- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
Novver #74796 üzenetére
Ennek az ellenkezője az igaz.
A DG850-be (2024) kikapcsolhatatlan a pixel shifting, a BG-be (2022) kikapcsolható volt, ezért nem is volt 3 év gari a beégésre, az újnál van.
Én a 21:9-es modellekről tudok csak nyilatkozni, nem tudom a többinél mi a helyzet.
Van logó észlelés, halványítja a logókat, nem tudom ezek vannak-e a 16:9 modellekben. -
sixpak
nagyúr
válasz
Novver #74781 üzenetére
Ahol én rendeltem, ott már nem elérhető, de rákeresel a polisztirol fali panelre, millió találat lesz.
Itt egy:
[link]Nekem nem sok választásom volt panel terén, nincs az újak között ultrawide, 16:9 meg ingyen sem kellene.
175Hz-es az enyém, az újak 240/360....sok sikert hozzá egy AW2 vagy LoU2-ben.Várjuk a képeket, irigyellek kicsit, kár hogy az enyém kész van.
-
Skynet258
veterán
válasz
Novver #74735 üzenetére
Ha nagyon meglököm akkor nálam a bal oldal hátrébb tud menni pár centit (jobb oldalon több a súly), de semmi extra, meg azért ritka, hogy annyit nyomnék rajta. Valami vékony csúszásgátló vagy egyéb nem invazív dolog elférhet ha igény van rá, de fúrást meg hasonlókat biztos, hogy nem igényel a dolog.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
Novver #74722 üzenetére
Nagyjából fél évig nem volt hátlap,de semmi lógást nem tapasztaltam.
És ami jó még a hátlapban,hogy takarja a kábeleket,annak ellenére így is rá ment két napom mire elrendeztem őket.
Nem hiszem hogy egy 32 es monitornak akkor lenne a súlya,hogy nagyon belógna.
Mondjuk egy fali karon praktikusabb lenne,nekem a 32 G8 Neo az asztalon a 32 G7 a fali karon van. -
Vismajor01
addikt
válasz
Novver #74708 üzenetére
Konyhalapot 80 centinként kell alátámasztani. Zsomboré nemtom hány centi, de a két alex az 80 centi széles, szal ha 160 hosszú a munkalap akkor nem kell középen alátámasztani. Nekem 180 centi lesz, két oldalt két alexxel ugyanígy, csak fehér munkalappal, nem biztos h alátámasztom mert középfelé szinte semmi súly nem lesz rajta, és két oldalt 10-10 cm túlnyúlás. De nekem nincs a lábbal sem bajom, azt is belehet rakni középre háta és alig látszana.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest