Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz
Qtya123 #70392 üzenetére
Nálam egy ilyen van. : Glorious Extended, fehér - Gamer egérpad | Alza.hu
kb. két éves és nincs hiba rajta, a varrott szél sem jött fel.
Nem hófehér, inkább szürkés, de ahol a kéz van ott azért besárgulgat akármilyen tiszta a csuklód, de mosható.
-
válasz
Qtya123 #70392 üzenetére
Nálam 6 éve tart egy Asus Strix egérpad, és a kopáson kívül semmi baja.
Nincs gond azzal, ha ilyen alien köpet jellegű izzadtságod van, valszeg csak több a só benne. Kamasz koromban nekem is olyan volt. (úgy általában mondom, egészségügyileg akár utalhat is valamire)
Na de a 3D connexion egerem krómozott műanyag részéről már a műanyagig kopott a réteg, szóval nekem is old valamit a kezem.
-
Askformore
senior tag
válasz
Qtya123 #70135 üzenetére
Nálam nem érdemes lecserélni, pedig szolgált már eleget.. igazából ezt se tudom teljesen hatásfokán üzemeltetni, mert lakás, és extra érzékeny szomszédokkal vagyok megáldva.. talán majd egyszer olyanok lesznek a körülmények, hogy beruházhatok egy jobbra és meglátom mit fejlődtek a dolgok 20 év alatt
-
Askformore
senior tag
válasz
Qtya123 #70128 üzenetére
Hello, ugyanilyen asztalom van, csak én L alakúra csináltam, tiéd is ikeás konyha munkalap? És nem csak az asztalunk ugyanolyan, hanem a hangfalszett is, már vagy 20 éve megvan, és még mindig tökéletes, látom te is meg vagy vele elégedve
Ja és a hűtőnk is ugyanolyan, illetve a ház is szinte
örülök hogy megtaláltam a sorstársam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest