- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
Zοltta #71365 üzenetére
Semmi extra, ez a Samsung.
-
válasz
Zοltta #71249 üzenetére
Néha jól esik egy kicsit nosztalgiázni
Olyan jó érzés volt végignézni ma pár régi képet, az alábbiaknál pedig kötelezően jött a hidegrázás.. (hol vannak ezek ma már?)
- Abit és DFI Lanparty alaplap
- LGA1366 és 3way DDR3
- 9800PRO és 8800GTX
- HD4870 CF és GTX275 Tri-SLI
- P4 2,8GHz northwood és A64 3700+ San diego
- WD Raptor és a DVD író -
zsombor22
aktív tag
válasz
Zοltta #71180 üzenetére
Két dolgon gondolkoztam [Rca fix] csatlakozó vagy [hangszóró csatlakozó]
Az Rca lett mert az jobban néz ki.
Ha meg akarod világítani a gombot 2db rca csati kell, ha csak bekapcsoló gomb akkor 1 db rca.
Négy eres vezeték kell még hozzá,egy switch és egy switch ház.
[Itt] néz körül csomó jó cucc van az ilyen projektekhez. -
Rexcor
őstag
válasz
Zοltta #71147 üzenetére
Ez így van! Köszi a segítséget és ötleteket!
Szétszerelni, visszaküldeni a házat majd újból összeszerelni semmi kedvem nincs így írtam a support-nak és elvileg küldenek egy led strip-t amivel megpróbálom orvosolni a problémát.
Ha sikerül lehet fel is teszek ide egy képet a "javított" látványról
-
Rexcor
őstag
-
imibogyo
veterán
válasz
Zοltta #69711 üzenetére
Fekete nejlonharisnya kétoldalas ragasztóval, vagy ami elegánsabb mágnescsíkkal felfogatva. Egész korrekten meg lehet csinálni, hogy lényegében észrevehetetlen. De szúnyoghálóból is korrekten kinézőt össze lehet hozni (mondjuk én még lefújnám matt feketére ezt).
-
-
enemi
senior tag
-
Floyd80
addikt
válasz
Zοltta #65867 üzenetére
Ja az előlapokhoz kell a munkavédelmi kesztyű
De lehet egyszerűbb rángatás helyett ronggyal meg fogóval összenyomi a clipeket, bár akkor a manual-ba miért úgy írják, hogy csak egyszerűen le kell emelni. Veszélyes na, valami régi házamnál még a 2000-es évek elején az 5.25-ös fedél kipattintása után a ház vmelyik éle konkrétan levágta a bőrt a bütykömről (visszaragasztottam
) még most is megvan a heg.
CPU Cooler: Up to 185mm.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Zοltta #65406 üzenetére
Köszi.
Csak így zavaró, ebből a szögből fényképezve, ha mellette ülök, maga a szalag nem látszik, a fényét pedig kifejezetten szeretem. Na, egy hátránya azért van: relatíve poros helyen lakom, és ez pillanatok alatt meg is látszik odabent, így relatíve gyakran takarítom.
A Meshify-on körben nem nagyon (vagy alig) van "keret", én így vezettem ki a LED szalagot (azóta rájöttem, hogy elölről is lehetett volna, de már méretre vágtam/betömködtem, ahova lehet
most már így marad).
Igen, a VGA tényleg elég szűkösen van ott (nincs egy centi a radi és a kártya pcb-je között), azt hiszem nem meglepő, hogy így picit melegebb, mint szeretném (~65-68 fok full load alatt).
Már kétszer rajta volt az ujjam egy nagyobb ház megrendelőgombján, de aztán lebeszéltem magam, tavaly az év első felében irdatlan sokat variáltam a gép belében, szóval fegyelmet gyakoroltam és így maradt.
De új év, új tervek, idén lehet kap egy nagyobb Phanteks (vagy hasonló) kuckót (Pedig a Mesnhify-t nagyon szeretem).Még megáldmodom.
-
omikron23
senior tag
válasz
Zοltta #65376 üzenetére
ez kicsit overkill lenne azert. Amazonon vettem Phanteks PH - Digital RGB LED Strip Combo-t, mukodik meg minden, de nekem nem nyerte el a tetszesemet, igy nem is "fejlesztek" tovabb semmit LED-es vonalon.
Ami igazabol fejlesztesre szorukl jelenleg, az a SAMSUNG 970 EVO M.2 SSD. Amikor vettem, ugy gondoltam, hogy 250 GB untig eleg lesz a rendszernek meg par programnak (a jatekok egy kulon 1TB-os SSD-n vannak), de tevedtem. Mar most tobb mint a felet hasznalom, igy a kovi update egy 1TB-s M.2 SSD lesz, de az arakat elnezve nem hiszem, hogy Samsung. WD Black M.2 viszonylag barati aron van, szerintem o lesz a befuto.
Newegg-en jo aron megy most az SSD es meg adot sem kell utana fizetni. Amazon-on sajnos azt is le kell perkalni.hhenry, koszi szepen!
-
omikron23
senior tag
válasz
Zοltta #65370 üzenetére
Koszi! En enm latok semmi kulonbseget a "regi" ventikhez kepest. Igazabol azert valasztottam oket, mert mindenkepp Noctua-t szerettem volna de nem a hagyomanyos szinben es ezek voltak elfogadhato aron.
A piros-fekete kabel "kotelezo", ha gamer gepet epitesz, a LED-ekhez hasonloan ezek is hozzaadnak az FPS-hez legalabb 10%-ot...
Viccet felreteve, a memoriak is piros-fekete szinben pompaznak, de a procihutesnek hala nem igazan latszik belole semmi, valamint elso korben akartam meg bele LED-eket az alaplap kore, de idokozben letettem eziranyu terveimrol. -
zolee5016
őstag
válasz
Zοltta #65164 üzenetére
Felül sima plexi,mint elöl is.
Semmi jó minta,vagy szöveg ötletem nincs ezért így hagyom.
A csavarok engem nem zavarnak,sőt kimondottan ezt akartam .
A fehér rács meg nemcsak ,hogy valahonnan odakerült az úgy is van,egy cosmos 1000 tetőeleme lett odahajtogatva ott van még mit vakarózni
Ez hozzám képest elég minimalista lesz.. -
zolee5016
őstag
válasz
Zοltta #65158 üzenetére
Ugyan ebbe a cipőbe vagyok,,,de megoldom magamnak,ha tudom...
Ugye adott az nzxt S340...meguntam,,
Megtetszett a CM H500p....hát olyasmivé faragtam....
Ugye a cosmos is ráncelvarródott..na megvarrom én is... -
zolee5016
őstag
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Zοltta #63283 üzenetére
Amúgy a ventilátor az full fehér és nem világítós, csak még mielőtt valaki megkérdezi.
Csak a ledfény ennyire visszaverődik róla.
Vega64 Silver lett volna a terv... De mire úgy alakult hogy megveszem addigra a bányászok kizsákmányolták az egészet. Azóta meg nem is foglalkoztam vele. Jól szolgál még ez az 5870.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Zοltta #62845 üzenetére
Egyik az, hogy finomabb papírral meg lehet csinálni szebben, mégha nem is akarod festeni. Utána akár le lehet fújni ilyen üveges fehérrel, van is festékem meg Airbrush, szóval nem gond, sőt, még maszkolni sem kéne, mert elvileg nem látszik sehol, ha mellé megy a fújás. De ez így marad gyári.
(#62847) Zοltta: Ha így lenne, bármikor megcsinálom.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Zοltta #62842 üzenetére
Köszi, a csicsát nem is szeretem
csak a picsát.Áhh, nem barbárkodom szét, ámbár nincsen gari a VGA-ra, még TGC-zni sem szedtem szét, pedig lehet ráférne egy kis hőátadás upgrade, de még mindig 70C körül vagyok vele járékban, szóval...
Én biztos szebben csinálnám meg, ha már nekiállok ilyen módszerrel.(#62843) bandi0000: Azt olvastam, hogy pár topikból elvették a jelszavad!
Nem szeretem a böhöm VGA-kat, másik topikban már kitárgyaltuk. Ha jól megy, akkor ref, ha nem cél, akkor AIO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Crucial 240GB SSD eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest