- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
MrSealRD #74962 üzenetére
Annyira nem meglepő. Ebből a konkrét modellből (MSI MAG Tomahawk) az árak igy alakultak volna (B850-X870-X870E): 239 - 289 - 315 EUR. A felárért kapsz pár extra USB portot, ami közül egyre több a gyorsabb, illetve kevesebb limitációt az nvme slotokra. Meg pár apróextrat hardcore tuninghoz. Akinek az utóbbi a hobbija, vagy videót vág pl, és sok, valamint gyors usb eszközre van szüksége (kamerak, külső adattárolók), valamint számít, hogy minden nvme slot max sebességgel menjen, és még kerül a gépbe hang, meg digitalizáló kártya is, ott fontosak ezek. Nálam összesen 3 usb slot foglalt, abból az egyik eleve egy lassú usb hub, csak hogy legyen valami az asztalon is (abban van az xbox kontroller pl), a másik kettő meg a billentyű, és az egér. A tuning meg annyi, hogy beállítottam a ra okat expora, és engedtem a procinak a hivatalos 105W TDP-t, ennél több nem is lesz. Amúgy majdnem X870-es lapot vettem igy is, de pont lemaradtam a rendeléssel, 269-ért kett volna, de ugyanott a ház is csak 300 eur volt, aztán bénáztam a fizetésnél, hogy nem tudják levonni a pénzt, mert karbantart a bankom, végül meg kifutott az akció, szóval megrendeltem máshonnét, ahol ‘csak’ B850 volt, viszont a ház is olcsóbban meglett.
Még annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy igy is luxizás kicsit a B850 is, mert a B650 verzió meg csak 189 EUR, és igazából technikailag az is bőségesen elég lenne mindenre…
p
-
Kobe
veterán
válasz
MrSealRD #74430 üzenetére
Aha, RIngotól van, csak már az újabb, nagyobb statikus terhet megtartó modell (anno úgy számoltam hogy a gépház is ezen fog csücsülni)
a lapot 6 db facsavar tartja, ami járt hozzá, 2-2 a lábaknál, 2 pedig a keresztmerevítőn, itt van 6 db gumiharangos furat nekik. Nem túl hosszúak a csavarok, igény esetén még egyel szélesebbre / hosszabbra cserélhető, de a célnak megfelelnek, helyén marad, csak felállítani több emberes móka hogy biztos ne szakadjon ki a helyéről.
Az asztallap alapból duplungolt így kérdéses volt hogy elég e a gyári csavar, de tartja, majd ha esetleg lazulna akkor belerakok egyel nagyobbat -
LLKobe
veterán
válasz
MrSealRD #73676 üzenetére
Semmi extra, egy Keychron K3 V2 ISO billentyűzet, egy kínai keycap szettel
-
hegegabi80
addikt
-
válasz
MrSealRD #68518 üzenetére
phanteks p600s csak ajánlani tudom habár boltban 60k...amit én sokalok egy házért de lehet olcsoban is kapni .
Amugy jó szelős ház könnyen szerelhető.
Nekem már csak kábel hosszabítot kell vennem csak vga csere volt nekem is... eladtam az xfx rx 580 8gb gts oc + és lett helyete strix 1070 ti amiben a fényvezető szálat még cserélnem kell .
Közben rendeltem címerhető ledszalagot és most fogok kábel hosszabítot venni itt ph n de azt még nem tudom milyen színű legyen pedig van elképzelésem.
1.fekete szűrke lila
2.Fekete szürke piros
3 fekete szűrke citromsárga. -
LLKobe
veterán
válasz
MrSealRD #68516 üzenetére
Nekem is ez tetszik benne, és hogy az egész fém, az előlap is, alig van benne minimális műanyag. Nagyon jó minőségű cucc. Ez a típus az ATX házak között kicsi, de ha tetszik ez a design, akkor nézd meg az eclipse széria többi tagját, kizárt hogy ne találj megfelelőt
-
LLKobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged