-nek adta meg magát az LCD vezérlője a ventin, nem a control boxal volt a hiba.....az LCD-s változat anno még ennél is macerásabb volt, ott az első szériát kb már a retailerektől hívták vissza, utána meg FW frissítésekkel próbálták oltani a tüzet.....volt már jópár Lian Li cuccom, de a visszahívás, szériahiba, stb, _midnegyiknél_ ott volt. 1 kivétel van, az O11 EVO RGB házam....
- Galahad AIO - szériahiba, visszahívás és csere
- O11 Air mini ház, specifikációtól eltérő gyártás, csúszás + visszahívás
- Galahad II AIO - visszahívás, szintén reszelék leválás miatt
- TL fanok - simán garanciális cserékszeretem a designjukat, de legközelebb már szerintem én sem erre fogok váltani
-
sixpak
nagyúr
Nálam sincs gond vele, hála isten.
Megjött tegnap a ket QX hátra, be is raktam, kész vagyok, mostanában nem posztolok.
Most ott tartok, hogy szinte minden ventit lecseréltem és rajtam rohad 7 alig használt RX 120, hiába hirdetem, nem sokan ismerik az icue link rendszert, ha ismerik, akkor meg drágának találják.
Ezért lehet az AiO-t megcsinálom valamikor push-pull-ra, legalább akkor csak 4 RX foglalja a helyet a fiókba.
-
sixpak
nagyúr
Jogos, de arra nem sajnálom....ahogy pl. te sem.
Ne is mondd, az előbb rendeltem még kettő QX-et hátra, de most már tényleg befejeztem.Ispy: nem, nem mesélted....el sem tudom képzelni, hogy mit csinálsz 8 (nyolc!) billentyűzettel.
Amúgy az enyém is most jött meg, az új, az egész világon nem találtam fehér K70-et, végül Lengyelországban találtam, meg is jött 3 nap alatt.
Persze másnap vettem rá egy pudding keycap szettet, mert a gyári US keycapek a fényt sem engedték át.Előtte:
Utána:Rottweiler89: szólj, ha 3000 alatt lesz, akkor beruházok egyre.
Két főiskolás lányom van, na azok kerülnek pénzbe, nem a PC. -
-
Gyuffa
tag
én azt csináltam, hogy amit ajánlott abridabri azzal leszedtem az armoury-t.
majd az asus oldalán kikerestem az alaplapom újra, és leszedtem a régi armoury-t, és elsőre működött, és újra indítás után is megmaradt a szín.
Bár nálam más gond lehet mert nincsenek szinkronba valamiért a ventik a gyárival ami van a házba, bár régen nem volt ilyen gond, no mind 1, lehet csak újra kéne kötni -
Ispy
nagyúr
Nálam az volt a baj, hogy nem volt fent az alaplapi chipset.driver, valami inf volt a telepítő neve. Illetve lehet kell egy teljes áramtalanítás és először rendszergazdaként kell futtatni.
Egyébként van discord szervere az openrgb-nek, ott segítenek, ha más nem log módban indítod el és bemásolod nekik, abból látják mi a hiba.
Most az autostartal szívok, mert nem akar menni, de egyelőre elegem van belőle.
-
Ispy
nagyúr
Na, sikerült beüzemelni az openrgb-t, a gskill memóriákat is kezeli most már, te nem ezzel szívtál szintén?
Valami akadás van, még nem tudtam megcsinálni az argb kábeleket, ezért most 3 cuccot egy elosztóra raktam, így ha azok be vannak dugva, akkor a táp nem megy, ha a táp van csak bedugva, akkor az megy, de együtt az összes nem akar, szóval még játszok vele, ez most lehet nem az asus hülyesége, hanem a chroma rgb-é.
-
ULPIUS
őstag
Visszakerestem, én 4 éve vettem a mai napig meglévő asus strix lapomat, azóta fent van az aura sync, igaz nálam csak a lap saját ledeit kezeli meg egy lapra dugott rgb szalagot mert a többi hardver nem asus/nem is ledes, de semmi baj nincs vele. Igaz kb évente kétszer ha megnyitom, mert nem szoktam már színeket állítgatni, pár hónapig érdekelt új korában, aztán azóta fixen megy egy színnel, de legalább nem felejt
-
látja 100% ,valamit állítani kellett a programban , már nem emlékszem pontosan mi volt. Nem is tudom megnézni ,mert már eladtam a DDR4 es TridentZ-t , a DDR5 ös Gskillemet meg simán látja minden vergődés nélkül .
De ha nem boldogulsz ,akkor ott a Gskill saját RGB programja a ramokhoz. -
-
Pedig ha megnézzük, hogy gyárilag milyen súlya van, akkor tökéletesen passzol az 5000D és 7000D közé és mégis olyan megoldások vannak benne ami bicskanyitogató.
Tipikus példája annak, hogy bármelyik gyártónak lehet jó és kevésbé jól sikerült terméke.
Kár érte..
Ha jól emlékszem, a milyen házat vegyek topikban az ajánlott házikók között szerepel, de azt nem igazán értem, hogyan kerülhetett be. -
mpierre
veterán
-
VTom
veterán
Nem olyan egyszerű az, mert jelenleg 9db RGB venti van a házban, ehhez jönne a 10. a blokkon. Lehet, hogy ehhez már kelleni fog egy hub, vagy SATA tápkábel, ahogy felttem Kobe is írja. Nem emlékszem rá, hogy hány RGB és PWM csati van a lapomon, meg kell néznem.
Szóval meg kell hányi-vetni ezt.
-
Kobe
veterán
Egy ismeros segitett, kellett masik gep is kizarni a hibat. Vegigprobaltam minden kabelezesi modot, tapkabel csere, vezetlobox csere, direkt bekotes, splitterel bekotes stb
semmi nem valtozott
utana mar csak a vezerlo box hiba maradt,, vagy a taphiba. Mivel 3 darab connect boxom maradt amibol kettot mar kiprobaltam es az L Connecten keresztul kettot mar FW frissitettem, igy a hatmadikat megtartottam tartalekba hatha az L Connected firmware frissites a hibas.
A taphibat kizarando ismeros gepere rakotottuk quick n dirty csak a mar fw frissitett boxot es 1 kor ventit, ott tokeletesen flickering nelkul ment minden. Az USBt bekotve a masik gepbe ment a vilagitas is, nyilvan allithatni argb csati hianyaban nem tudtad de a mar beallitott cucc ment gond nelkul. Itt kezdett gyanus lenni az USB kabel a boxon
vissza az en gepembe es elkezdtunk jatszani vele, vezerlobox USB kabel alaplapra lehuz, visszarak, es egybol elkezdte produkalni. Ha nem volt bekotve, ment gond nelkulBIOS reset nem segitett, fingers crossed hogy bios update igen es nem maga a port fizikai hibas, mert akkor meg lapcsere
BIOS update szerencsere megoldotta….. -
Kobe
veterán
Nope, static colorra van allitva, es ami a para hogy nemcsak a vilagitas megy ki, hanem az aram is ilyenkor, leall egy pillanatra a venti
meg egy szoftveres otletwm van hogy az l connect melle ujra felrakni a C++ packaget amit javasolnak, bar kerdes h az mit javitana ilyen probleman….
-
Valami turpisság van benne, mert valóban teljes ATX, de közben külön PCIE kártya vezérli a SATA csatikat, és külön megy hátra egy szürke USB csatoló.
Ekkora házban el tudok képzelni 3 slot-os, 3 ventilátoros VGA szörnyeket is...Az a CPU cooler brutális, különösen ha összeveted a méreteit a felső 120mm-es ventikkel.
-
Floyd80
addikt
Csak nem AIO sleeve-re gondolsz?
Tényleg szuper, nekem ez lenne amit még "javítanék" feketére.
-
Kobe
veterán
En nem azt mondtam hogy szar haz, hanem hogy sokkal nagyobb a fustje mint a langja. Funkcionalitasban mindenkepp, hofokokban meg aztan vegkepp (hiaba air, a 280 elol, a meresek legaljan kullog)
A takarolap az tokeletesen ellatja a funkciojat, apol es eltakar. Pl azzal egyutt nalam is igy, gusztusosan nez ki
[kép]
mogotte meg igy [kép]
Szimplan nincs tul sok hely normalisabb full harisnyazott kabelre, a corsair gyari kabelet meg inkabb hagyjuk, merev szar az is
(nyilvan rovidebb kabelekkel siman elrendezos, de hat ugye itt a kabel is es a haz is ATX-el + normal PSU merettel kompatibilisnek van irvaDe inkabb legozos )
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
Azt azert megneznem hogy, mert nekem pl az RM1000x mellett az egesz kozepso resze egy mero kabelkoteg, amit a fem SSD takarolap tart egyben. A cablemod meshpro meg nem annyival hosszabb a gyari tapkabeleknel….
azert nem is forsziroztam a 9 ventit mert az arctic ventik kabelezese konkretan mar nem fert be melle….
mondjuk annyira nem zavar, mert rovidesen cserelve lesz normal meretu O11D EVO RGB-re -
KraX
őstag
Karaj lett a gephaz! Ha jol latom, akkor egy 280-as arctic aio van elore rakva es befele tolja a levegot a gephazba a ket 140-es venti. Ha full loadban megy a cpu mennyire melegiti fel a hazban a levegot?
Nagyon tetszik ez a haz csak nem fer el benne 360-as es/vagy nagyobb radiator
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest